хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Не будь зомбодротом!

  • 15.12.17, 18:20
СБУ: «Московський патріархат створювали агенти НКВС»

Помісний собор Російської православної церкви, на якому в 1945 році був обраний московський патріарх, проходив під контролем Народного комісаріату державної безпеки (НКВС), що був попередником КДБ СРСР.

Про це свідчать архівні документи колишнього управління КДБ України, з яких Служба безпеки України зняла гриф таємності, і які тепер у вигляді фотокопій публікуються і обговорюються в соціальних мережах, пише російське видання Znak.

З розсекречених документів випливає, що НКДБ СРСР і його підрозділи в союзних і автономних республіках, краях і областях займалися підбором кандидатів для участі в соборі з представників духовенства й мирян. З цією метою потрібно було намітити «осіб, що мають релігійний авторитет серед духовенства і віруючих і в той же час перевірених на агентурної або патріотичній роботі».

«Важливо забезпечити, щоб в числі намічених кандидатів переважали агенти НКДБ, здатні провести на Соборі потрібну нам лінію», — йдеться в листі, направленому в вересні 1944 року на місця за підписом начальника 2-го управління НКДБ СРСР Федотова і керівника п'ятого відділу 2-го управління Карпова.

P.S. З приходом до влади РФ-ії кадебіста, все знову повторилось, як і раніш. Кожна НОРМАЛЬНА віруюча людина України  повинна ходити до церкви, як в старій добрій  приказці:"Свій до свого ПО СВОЄ"!!! Хто цьому не вірив - має брехливу гібридну ВІЙНУ РФ.

10

Коментарі

116.12.17, 15:56

тобто про тайну сповіді годі мріяти?)))

    217.12.17, 06:14Відповідь на 1 від GeorgD

    тобто про тайну сповіді годі мріяти?)))В російській імперії і до 1917 року попи доповідали в поліцію про всі злочини, які ставали їм відомими на сповіді.
    Причому це знали всі. Я почув це від старших людей у 50-х роках .

      317.12.17, 06:23

      нароссии института Церкви давно нет, а есть подразделение фсб, о этом и говорить нечего