Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Не щастить нам із сусідами.

  • 20.11.17, 02:00
Де нормальні керівники держави, там і нормальні відносини:


19 листопада 13:52  
У Парижі вшанували пам'ять жертв Голодомору:

У Парижі у неділю, 19 листопада, пройшла акція зі вшанування пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років. Про це повідомляє Укрінформ.

На акції були присутні віце-прем’єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Ценцадзе, президент Світового конгресу українців Євген Чолій, Надзвичайний та Повноважний посол України у Франції Олег Шамшур, а також керівники об’єднань українців у Франції та представники української діаспори, які приїхали до міста з різних куточків країни.

"Нині у Франції відбуваються дні вшанування пам’яті жертв Голодомору. Покладання квітів сьогодні - це ще одна можливість для нас вклонитися та вшанувати пам'ять загиблих українців - жертв, які наш народ поніс та сповна відчув на собі", – сказала в коментарі Укрінформу віце-прем’єр-міністр України.

Учасники заходу вшанували пам’ять жертв Голодомору покладанням квітів до вічного вогню під Тріумфальною аркою в Парижі.

http://tyzhden.ua/News/204172

У США засудили спроби заперечити Голодомор в Україні
У Держдепі Сполучених Штатів вшанували пам'ять подій Голодомору в 1932-22 роках та засудили спроби заперечити цей історичний факт.
У США зробили офіційну заяву щодо спроб заперечення факту Голодомору в Україні

Державний департамент США засудив спроби заперечити історичний факт Голодомору в Україні. Про це заявила речниця Держдепу Гезер Науерт, передає Укрінформ.

У Державному департаменті США вшанували пам'ять подій Голодомору в Україні у 1932-22 роках та засудили спроби заперечити цей історичний факт. Про це йдеться у заяві Держдепу США, яку поширила речниця Хізер Нойєрт.

"Цього місяця ми згадуємо і вшановуємо мільйони українців, які загинули від голоду на початку 1930-х років в результаті жорстокої політики радянської доби часів Сталіна. Варварське захоплення української землі та сільськогосподарських культур, що призвело до Голодомору, або «смерті від голоду», стало одним із найжорстокіших діянь ХХ століття, що перетворило європейську житницю на землю незмірних людських страждань", – наголошується у заяві.

Також у Держдепі зауважили, що підтримують українській народ та "вшановують пам'ять про цю трагедію, спричинену радянською владою, а також засуджують спроби заперечити це як історичний факт".

При цьому у заяві також висловили віру в безпечну і процвітаючу Україну, "вільну від зовнішньої агресії та окупації, та здатній обирати власне майбутнє".

Як повідомлялось, у Конгресі США, 7 листопада, представили проект резолюції про визнання Голодомору геноцидом українського народу. 


А ось так відносяться найближчі сусіди-путінососи:

На опорі мосту у Варшаві з’явився антиукраїнський напис

На в’їзді до Варшави на мосту з’явився великий напис «Смерть Україні». Його, зокрема, можуть помітити тіхто їде з польсько-білоруського кордону в районі Бреста. Про це пише Gazeta Wyborcza.

Напис зроблено на опорі мосту у Варшаві. Він зустрічає пасажирів потягів, що прибувають до столиці з боку Мінська-Мазовецького (місто в центрально-східній Польщі).

Тут курсують потяги, які рухаються зі східного кордону Польщі (маршрут Брест – Варшава ), а також ті, що об’їжджають Люблін.

 Богдан Червак: РФ обламала зуби. Обламає і Польща 



https://espreso.tv/news/2017/09/26/mzs_ugorschyny_pogrozhuye_
zablokuvaty_vsi_maybutni_zblyzhennya_ukrayiny_z_yes

Цо далі буде?..
6

Коментарі

120.11.17, 18:24

Вибачте але мені особисто nfsratи що там написано ,вони уже ходили одного разу у нас по помойкам. і їли дешеву ковбасу запиваючи шмурдяком.

