хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Все геніальне просто.

  • 15.10.17, 02:00

Є у нас чимало людей, зациклених на агресії проти тих, хто виступає проти реформ. Чи є такі противники? Так, є. Але часто патріоти України "стрижуть" під одну гребінку й цих ретроградів, і тих, хто виступає проти профанації реформування всіх сфер суспільного життя. Важливо усвідомити: Потрібна не ІДЕАЛЬНА, а РЕАЛЬНА реформа! ВІЗЬМІМО ПЕНСІЙНУ РЕФОРМУ. В кожній нормальній пенсійній системі не допускається 40-кратна, 60-кратна або 100-кратна різниця між мінімальним і максимальним розмірами зарплат і пенсій. Коли мінімальна зарплата в країні не перевищує 4000 грн., а максимальна - 1000000 грн., то реформатори мають подбати про встановлення розумних меж кратності між мінімальною та максимальною (наприклад, встановити, що в державному секторі зарплата чиновника або керівника підприємства не може перевищувати 7-кратний розрив). Коли усунення такого кричущого розриву не передбачено, то очевидно, що це вже не реформування, а фікція! Якщо, скажімо, наша мінімальна пенсія становила 1000 грн., то реформатори мають подбати, щоб максимальна не перевищувала 5-7 тис. грн. А коли у простого смертного, скажімо, 1500 грн., а в "народного" депутата - 15 тис., то це вже не реформа, а узаконення закріпачення народу. Для забезпечення СПРАВЖНЬОЇ пенсійної реформи необхідно усунути дефіцит Пенсійного фонду, який щороку дедалі збільшується. Чи можна реально його зменшити? Можна! Одним із способів кардинального зменшення дефіциту є встановлення в законодавчому порядку 2-3% податку в Пенсійний фонд з того, що належить ВСЬОМУ НАРОДУ УКРАЇНИ - з надр. Тобто з кожної тони добутої руди, вугілля, нафти, щебню, глини, піску, з кожного кубометра добутого газу, води - з усього, що добувається з надр - відрахування в ПФ. Є ще чимало інших способів наповнення ПФ. Але антинародна влада не хоче "ображати" олігархів, позбавляти їх надприбутків. І тому багаті ще більше багатіють, а нам замість справжніх реформ підсовують різні казочки на кшталт "осучаснення пенсій".

12

Коментарі

115.10.17, 05:36

надо было заканчивать, что начали, а потом выбирать с головой ... что бы потом репу не чесать ...

    215.10.17, 20:11

    Благодетели хреновы... Да что бы вы так жили...

      316.10.17, 00:55Відповідь на 2 від Natali 29

      Благодетели хреновы... Да что бы вы так жили...А виставляють все, паскуди, як ніби дійсно "ощасливили". Внутрішні окупанти!

        416.10.17, 01:07

        Як казав Коломойський - Налоги платят слабые!
        А інші його соратники по цеху просто промовчали...

          516.10.17, 08:18

          Верно всё написано.Но если власть антинародная,то это невыполнимо.Нам с мужем пока ничего не осовременили.пусть они удавятся этими подачками

            616.10.17, 09:40

            странно ви розсуждаете
            нах надеятса шо вам хто то шота должен?
            дети есть? пусть помогают вам ваши дети
            от власти денег в достаточном количестве не ждите
            вы их автомобили видели? вы их майно видели? вы их подстилок видели?
            если видели тогда не нужно ничего просить у них
            с такими уровним жизни как у них нам ничего не останется. мы работаем на них
            чтобы им жилось хорошо
            а не чтобы нам стало лучше. если в реальности
            власть-это бизнес проект, ты платишь за место а потом отбиваешь вложения
            такова реальность в наших условиях
            если они вложили денег в получение должности, то естесттвенно вложения нужно повернути
            ну и где тут в этом вопросе пересічний громадянин та його інтереси?
            дані ООН:60% українців ЗА межою бідності-це менше2дол на день-і це країна Європи!!!

              718.10.17, 01:19Відповідь на 6 від GeorgD

              Пересічні дома, а Громадяни в наметах під ВзР. Добре, що хоч є одиничні Чоловіки, які здатні гімнетеям "За Іловайськ!"кулаком в рожу зацідити, продажним хініралам, що наживаються на війні і сміяться в обличчя з Героїв України, з носка копнути в морду ліца, а прушним покидькам і склянкою води запустити. І я повинна його "осуждамс"? - Дудки! Герою слава! А завтра дасть Бог день, поживемо - побачимо, що з того буде. Пудлєр, доки санкції не знімуть нікуди не попре. Так що можна розхитувати будку, доки жирні рожі влади на крові не порепаються!

                818.10.17, 10:57Відповідь на 7 від Alter ego*

                Пересічні дома, а Громадяни в наметах під ВзР. Добре, що хоч є одиничні Чоловіки, які здатні гімнетеям "За Іловайськ!"кулаком в рожу зацідити, продажним хініралам, що наживаються на війні і сміяться в обличчя з Героїв України, з носка копнути в морду ліца, а прушним покидькам і склянкою води запустити. І я повинна його "осуждамс"? - Дудки! Герою слава! А завтра дасть Бог день, поживемо - побачимо, що з того буде. Пудлєр, доки санкції не знімуть нікуди не попре. Так що можна розхитувати будку, доки жирні рожі влади на крові не порепаються!а спокійно можна? сказать нах, ви нам набридли і зажерлися. а можна усіх нових набрати? набридли ці скоти, бо нічого кращого не роблять, знову схеми знову народ стогне. от нах вони нам якщо нам не краще і народ стогне від їх покращення?

                  919.10.17, 02:27Відповідь на 8 від GeorgD

                  Звичайно НЕ МОЖНА! Вурдалак осиковим кілком від держкорита не відгониш, а обирає їх ПЕРЕВАЖНА більшість зомбодротів за гречку і БРЕХНЮ.

                    1019.10.17, 09:46Відповідь на 9 від Alter ego*

                    Звичайно НЕ МОЖНА! Вурдалак осиковим кілком від держкорита не відгониш, а обирає їх ПЕРЕВАЖНА більшість зомбодротів за гречку і БРЕХНЮ.питання: чи здатні бабулькі обирати обьєктивно щось з народних депутатів? ці бабулі невідомо що у них вже у голові, а може там у них взагалі немає розумного нічого? не можна дурням та дурам старим без мозгів давати обирати, бо вони за станом розуму не здатні щось розуміти, ну там що для розвитку і все таке. І взагалі а чи ми маємо жити по наказам обранців бабуль з розумом вудсутнім. А старі люди можуть щось обрати те що відповідає сучасносним потребам? старушки обрали шо їм у голову прийшло, а потім усі мають жити по законм тих кого обрали безмозглі старушки. тре зробити віковий ценз для людей на вибори, бо ці бабулі гречко залежні на виборах

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна