хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Краснопузики оживились.Свято место пусто не бывает.

  • 20.12.11, 10:44

                                                                                                         

По мнению нардепа от КПУ Спиридона Килинкарова грядущая предвыборная кампания для Партии регионов будет непростой. Об этом он заявил 19 декабря на пресс-конференции, передаёт корреспондент «ОстроВ».

«Стук в дверь со словами «Мы от Партии регионов!» в 2006-2007 гг. воспринимался нормально. Сегодня такие представители будут получать в рыло. Настроение у людей именно такое», - уверен нардеп.  

17

Коментарі

120.12.11, 11:25

    220.12.11, 11:51

    "Отримувати в рило" - добре сказано)) Самоє оно для подібних агітаторів))

      320.12.11, 11:54Відповідь на 2 від no-sense

      "Отримувати в рило" - добре сказано)) Самоє оно для подібних агітаторів)) Думаю,що агітації не буде.Буде застосований адмінресурс, вкидання бюлетенів пачками і заповнення протоколів без спостерігачів.Так,як у сєвєро-восточних "братьев".Нам такі вибори треба?

        420.12.11, 11:57Відповідь на 3 від Alter ego*

        "Отримувати в рило" - добре сказано)) Самоє оно для подібних агітаторів)) Думаю,що агітації не буде.Буде застосований адмінресурс, вкидання бюлетенів пачками і заповнення протоколів без спостерігачів.Так,як у сєвєро-восточних "братьев".Нам такі вибори треба?Навіщо вже на тії вибори гроші витрачати? Нехай буде зразу коронація!

          анонім

          520.12.11, 12:00

          Які агітатори -- закон про вибори, освячений так званою опозицією, створює всі умови для перемоги бандюків без особливого напруження, вистачить адмінресурсу. У мене одне бажання -- побачити Князевичя і Ко спостерігачами на цих виборах. А то самі будуть по штабах сидяти, щурі, а ви там,на дільницях, воюйте з бандюками.

            620.12.11, 12:01

            А комуністи ще очікують на вибори? В рило за наївність
            В Росії недавно були "зразкові" вибори.

              720.12.11, 12:03Відповідь на 4 від no-sense

              "Отримувати в рило" - добре сказано)) Самоє оно для подібних агітаторів)) Думаю,що агітації не буде.Буде застосований адмінресурс, вкидання бюлетенів пачками і заповнення протоколів без спостерігачів.Так,як у сєвєро-восточних "братьев".Нам такі вибори треба?Навіщо вже на тії вибори гроші витрачати? Нехай буде зразу коронація! Як для чого? Для легітимності.За НАШІ ГРОШІ.

                820.12.11, 12:06Відповідь на 5 від анонім

                Які агітатори -- закон про вибори, освячений так званою опозицією, створює всі умови для перемоги бандюків без особливого напруження, вистачить адмінресурсу. У мене одне бажання -- побачити Князевичя і Ко спостерігачами на цих виборах. А то самі будуть по штабах сидяти, щурі, а ви там,на дільницях, воюйте з бандюками.Ви знаєте,я думала,що НІКОЛИ не скористаюсь цим смайликом,але ось їм!
                "Ніколи не кажи ніколи" Ось і помаранчеві почали показувати своє істинне рило!

                  920.12.11, 12:06Відповідь на 7 від Alter ego*

                  "Отримувати в рило" - добре сказано)) Самоє оно для подібних агітаторів)) Думаю,що агітації не буде.Буде застосований адмінресурс, вкидання бюлетенів пачками і заповнення протоколів без спостерігачів.Так,як у сєвєро-восточних "братьев".Нам такі вибори треба?Навіщо вже на тії вибори гроші витрачати? Нехай буде зразу коронація! Як для чого? Для легітимності.За НАШІ ГРОШІ. ЛЕГІТИМНІСТЬ??? В яку ніхто не повірить? Котру треба буде підкріплювати щодня брязканням ланцюгів цепних псів-силовиків? Котру засуджуватиме весь світ? Котру заперечуватиме кожна мисляча людина?

                  Фіговий листок то, а не легітимність...

                    1020.12.11, 12:10Відповідь на 6 від uraha

                    А комуністи ще очікують на вибори? В рило за наївність
                    В Росії недавно були "зразкові" вибори.
                    Краснопузих кремлівські карлики тримають, як і шута Жиріка, лиш для кишенькової опозиції.Тими ж методами і технологіями маріонетки користуються і тут.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна