хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

В об'єктиві Луганськ.

  • 24.11.17, 03:27
Події в Луганську стрімко продовжують розвиватися

У центрі уваги залишається Луганськ. Події розвиваються тут дуже стрімко! Нам дуже важко здобути достовірну інформацію, адже місто непідконтрольне Україні… Однак ми зібрали для тебе найсвіжіші дані:

Плотницький зі своїм найближчим оточенням втік до Росії, зараз владу у місті утримують військові. Російське командування бойовиків звісно ж намагається використати ситуацію, щоб підставити сили АТО. Експерти припускають, що нарощення військової сили – одне із завдань конфлікту у місті.

Корнет (начальник "МВС", якого хотів звільнити Плотницький) запевняє, що керівник "ЛНР" збирався "здати" Луганськ Україні. Чого ж тоді Плотницький в Росію втік? О_о За словами Корнета, до передачі залишалося всього 2 тижні.

До речі, бабуся останнього, яка перебуває у будинку для престарілих у селі Лемківці на Буковині, розповіла про єдиного онука.

"Кажуть, він пішов за гроші вбивати людей. Які ще гроші йому потрібні?"– сказала жінка, заливаючись слізьми. Більше на сайті.

У Луганську (де панує ще гірший безлад, страх і паніка, ніж раніше) почали поширювати листівки із закликами до боротьби проти найманців з "ДНР" та Росії. Їх називають фашистами)) Схоже, це універсальна обзивалка.

Основні версії конфлікту:

  • Розбірки через вугілля
  • Останній шанс для Плотницького
  • Конфлікт між ФСБ і Сурковим
  • Контроль над бойовиками і підготовка до "виборів"
  • Нарощення військової сили "під шумок" конфлікту
  • Послаблення окупаційної вертикалі


Більше в статті на сайті.

А ще в нас є ексклюзивний блог луганчанки. Вона розповідає як виглядає все зсередини.

4

Коментарі