хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Кого підтримує Донбас.

  • 28.09.17, 01:48
За які партії готовий голосувати Донбас: опитування
03:18, 27 Вересень 2017р.

“Опоблок” починає втрачати позиції серед виборців на Донбасі

Мешканці Донбасу здебільшого віддають перевагу політичним силам, що складаються з екс-«регіоналів». Про це свідчать результати соцопитування компанії «Рейтинг» у мажоритарному окрузі №47 (Слов’янськ Донецької області), повідомляє журналіст Денис Казанський.

За словами журналіста, така ж картина – і на всій території Донецької області.

«Із позитиву, порівняно з довоєнними часами, тут тепер спостерігається просто неймовірний плюралізм. Відразу шість політсил мають шанси подолати прохідний бар’єр. Дивно високий, як для Донеччини, рейтинг у «Свободи». «Опоблок» навпаки втрачає популярність у своїй вотчині. Сукупний рейтинг проєвропейських партій наближається до 30%, в той час як проросійські Бойко та Рабінович разом мають близько 40%. І це при тому, що кілька років тому проросійські сили домінували тут тотально», – зауважив Казанський.

«Із мінусів – колишні «регіонали» загалом мають 40-45%, а це все одно дуже багато. Тут неясно, куди відносити «Наш край», оскільки складається він із «регіоналів», а керують політсилою нардепи з фракції «БПП» Єфімов і Недава. Очевидно, це технічний проект АП, який буде діяти в інтересах влади, але збирає він голоси колишніх виборців Януковича», – підкреслює публіцист.

На його думку, такі результати свідчать про те, що «Опоблок» втрачає популярність., однак його виборці здебільшого переходять до Рабіновича – «і ще невідомо, що гірше».

ЧитайтеДепутат «Опоблоку» відсудив у держави півмільйона гривень

1

Коментарі

128.09.17, 13:50

що вибори були перед війной-рахують бюлетні-Свобода раз Свобода два і так далі дивлюсь на пику хто рахує богато хто був за Свободу

    229.09.17, 01:27Відповідь на 1 від Gogilo

    що вибори були перед війной-рахують бюлетні-Свобода раз Свобода два і так далі дивлюсь на пику хто рахує богато хто був за СвободуМені смішно, що аналітики дивуються тому факту, що на сході України більше симпатиків Свободи ніж на заході. Забулись, що немає пророка в своїй вітчизні? Мене таке зло бере, коли місцеві євреї та осівші в Україні какцапи аж зубами скригочуть проти "Свободи" й "Самопомочі", зокрема Андрія Садового, якого нинішня влада дискредитувала тим сміттям, яке наразі нема куди дівати. Їм би Бандюковича НА СВОЇХ відчути!!!

      329.09.17, 12:49Відповідь на 2 від Alter ego*

      мій сусід там штемп ще той-син кончений нарік-теж був за свободу