хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Обережно! Нас труять.

  • 06.04.18, 23:54
Українців труять за їх рахунок: що продають під виглядом європейскої продукції
06.04 16:10
  1. Головна
  2.  
  3. Суспільство
  4.  
  5. Українців труять за їх рахунок: що продають під виглядом європейскої продукції
Те, що не продається в Європі, везуть продавати в Україну

Не так давно, стало з'являєтися все більше інформації про те, що жителі України труяться неякісними та зіпсованими продуктами.

Стало відомо, як європейські постачальники труять українців.

Експерти заявляють, причина полягає в скасуванні обов'язкової сертифікації їжі і відкриття ринків для Європи. Після нововведень, у країну стало надходити багато фальсифікату та продукції, яку не можуть продати в ЄС.

Один з експертів підкреслив, в кожному з польських сирів можна знайти жири нетваринного походження. Зараз будуть перевіряти польські сири у всіх регіонах України. На його переконання, коли ми відкрили кордони, і була скасована обов'язкова сертифікація продукції, до нас хлинув фальсифікат.

За його словами, те, що не продається в Європі, везуть продавати в Україну. Тому, на полицях магазинів регулярно зустрічається прострочена продукція іноземного виробництва.

Також, з'явилася не менш важлива інформація про те, що в столичних дитячих садках використовують заборонений спред. Вершкове масло, яке постачається у дитячі садки, містить небезпечні добавки. Фальсифікат в дитячих садах став можливий, тому що з 2014 року був скасований паспорт якості продуктів.

Як вже повідомляла Politeka, за оцінками Всесвітньої організації охорони здоров'я 420 тисяч людей щорічно помирають через вживання неякісних продуктів.

Як відомо, кожен десятий чоловік у світі захворює від інфекцій, які виникають через вживання неякісних продуктів харчування.

У той же час відзначається, що 40% хвороб припадає на дітей.

Як повідомляв "Знай.uа" раніше, за минулі вихідні більше десяти дітей, які є вихованцями одного з дошкільних установ в Забаражи на Тернопильшини, госпіталізували з ознаками отруєння. Правоохоронці за даним фактом проводять перевірки, вирішується питання про внесення інформації про подію в журнал Єдиного обліку про скоєнні злочини і правопорушення.

Також, нещодавно українка шокувала користувачів мережі несподіваною знахідкою. У шматку м'яса жінка знайшла невідоме стороннє освіта.

Автор матеріалу: 
Евгения Фрусевич
Теги: 
Отрута, магазини, імпорт, супермаркет
3

Коментарі

17.04.18, 06:56

польські сири зовсім фігня на 80% від загальної кількості