хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Приготуй на Хелловін.

  • 31.10.17, 22:00
Капості або частування? Шість "найстрашніших" рецептів для святкування Хеллоуїна
25 Жовтня, 21:00коментув

Страшні рецепти на Хелловін - прекрасна ідея для святкування

Наближається найнезвичніше осіннє свято - Хеллоуїн або День всіх святих, який об'єднує в собі страх і веселощі. Все, що в інші 364 дні в році сприймається як жахливе, в цей день стає елементом святкування.

Те ж саме можна сказати про святковий стіл. Хоча найперші традиції Хеллоуїна розповідають тільки про солодощі, які діти в костюмах різних героїв випрошували в сусідських будинках, гуляючи від дверей до дверей і жартівливо погрожуючи: "Капості або частування?" ( "Trick or treat?")

Та зараз західне свято настільки прижилося в інших країнах, що багато людей влаштовують вечірки зі спеціальним меню на Хеллоуїн, використовуючи тематичні хеловінські рецепти і надаючи звичайним повсякденним стравам страхітливого вигляду.

Салати, десерти, другі страви і навіть напої - НВ STYLE вивчив сотні "страшних страв" і пропонує кращі варіанти того, що приготувати на Хеллоуїн.

 

Печиво Пальці відьми

Інгредієнти: 675 мл борошна, 250 мл м'якого вершкового масла, 1 склянка цукру, яйце, 1 ст л мигдального екстракту, 1 ст л ваніліну, 1 ст л порошку для печива, склянки мигдалю, упаковка червоного гелю для декорування

У мисці збийте масло, цукор, яйце, екстракт мигдалю і ваніль. Додайте борошно, розпушувач і сіль. Накрити і охолодити протягом 30 хвилин. 

Працюйте з чвертю тіста за раз і зберігайте решту в холодильнику. Розкатуйте шматок тіста розміром з чайну ложку (5 мл) в формі пальця для кожного печива. 

Натисніть мигдалем, роблячи «ніготь». Стисніть в центрі, щоб створити «суглоб». Використовуючи ніж, зробіть надрізи в кількох місцях. 

Помістіть на деко, випікайте при температурі 160°C протягом 20-25 хвилин або до блідо-золотистого кольору. Дайте охолонути протягом 3 хвилин. Прикрасьте червоним гелем (або журавлинним соусом, наприклад) основу «нігтя». Зніміть з дека і поставте охолоджуватися.


Фото: mycaldron.com

Фото: mycaldron.com


Франкенмаффіни

Інгредієнти: 1 склянка борошна, 1 склянка цільнозернового борошна, 3/4 склянки цукру, 2 ч л порошку для печива, ч л соди, ч л солі, 1 ч л кориці, склянки соняшникової олії, склянки нежирного молока, 6 склянок бебі-шпинату, 1 банан, 2 ч л екстракту ванілі

Розігріти духовку до 350 градусів. Вкладіть в форми для кексів паперові вкладиші (бажано для Хеллоуїна) або змастіть їх за допомогою олійного аерозолю. 

Перемішайте разом звичайне й цільнозернове борошно, цукор, розпушувач, харчову соду, сіль і корицю в мисці. 

З'єднайте масло, молоко і шпинат в блендері, пюруйте до однорідності, потім додайте банан і екстракт ванілі. Збивайте пюре до гладкої й зеленої маси. Влийте в суху суміш. Перемішуйте, поки не залишиться сухого борошна. 

Заповніть кожну форму на дві третини. Випікати близько 22 хвилин або до тих пір, поки зубочистка, вставлена в центр маффіну не буде чистою. 

Дайте маффінам охолонути в формі протягом 15 хвилин, потім виймайте. Дайте їм повністю охолонути перед подачею або зберіганням.


Фото: Toni L. Sandys

Фото: Toni L. Sandys


Страшна закуска з павуками

Інгредієнти: 6 варених круто яєць, 3 ст л майонезу, ст л гірчиці, маслини, сіль, перець

Розріжте яйця навпіл. Вийміть жовтки і розімніть.

Перемішати з майонезом, гірчицею, сіллю і перцем. Наповніть отриманою сумішшю половинки яєць.

Розрізати маслину навпіл. Покладіть на фаршироване яйце, формуючи тіла павуків.

Тонко нарізуйте другу половину маслини для ніжок павука. Покладіть по чотири лапки з кожного боку.


Фото: geniuskitchen.com

Фото: geniuskitchen.com


Гарбузовий діп

Інгредієнти:  склянки крем-сиру, склянки коричневого цукру, склянки печеного гарбуза, 2 ч л кленового сиропу, 1 ч л кориці

Добре змішати в блендері всі інгредієнти. Щоб надати більше атмосферності, подавайте в гарбузі та зі слайсами яблука.


Фото: geniuskitchen.com

Фото: geniuskitchen.com


Пиріг-мумія

Інгредієнти: 2 упаковки листкового тіста, 2 склянки подрібненої моцарели, ковбаса пепероні

Розігріти духовку до 375 градусів.

Розріжте тісто на півмісяці й помістіть їх ялинкою з захлестом, щоб вони частково перекривали один одного. Розкачайте качалкою, щоб тісто змішалося.


Фото: geniuskitchen.com

Фото: geniuskitchen.com


Помістіть шматочки пепероні по центру тіста й посипте зверху сиром.

Почавши знизу, перехрещуйте краю тіста так, щоб вони виглядали як бинти мумії. Сформуйте фігуру, щоб вона виглядала як тіло мумії.

Випікайте 15-20 хвилин.

Прикрасьте «очима» з маслин.



Фото: geniuskitchen.com

Фото: geniuskitchen.com


Хеллоуїнський пунш

Інгредієнти: 4 склянки яблучного соку, 4 склянки червоного вина, 8 яблук середнього розміру, щіпка кориці, щіпка мускатного горіха, коричневий цукор

Почистити яблука і видалити насіння, розрізати на половинки і вирізати особи - очі, ніс, рот.

Кинути половинки яблук в суміш вина, соку і спецій.

Залишити настоюватися на годину. Подавати у великих ємностях.

Можна подавати холодним і гарячим.

  

1

Коментарі