хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Готується операція "Капітуляція"?

  • 19.09.17, 23:19
Політолог пояснив, чому Кремль відмовиться від Донбасу
23:21, сьогодні

Росія нарешті зрозуміла, що Вашингтон остаточно відмовився від політики закулісних угод з недоговороздатним і непередбачуваним Володимиром Путіним щодо України. Крім того, російський бюджет більше не потягне матеріально-технічне та фінансове забезпечення "ЛНР" і "ДНР", а будь-які наміри Кремля на Донбасі, військові або політичні, тут же викличуть нове віяло міжнародних санкцій.

Таку думку висловив відомий політолог Віктор Небоженко на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Генерал розповів, чому ЗСУ не можуть "просто зараз" повернути Донецьк

Як підкреслює він, Кремль довго та відкрито погрожував Україні та США, що політика посилення військово політичної допомоги Україні в боротьбі з російською агресією та публічне надання Києву новітньої військової техніки, а також летального зброї оборонного типу викличе миттєву потужну реакцію з боку Росії.

"Але виявилося, що США не злякалися цих погроз Путіна і виділили абсолютно буденно, через Конгрес 500 мільйонів доларів як раз на ці цілі. Кремль мовчить. Москві стає ясно, що Вашингтон остаточно відмовився від політики закулісних угод з недоговороздатним і непередбачуваним Путіним щодо України", – зауважив експерт.

На його переконання, аналогічна реакція з боку Росії, окрім обов'язкової істерики в кремлівських ЗМІ, буде, коли Україна, через три роки після початку війни, все ж таки зважиться назвати речі своїми іменами та оголосить Росію країною-агресором.

"У відповідь Кремль буде погрожувати негайно визнати сепаратистські республіки Донбасу – "ДНР" і "ЛНР" – та укласти з ними екстрений договір про масовану військову та матеріально-технічну допомогу. Але Київ не повинен цього боятися. Причин тут багато", – додає політолог.

По-перше, як переконує Небоженко, російський бюджет вже не може тягнути матеріально-технічне та фінансове забезпечення "ЛНР" і "ДНР".

"Про це відкрито кажуть у Москві, вважаючи за краще допомагати Калінінграду та окупованому Криму, але не сепаратистським республікам Донбасу. І зауважте, це не викликало масового протесту ні в Росії, ні на Донбасі", – додає він.

По-друге, на його думку, ніхто у світі не наслідуватиме приклад Росії та не визнає ці сепаратистські утворення, як не відповідають принципам міжнародного права.

Читайте також: Російський політик розповів про плани Росії на українське Закарпаття

"По-третє, що особливо буде болісним і принизливим для путінської Росії, будь-які наміри Кремля на Донбасі, військові або політичні, тут же викличуть нове віяло міжнародних санкцій, які вже зараз серйозно впливають на економіку та політику Росії", – підсумовує фахівець.

6

Коментарі

120.09.17, 06:58

начнём с того, что Будапештский меморандум был подписан тремя странами, а именно США и Великобританией, а эти страны очень не любят когда их подписи и гарантии ставят под сомнения. нарушение мирового порядка повлечёт незамедлительное наказание и тут дело не в Украине, как в стране, а в дядях которые могут ответить за базар и управляют всем на планете, а нароссия в этот список не входит т.к. является простой страной-бензоколонкой

    220.09.17, 10:36

    все таки не может сущесвтовать искуственное, если искуственное отторгаетса или постоянно у конфликте
    с природным менением народа то рано или поздно это искуственное само по себе отпадет
    потому что это отторгается
    думаю шо восток устроили те кто намылили капусты на строительстве перед евро2012
    ведь всю инфраструктуру шо для евро там уничтожили и странно что те кто это строили и
    из госорганов ниразу нигде не выступили и не поплакали шо:Как же жалко трудов по подготовке перед евро, шо они стока понастраивали так успешно освоили миллиарды на строительство аэропортов, дороги, отели и вот тепер их труд разрушен
    НИКТО из донецких не выступил с такими словами, значит они это усторили для уничтожения доказательств того как они дурили на сторительстве перед евро 2012, а народ стадает от них

      320.09.17, 18:26

      " сна выделили через конгресс 500 миллионов долларов". моник как всегда в своём репертуаре: нам пушек не надо, нам деньги давай

        420.09.17, 19:28Відповідь на 3 від vilga

        " сна выделили через конгресс 500 миллионов долларов". моник как всегда в своём репертуаре: нам пушек не надо, нам деньги давайці гроші не можна взяти налом,це в переліку зброею.

