хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Прінуждєніє к стукачєству.

  • 09.10.17, 01:32
Олег Куцин отримав звернення ГПУ з вимогою надати контакти бійців, які служили під його орудою

23.55.08.10.2017.

Органи Генпрокуратури України намагаються схилити командира Окремої зведеної штурмової роти «Карпатська Січ» (рота у складі 93-ї ОМБ ЗСУ), командира комбатантського об’єднання «Легіон Свободи» Олега Куцина до надання персональної інформації бійців «Карпатської Січі» для розслідування кримінальної справи, порушеної в РФ. Про це повідомляє прес-служба партії «Свобода».

На початку жовтня цього року Куцин отримав звернення Генпрокуратури з вимогою надати контакти бійців, які служили під його командуванням, щоб їх також допитати.

Прокурори допитали командира «Легіону Свободи» 18 вересня 2017 року за звинуваченням Слідчого комітету РФ. У Москві стверджують, що «свободівець» спільно з командиром 93-ї бригади ЗСУ здійснював артобстріли об’єктів цивільної інфраструктури на тимчасово окупованих територіях.

Загалом Слідчий комітет Росії «розслідує» понад 100 кримінальних справ щодо російсько-української війни. 76 із них об’єднано в спільне провадження у справі «про застосування заборонених засобів і методів ведення війни на Донбасі».

«Мало того, що командирів допитуєте, то вже й до рядових добираєтесь? І це після того, як ця влада разом із колишніми регіоналами ухвалила так званий закон про особливості державної політики на Донбасі, яким практично узаконили в нашій державі ворогів, що вбивали моїх підлеглих», підкреслює Куцин.

«Тільки негайна зміна влади, заміна керівників всіх силових відомств на націоналістів. Тільки жорстке покарання всіх ворогів державності може вберегти Україну, бо інакше капітуляція, втрата державності і знищення всіх, хто боронив Україну», заявив бойовий командир.

Читайте: Чиновникам-корупціонерам вручатимуть «чорну мітку» «гривню Куцина» (фото)

2

Коментарі