хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Зухвала витівка яблучних.

  • 22.09.17, 00:22
Українські “кіборги” різко відповіли компанії Apple, яка приписала їх до Росії. ВІДЕОвід admin о 21/09/2017 20:27

Українські ветерани-“кіборги” – захисники Донецького аеропорту – відреагували на рекламний ролик Apple Watch, у якому “кіборга” назвали росіянином:

https://www.youtube.com/watch?v=N-x8Ik9G5Dg

Відповідь справжніх українських Кіборгів:

https://www.youtube.com/watch?v=Eq9uqcyl69w

“Дорогий Apple, я – український “кіборг”. Я знаю, ви це побачите. Але я певен, що ви не знаєте, чому ваша реклама обурює мене та мою країну. Я сподіваюся, ви зрозумієте це, як почуєте мою історію”, – йдеться у зверненні, яке читають кіборги Чайка, Купол, Спартанець, Комісар, Чуб, Амур, Пузо, Гриня та інші.

Ветерани розповідають історію своєї участі у війні, обороні ДАП, та викривають російську агресію проти України.

“Вони (агресори) самі називали мене “кіборгом”, бо я виживав настільки довго, що вони не могли у це повірити”, – пояснили захисники України.

У листі, який зачитують ветерани ЗСУ, сказано, що Apple свідомо чи несвідомо підтримує пропаганду Росії у війні проти України, застосовуючи словосполучення “російський кіборг”.

“До речі, той залізничний вокзал [Києва] у вашому відео досі працює, бо я його захистив”, – каже один із “кіборгів”.

Українські військові закликали терміново виправити рекламне відео та письмово вибачитися перед живими та полеглими “кіборгами” України, які воювали “за нашу з вами спільну демократію”.

Раніше у США під час презентації Apple Watch глядачам показали надихаючі ролики із історіями людей зі всього світу. Зокрема, у відеоряді можна помітити “кіборга із Росії” Дмитра з ампутованою ногою, який плаває в басейні і “стає кращою версією себе”.

Користувачі в мережі відразу ж  відреагували на таку ганебну помилку всесвітньо відомої корпорації.

Читайте також:
Рідним передали знайдені в ДАПі та ідентифіковані фрагменти тіл трьох “кіборгів”

У мережу виклали тізер художнього фільму “Кіборги”

8

Коментарі

122.09.17, 02:07

"ккборг из россии" - це що за чорт??? СЛАВА ГЕРОЯМ!!!!

    222.09.17, 02:36Відповідь на 1 від Ternopol

    "ккборг из россии" - це що за чорт??? СЛАВА ГЕРОЯМ!!!!Це точно, з паРаші може бути лиш КГБ-орг!
    Привіт, Олежку. Замучилась з глюками компа. Боюсь, що знову жорсткий диск полетить. Можна я Тобі

      322.09.17, 20:06

      да они, там в " яблоке" путают Австрию с Австралией, демоны

        422.09.17, 22:01Відповідь на 3 від Хозяин- С

        да они, там в " яблоке" путают Австрию с Австралией, демоныПерш за все, мене обурила саме така думка, що, як і раніш, америкоси досі українців вважають "русскімі". Але коли відповіли на цю образу самі Кіборги, які для мене найрідніші за всіх Героїв України, мене аж зло взяло.

          524.09.17, 12:05

          ФБ і Твіттер вибухнули, то вже ніби заблокували ролика

            624.09.17, 21:36Відповідь на 5 від ab absurdo

            ФБ і Твіттер вибухнули, то вже ніби заблокували роликаХоч так. Уявляю, як цим хлопцям обідно.... І це істинне відношення світу до війни в Україні.

              724.09.17, 22:21Відповідь на 6 від Alter ego*

              ФБ і Твіттер вибухнули, то вже ніби заблокували роликаХоч так. Уявляю, як цим хлопцям обідно.... І це істинне відношення світу до війни в Україні.Ну так заблокували ж. Вони там існують в іншому вимірі, доки до них Ваня в лаптях і з калашом в хату не вломиться

                824.09.17, 22:42Відповідь на 7 від ab absurdo

                ФБ і Твіттер вибухнули, то вже ніби заблокували роликаХоч так. Уявляю, як цим хлопцям обідно.... І це істинне відношення світу до війни в Україні.Ну так заблокували ж. Вони там існують в іншому вимірі, доки до них Ваня в лаптях і з калашом в хату не вломитьсяБо добре знають, що не вломляться, для них Україна всього лиш буферна зона.

                  924.09.17, 22:45Відповідь на 8 від Alter ego*

                  ФБ і Твіттер вибухнули, то вже ніби заблокували роликаХоч так. Уявляю, як цим хлопцям обідно.... І це істинне відношення світу до війни в Україні.Ну так заблокували ж. Вони там існують в іншому вимірі, доки до них Ваня в лаптях і з калашом в хату не вломитьсяБо добре знають, що не вломляться, для них Україна всього лиш буферна зона.Ну по периметру кордону все ж побоюються прибалти з поляками. А Європа забула, як Гітлеру чоботи лизала

                    1024.09.17, 23:43Відповідь на 9 від ab absurdo

                    ФБ і Твіттер вибухнули, то вже ніби заблокували ролика Уявляю, як цим хлопцям обідно. І це істинне відношення світу до війни в Україні.Ну так заблокували ж. Вони там існують в іншому вимірі, доки до них Ваня в лаптях і з калашом в хату не вломитьсяБо добре знають, що не вломляться, для них Україна всього лиш буферна зона.Ну по периметру кордону все ж побоюються прибалти з поляками. А Європа забула, як Гітлеру чоботи лизалаЗа це я ту розбещену Гейропу не люблю, бо пам'ятаю, як і коли вона МОВЧАЛА. Їм би ТАКОГО сусіда, якого маємо ми. На жаль, і ООН, і ОБСЄ, та й ЄС, з якого воліють вийти розвинені країни, себе не виправдали. Навіть не зрозуміло для чого вони існують? Щоб бабло стругати за апагаваріть і виразити свою стурбованість?..

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна