хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Навіщо був потрібен розстріл Небесної сотні.

  • 04.01.18, 01:50
Костя Місюра, блогер. Живе в Торонто
Костя Місюра: Навіщо був потрібен розстріл Небесної сотні 
00:32, 4 Січень 2018р.

А знаєте, з чого це почалось?
Якщо з самого початку, то з Небесної сотні. Я нітрохи вже тоді не мав сумніву, що це «домашня робота» упирятника. Масна така точка, завершуючий акорд, у якому на той час уже не було ніякого сенсу. Сенс був лише усім показати, що вони прийшли і вони будуть вбивати тих, хто надумає уже проти них «майданити». Це потім озвучив той тип, що вдає з себе генпрокурора: «Ми вже не допустимо більше ніяких переворотів». До речі, це те саме, що вдавати з себе хірурга, не маючи медичної освіти. А так, щоб уже геть стало ясно, що система жива і нітрохи не постраждала, показово і шоб запам’ятали, було убивство Сашка Білого. Тоді багато чого стало на свої місця і вже тоді я міг з упевненістю сказати, що все стане ще страшніше. Так показове, нахабне, прилюдно, «в назіданіє».

Дві речі: 1. Убили без усякого там суда, слідства, законності, бо рипнувся проти них. 2. Реакція і дії «побратимів». Беззубе, перелякане, деморалізоване, кволе ходіння з прапорами та ляскання язиками якихось погроз. Нехай, і масове. До речі, коли приїхали убивати, то і у самого Музичка, і у декого з присутніх була зброя. Могли, принаймні, вчинити опір, чи й залишитись живими. Ні. Почали втікати. Пізніше ті, хто убивали Сашка, витягали з авто солдатів і добровольців, хто їхав з фронту і клали у багно обличчям, та шманали, як яких бандитів, половинили і обкрадали волнтерські машини. І НІХТО, ЖОДЕН не навідався до їхньої придорожної будки з якоюсь «Мухою» чи РПГ.
Була, бодай, одна спроба чинити опір, мститись, визволяти побратимів, окрім покричати вопід стінами тюрем, чи на судилищах? Була. ОДНА! І той, хто не дався живим, а ще й забрав з собою одного з придворної псюрні зараз у мене на «стіні». Лісник.
З того часу усе стало ще гірше. Та й не могло бути по іншому. Якщо не чинять опір, не мстяться за смерть, не визволяють друзів, то я копійки не поставлю на цих «борців з режимом». А безпечо походити по вулицям… Ну, я б ще попереду дівчаток у блискучих міні спідничках пустив та яких циркачів, що на одному колесі їздять та ще й жонглюють факелами при цьому.

Джерело: Kosta Misoura

9

Коментарі

14.01.18, 07:38

народ в растерянности, проголосовали за рыгов и теперь удивляются ...

    24.01.18, 20:32Відповідь на 1 від Hudson Hawk

    народ в растерянности, проголосовали за рыгов и теперь удивляются ...Проїхали. Лиш би знову за рашиста не проголосували. Путлєр досі ще мріє всунути на головну посаду в Україні все того ж свого кума. На крайняк, Бойка чи ще якогось рига.

      35.01.18, 15:05Відповідь на 1 від Hudson Hawk

      у ніх дуже розвинена пропаганда-коштів незаощаджують працюють у цьому напрямку-і доречі вдала-

        47.01.18, 14:25Відповідь на 1 від Hudson Hawk

          58.01.18, 05:50Відповідь на 2 від Alter ego*

          а это потому, что революцию очередной раз не закончили ... формальный подход, даёт такой же результат

            68.01.18, 05:53Відповідь на 4 від Yuryar

            дякую

              78.01.18, 09:16

              как хорошо через много лет передёргивать события. не пошли, не штурмовали и проч. и пошли бы, и со зрады рейстаг бы сделали, и лукьяновку развали ли бы шо ту бастилию. если бы не рвущаяся к власти винницкая опг. если бы не "лидеры" (которых в начале событий не раз выгоняли с майдана) все усилия направившие на сдерживание народа, а не на борьбу со злочыной владой. революция по определению не может быть быть мирноной. революция сносит к евгении марковне опостылквший режим. мирным может быть только протест. когда холопы приходят к господам и просят послабить режим. но история не имеет сослагательного наклонения.

                810.01.18, 03:59Відповідь на 7 від vilga

                То погляд не просто із сторони, із другої півкулі, де демократія не порожній звук.

                  910.01.18, 07:56Відповідь на 8 від Alter ego*

                  кажучи словами кремлівсткої мумії то "советы постороннего". якже же добре давати поради з іншої півкулі сидячи в теплі і ситості, та черпаючи інфу з третіх газет та яшиків стороннйої країни. приїхав би та показав як потрібно боротися