          520.09.17, 21:45Відповідь на 1 від Hudson Hawk

          Будапештский меморандум только они, СШИ и Британия на него, меморандум, они насрали в 2014-м, когда раша Крым отчекрыжила и в августе положила в окружении наших бойцов, в открытую расстреливая с российского бронетанкового и артиллерийско-залпового вооружения, и поныне там.. превратили Запад и РФ Украину в полигон для показухи и испытания силы с новым вооружением, а при этом гибнут в секторах граждане Украины : военнослужащие и гражданские..

            620.09.17, 23:23Відповідь на 2 від GeorgD

            Не зовсім так. Всі п'ятизіркові готелі, новенький приміський залізничний вокзал, Донбас-арена, коротше все, що Ахметчине - лишилось цілим, а ось прихватизована злодюгою колісниченком льодова арена "Дружба"(другий поверх) під час перших днів окупації погоріла і його ж кондфабрика "АВК" була пограбована і віджата окупантами.
            Що витворили з ДАП звісно усьому світові. От цікаво кому належала підірвана церквушка і мотель біля залізничного вокзалу?... А зрештою, так звані рашистські "баєвікі" полюбляли стріляти із танків, припаркованих в церковних і шкільних двориках та спальних районах міста.
            Богюсіка і РПЦ не жаль, але цукерки Парижель, котрих тепер немає, дууууже шкода.

              720.09.17, 23:27Відповідь на 1 від Hudson Hawk

              начнём с того, что Будапештский меморандум был подписан тремя странами, а именно США и Великобританией, а эти страны очень не любят когда их подписи и гарантии ставят под сомнения. нарушение мирового порядка повлечёт незамедлительное наказание и тут дело не в Украине, как в стране, а в дядях которые могут ответить за базар и управляют всем на планете, а нароссия в этот список не входит т.к. является простой страной-бензоколонкойВибач, Олеже, але дозволю собі не погодитись з Тобою. Четвертий рік вони "не любят", тому віз і нині там. Добре, що хоч Даля Грибаускайте їм часто про це нагадує, не кажучи вже про нашого Клінкіна і Пороха. По-любому, хочеться надіятись, що таки дозріють.

                820.09.17, 23:28Відповідь на 3 від vilga

                " сна выделили через конгресс 500 миллионов долларов". моник как всегда в своём репертуаре: нам пушек не надо, нам деньги давайОто ж...

                  920.09.17, 23:28Відповідь на 4 від Korsar-K

                  " сна выделили через конгресс 500 миллионов долларов". моник как всегда в своём репертуаре: нам пушек не надо, нам деньги давайці гроші не можна взяти налом,це в переліку зброею.Надія вмирає останньою.

                    1020.09.17, 23:37Відповідь на 5 від Хозяин- С

                    Будапештский меморандум только они, СШИ и Британия на него, меморандум, они насрали в 2014-м, когда раша Крым отчекрыжила и в августе положила в окружении наших бойцов, в открытую расстреливая с российского бронетанкового и артиллерийско-залпового вооружения, и поныне там.. превратили Запад и РФ Украину в полигон для показухи и испытания силы с новым вооружением, а при этом гибнут в секторах граждане Украины : военнослужащие и гражданские..В ненависті до цих кидал, особливо до "блятьєв" я з тобою солідарна. Масові знищення наших Героїв в Іловайську, Дебальцево і випробовування рашистами зброї масового знищення в ДАП повинна в першу чергу розглядати Гаага.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна