хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Флешмоб глумління над українським стягом рашистської наволочі.

  • 30.09.17, 03:30
У Коломиї в кав’ярні зірвали прапор України, привезений з Майдану (відео)
03:10, 30 Вересень 2017р.
 
Невігласи познущалися над прапором України

У кафе «Звенислав» у Коломиї, де часто зустрічаються учасники Революції гідності та ветерани АТО, стався ганебний інцидент за участі російськомовних чоловіків і працівника суду.

Відеодоказ опублікувала журналістка Ольга Баранецька.

Інцидент стався 21 вересня, коли у кафе не було «майданівців» чи «атовців». За одним столом прийшли посидіти троє осіб, які між собою спілкувались російською. Згодом підійшов Михайло Приступський, який є консультантом Коломийського міського районного суду. Він не тільки вечеряв із чоловіками, але, за словами очевидців, навіть платив за них.

Натомість потім він відхрещувався, що знає тих, із ким сидів за одним столом.

Один із них зірвав синьо-жовтий прапор зі стіни, який привезли з Майдану: під ним гинули герої Небесної сотні.

Пізніше один із учасників інциденту бив молодого хлопця. Поки невідомо, ким був постраждалий і чому над ним знущалися.

Консультант суду на це ніяк не відреагував. Нищити українську символіку він також не заважав.

Як повідомила у коментарі Леополіс власниця кафе Геннадій Романюк та громадські активісти подали заяви у правоохоронні органи. Чи відкрито провадження за цими фактами – поки невідомо.

ЧитайтеЗа наругу над прапором України житель Івано-Франківська сяде за ґрати

Засновник «Pizza Veterano» Леонід Остальцев просить допомоги в пошуку чоловіка, який здійснив акт наруги над державним символом

У відомій патріотичній кав’ярні «Pizza Veterano» один з відвідувачів познущався над державним прапором України. Про це на своїй сторінці у Facebook написав засновник піцерії Леонід Остальцев.

За його словами, дивний відвідувач провів в закладі дві години. Він розташувався в кутку, їв піцу, пив пиво. І при цьому у нього в ногах лежав український стяг, який він сам і приніс.

«Ми запізно побачили… Оце «нєдорозумєніє» сиділо у нас дві години. Іло піцу, пило пиво. Все як всі. Але є одна відмінність. Він сидів в кутку і як ми побачили по камерам, ногами тер державний прапор. Помітивши під столом прапор, який виглядав як ганчірка, офіціант підібрав його і далі вже ми почали дивитися камери. На той час тєло вже пішло», – пише він.

Остальцев опублікував фото відвідувача з камер спостереження та попросив допомоги в його пошуках.

«Я просто не зовсім розумію цього вчинку. Він був вдягнений в усе патріотичне, посміхався, їв, пив, залишив гарні чайові, але під час цього всього під його ногами був прапор. Прапор який він сам і приніс. Не розумію, тому хочу запитати особисто, мотиви, такого вчинку. Можливо, він просто хворий і тоді все стане на свої місця. Але якщо це спосіб самовираження – то я теж можу «самовиразитись» ярко (…) Прапор – це набагато більше, ніж жовто-блакитна тряпочка. Для мене. Для багатьох», – резюмував засновник «Pizza Veterano».

1 з 6
 
 
 
 
 
 
 
6

Коментарі

130.09.17, 10:25

Может у него просто башку снесло...

    230.09.17, 13:23

    а що ви хотіли після виправдання одеських сепарів и випуску на волю штепи??? український суд - самий гуманий суд всвіті, от і почувають вони себе тут як у мацкві.

      330.09.17, 19:25

      так рыганые аналы у власти ...

        430.09.17, 23:29

        В Коломиї??? І воно живим відти вийшло? Таки щось пороблено в Україні

          51.10.17, 01:23Відповідь на 4 від ab absurdo

          В Коломиї??? І воно живим відти вийшло? Таки щось пороблено в УкраїніТи навіть не уявляєш скільки там російськомовних! Тьма. Любий із них потенційний диверсант, бо, м'яко кажучи, не люБЛЯТЬ Україну, а чомусь в ній живуть.

            61.10.17, 01:25Відповідь на 1 від Natali 29

            Может у него просто башку снесло...Так в трьох містах майже одночасно...

              71.10.17, 01:26Відповідь на 2 від vilga

              а що ви хотіли після виправдання одеських сепарів и випуску на волю штепи??? український суд - самий гуманий суд всвіті, от і почувають вони себе тут як у мацкві.Десь у мене була гарна картинка з в мантії й парику...

                81.10.17, 01:28Відповідь на 3 від Hudson Hawk

                так рыганые аналы у власти ...Спробуй докажи це кінченому лохторату? Ще як кинуть із панського столу кістку, то, як до Путлєра, будуть в черзі стояти лобизати.

                  93.10.17, 07:58Відповідь на 8 від Alter ego*

                  кацапы