хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Синдром Земана.

  • 30.10.17, 23:03
Ще на початку окупації рашистською педерастією Криму й частини Донбасу кремБл@дський придворний блазень Жирдяновскій лякав нас, українців, що невдовзі Україна буде оточена щільним кільцем ворогів та окупантів, які мають амбіції претендувати на нашу територію. Впевнена, що більшість українців на це тільки усміхнулись, але "нє прошло і трі года", як майже всі "блятья" таємно чи відкрито вже показали свій "дружескій" оскал. А могли б гейропейси, якби тільки схотіли, якщо в них не вистачило честі виконати домовленості будапештського меморандуму, то хоча б наступити на вразливий мозоль загарбника Путлєра: https:///gazeta.ua/articles/world-life/_sposib-shantazhuvati-putina-nazvali-vrazlive-misce-rosijskogo-prezidenta/800735utm_source=traqli&utm_medium=
email&utm_campaign=423, а не дратувати кадебіста малозначними санкціями, котрі деякі егоїстичні ділки Європи вже поспішають зняти.
 І це в той час, коли сама велика країна Європи, що знаходиться в центрі континенту, робить всі належні кроки щоб вступити до ЄС, а на сході четвертий рік стікає кров'ю.
 Пропоную Вам, мої дорогі друзі, цікаві відео про найближчі плани рашистів всіх мастей на заході України.
 Дмитро Снєгірьов: https://www.youtube.com/watch?time_continue=748&v=Pc3N_Hz5aNo "Фактор Земана. Почему чехи воюют на стороне сепаратистов", або невеличка замітка в газеті "ОстроВ":http://www.ostro.org/video/535407/
 Перепрошую, що не вставила його в тло своєї замітки, бо URL сторінки, на якій знаходиться дане відео, зашифроване, але лінк наразі діє.
А ось ще ближчі наші блятья-нацмени, послідовники йо-биків що вичуверюють:https://24tv.ua/chomu_zakon_pro_osvitu_
rozburhav_novi_separatistski_nastroyi_v_krani_n880997

Війни на них немає. А буде. Неодмінно буде, як і у дегенератів, що піддались рашистській пропаганді на сході України. 
Що скажете? Для мене важливо знати Вашу думку з цього приводу.


5

Коментарі

131.10.17, 11:39

Там чехи вийшли на вулицю проти Земана. Так що хай за свою дупу переживає

    231.10.17, 20:29Відповідь на 1 від ab absurdo

    Там чехи вийшли на вулицю проти Земана. Так що хай за свою дупу переживає

      331.10.17, 21:38

      не дочекаються , хе-хе

        431.10.17, 22:08Відповідь на 1 від ab absurdo

        Там чехи вийшли на вулицю проти Земана. Так що хай за свою дупу переживаєТак? І скільки їх вийшло?

          531.10.17, 22:22Відповідь на 3 від Хозяин- С

          не дочекаються , хе-хеЖень, ти переглянув відео? Я не так впевнена, особливо після Криму й Донбасу. В Закарпатті агресивно до України налаштоване населення, а не окремі маргінали-посадовці. І дітей своїх так настроюють в румунських і угорських школах. Щось це мені нагадує...

            631.10.17, 22:53Відповідь на 4 від Alter ego*

            Там чехи вийшли на вулицю проти Земана. Так що хай за свою дупу переживаєТак? І скільки їх вийшло?Був сюжет на ТВ. Ще тоді, після його висловлювання по Криму. Достатньо вийшло

              731.10.17, 23:02Відповідь на 5 від Alter ego*

              не дочекаються , хе-хеЖень, ти переглянув відео? Я не так впевнена, особливо після Криму й Донбасу. В Закарпатті агресивно до України налаштоване населення, а не окремі маргінали-посадовці. І дітей своїх так настроюють в румунських і угорських школах. Щось це мені нагадує...1938-39й роки, егеж..

                831.10.17, 23:19Відповідь на 7 від Хозяин- С

                не дочекаються , хе-хеЖень, ти переглянув відео? Я не так впевнена, особливо після Криму й Донбасу. В Закарпатті агресивно до України налаштоване населення, а не окремі маргінали-посадовці. І дітей своїх так настроюють в румунських і угорських школах. Щось це мені нагадує...1938-39й роки, егеж..Нацизм цвіте буйним квітом, а Україні заважають повернути рідну державну мову.

                  931.10.17, 23:21Відповідь на 6 від ab absurdo

                  Там чехи вийшли на вулицю проти Земана. Так що хай за свою дупу переживаєТак? І скільки їх вийшло?Був сюжет на ТВ. Ще тоді, після його висловлювання по Криму. Достатньо вийшлоЩось таке пригадую... наразі мене хвилює Закарпаття. Переглянь другий ролик, якщо не дивилась в прямому ефірі.

                    101.11.17, 01:22

                    До нас відносяться так, як ми дозволяємо до нас відноситься.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна