хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Вітаємо Усика з перемогою!

  • 10.09.17, 01:35
Що тут казати? Саша Усик гордість України!

Олександр Усик – очевидний фаворит. Він значно кращий у боксерському плані. При цьому Марко Хук – далеко не безнадійний андердог, який може розраховувати тільки на "lucky punch" – "щасливий удар". Німець б'ється у рідних стінах, за домашнього суддівства, він вкрай мотивований і для нього це останній шанс залишитись в еліті дивізіону. Тому бій очікується дуже цікавий.

В ринг крокують учасники головної події боксерського вечора. Перший Хук, після нього Усик - під нову козацьку пісню "Браття"

Звучать гімни Німеччини і України. До початку історичного дійства залишаються лічені хвилини!

Усик тримає руку на серці і співає гімн

Рефері - американець Роберд Бйорд

ПОЇХАЛИ!

1 раунд. Усик багато працює на ногах, фінтить і чотири рази міцно пробиває по корпусу лівою рукою. Хук двічі тримає Усика і бє по потилиці і спині

2 раунд. Загострення в кінці раунду. Усик спуртує і проводить першу успішну комбінацію. Хук намагається при кожному клінчі бити по потилиці

3 раунд. Усик знов вибухає в кінці раунду багатоударною комбінацією і чітко забирає черговий раунд собі.

4 раунд. І знов у другій половині раунду Усик максимально підвищує темп. Хук просто не встигає за українцем. Черговий раунд за ним

5 раунд. Раунд впевнено взяв Усик. Хук помітно втомився. Численні удари українця - особливо по корпусу - даються взнаки.

6 раунд. Усик бере паузу. Він настільки впевнений, що дозволяє собі йти в атаку з опущеними руками.

7 раунд. Повна перевага Усика. В кінці раунду затискає суперника в куті рингу і просто розбиває його.

8 раунд. Усик сильно вкладається в удари, Хук на грані нокдауну. Але Усик невчасно падає і Хук бє його сидячого. Рефері знімає з Хука один бал.

9 раунд. Гострий раунд з повною перевагою Усика. Хук тримається з останніх сил, він вкрай виснажений. Усику слід трохи додати і бій закінчиться достроково.

10 раунд. Усик просто знищує весь раунд Хука. Той навіть не може захищатись і рефері зупиняє побиття. Технічний нокаут. Усик у півфіналі!

Вітаємо Україну з видовищною перемогою Олександра Усика над колишнім багаторічним чемпіоном світу!



5

Коментарі

110.09.17, 09:32

МОЛОДЕЦ...!!! ПОЗДРАВЛЯЕМ с победой...

    210.09.17, 14:45

      310.09.17, 15:30Відповідь на 1 від Natali 29

      МОЛОДЕЦ...!!! ПОЗДРАВЛЯЕМ с победой...Наточка, ти теж дивилась цей бій?

        410.09.17, 15:34Відповідь на 2 від vilga

        Якими б профі не були брати Клички, але за їхніми боями було або страшно, або скучно спостерігати, а тут дійсно ШОУ одного бійця! Усик, як тореадор з брудним бодастим биком.

          510.09.17, 16:46Відповідь на 4 від Alter ego*

          на жаль не можу подивитися. шось з телекабелем. ще не прийшли перевірити. а на ноуті відео боюсь довго дивитися - перевантажуеться. але ви виклали саме головне в ролику.

            610.09.17, 17:28Відповідь на 5 від vilga

            на жаль не можу подивитися. шось з телекабелем. ще не прийшли перевірити. а на ноуті відео боюсь довго дивитися - перевантажуеться. але ви виклали саме головне в ролику.Я не вельми велика любителька боксу, але цей бій був дійсно цікавим. Я ще не бачила щоб боксер світового рівня (Хук) так цілився нижче пояса суперника і, як справжній бик, викручувався від ударів Усика верхньою частиною торсу, підставляв підніжки, а потім намагався вдарити Сашу в затилок... Але українець поводився абсолютно толерантно. Справжнє шоу про хорошого й поганого хлопців.

              710.09.17, 19:01Відповідь на 6 від Alter ego*

                811.09.17, 08:52Відповідь на 3 від Alter ego*

                МОЛОДЕЦ...!!! ПОЗДРАВЛЯЕМ с победой...Наточка, ти теж дивилась цей бій?Да... Хук вел прямо скажем грязный бой, чем и разозлил нашего Усика и тот ему показал, где раки зимуют...!!!