хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Печиво із сиру.

  • 24.03.18, 00:02
Світлина від Nadyusha  Pechenyuk.
Світлина від Nadyusha  Pechenyuk.
Світлина від Nadyusha  Pechenyuk.
Світлина від Nadyusha  Pechenyuk.
Світлина від Nadyusha  Pechenyuk.
Nadyusha Pechenyuk до Рецепти на всі випадки життя...

Сирне печиво «Слойка».

Неймовірно смачне, просто тане в роті листкове сирне #печиво. Готується дуже легко і просто з мінімального набору продуктів. Подобається всім без винятку !!!

Вам буде потрібно:

#сир (кисло-молочний м'який) 350 г
маргарин (розм'якшений) 250 г
борошно (просіяти з розпушувачем) 420-450 г
розпушувач 1 ч.л.
ванілін 1 г
цукор (для посипання) 100 г

Як готувати:

1. Сир розім'яти виделкою з ваніліном і розм'якшеним маргарином (за бажанням можна замінити на вершкове масло).

2. Додати борошно з розпушувачем. Я раджу всипати не відразу всю муку, а грам 400, решту додати по необхідності. Її точна кількість залежить від вологості і жирності сиру. Тісто має бути м'яким, але не липким. Готове тісто прибрати в холодильник мінімум на півгодини. У мене воно там провело приблизно годину.

3. Охолоджене тісто розкачати завтовшки близько півусантиметра (тонко не розкочувати - не буде ефекту слойоності). Робочу поверхню і саме тісто для зручності зовсім трохи припудрити борошном. Вирізати печиво будь-якої форми і розміру.

4. Насипати в блюдце цукор. Готові печеньки однією стороною вмочати в цукор і трохи притискати, щоб він прилип. Печиво в цукрі викласти на деко, застелене папером для випічки.

5. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці до легкого золотистого кольору. Це займе хвилин 15-20 - орієнтуйтеся по своїй духовці...


2

Коментарі