    220.11.17, 20:31Відповідь на 1 від status quo@

    Вибачте але мені особисто nfsratи що там написано ,вони уже ходили одного разу у нас по помойкам. і їли дешеву ковбасу запиваючи шмурдяком.і кому вірити?

      320.11.17, 21:10Відповідь на 2 від Хозяин- С

      Вибачте але мені особисто nfsratи що там написано ,вони уже ходили одного разу у нас по помойкам. і їли дешеву ковбасу запиваючи шмурдяком.і кому вірити?не всі поляки погані

        420.11.17, 22:59

        про не дружественных к нам поляков я категорически несогласна,

        советую автору почитать комментарии самих поляков в Gazeсie Wyborczey, там они возмущаются действиями польских железнодорожников, сразу же не убравших эту надпись, которую сами поляки считают ПРОВОКАЦИЕЙ российских спецслужб...,

        и с этими поляками я полностью согласна, т.к. кремляди нужно рассорить украинцев с поляками, потому и нам, украинцам, тоже нужно не забывать о профессиональных навыках рос. спецслужб для разжигания межнациональных конфликтов...

          520.11.17, 23:34Відповідь на 2 від Хозяин- С

          Вибачте але мені особисто nfsratи що там написано ,вони уже ходили одного разу у нас по помойкам. і їли дешеву ковбасу запиваючи шмурдяком.і кому вірити?Авжеж не тим, хто це робить за бабло феесбє.

            620.11.17, 23:35Відповідь на 3 від status quo@

            Вибачте але мені особисто nfsratи що там написано ,вони уже ходили одного разу у нас по помойкам. і їли дешеву ковбасу запиваючи шмурдяком.і кому вірити?не всі поляки поганіІ я про те ж.

              720.11.17, 23:39Відповідь на 4 від ГалинаВ

              про не дружественных к нам поляков я категорически несогласна,

              советую автору почитать комментарии самих поляков в Gazeсie Wyborczey, там они возмущаются действиями польских железнодорожников, сразу же не убравших эту надпись, которую сами поляки считают ПРОВОКАЦИЕЙ российских спецслужб...,

              и с этими поляками я полностью согласна, т.к. кремляди нужно рассорить украинцев с поляками, потому и нам, украинцам, тоже нужно не забывать о профессиональных навыках рос. спецслужб для разжигания межнациональных конфликтов...
              Цілком погоджуюсь.
              Ось ще деякі "художества" посіпак кремля:http://blog.i.ua/user/2675316/2049696/

                820.11.17, 23:46Відповідь на 4 від ГалинаВ

                Навіть дивно читати подібні коментарі від вас. До Революції Гідності і рашистської агресії від вашого імені наче писала інша людина.
                Ми навіть були опонентами.

                  920.11.17, 23:51Відповідь на 4 від ГалинаВ

                  Якби тільки поляки? Там лінки й про інших сусідів є. А ось ще сьогоднішні новини від "сябрів": http://gordonua.com/news/politics/diplomaticheskiy-vypad-belarusi-interpol-bolshe-ne-ishchet-eks-ministra-zaharchenko-genprokur atura-utratila-pravo-nachinat-rassledovanie-g lavnoe-za-den-218200.html
                  ВСЮДИ СЛІДИ ФСБ.

                    1020.11.17, 23:52Відповідь на 3 від status quo@

                    не всі поляки поганітак я й не вважаю поляків "недочеловєкамі".
                    розкажу тобі це:
                    у середені 90-х прошлого я супроводжував польську та бельгійську делегацію до "Червоної Рути", тоди ще Ірина Білик, як коза худа гарно (дуже гарно стрибала тай співала у гарному сенсі ) буда у фаворі..
                    так от, діти з польського консульства , що на вул ЯР.ВАЛ (Київ) були дуже ..як казати.. моторні не до рамок дипломатичних ..
                    мені, як молодшому офіцеру-засранцю поклали обов*язок за ними..
                    так к чому я це..
                    коли я з ними російською, чи англійською спілкувався -ноль емоцій, а ось коли я на них гаркнув українською, то й мову зрозуміли, й команди виконували, я був як дитячий вихованець у дітсадочку

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна