хочу сюди!
 

Юлія

40 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Смородина перетерта з цукром.

  • 11.07.17, 17:50
Чорна смородина перетерта з цукром

Щоб зберегти в ягоді вітаміни, не обов’язково варити варення. Досить перетерти ягоду з цукром.

Інгредієнти
  • смородина чорна — 1 кг;
  • цукровий пісок — 1,7 кг

Смородину перебрати, залишити тільки великі ягоди, ретельно вимити. Застелити стіл рушником і посушити на ньому ягоду. Через 2-3 години в мисці невеликими порціями пом’яти ягоди чорної смородини товкачиком. Або перетерти ягоду в міксері. Перекласти В каструлю м’яту смородину і додати 0,5 кг цукрового піску, перемішати до розчинення цукру. Поступово додати цукор, що залишився. Періодично перемішувати протягом всього дня. Коли весь цукор розчиниться, перекласти перетерту з цукром чорну смородину в банки, закрити кришками і прибрати на зберігання.

3

Коментарі

115.07.17, 06:55

Свідчу: Смакота надзвичайна!

    216.07.17, 03:04Відповідь на 1 від Леонід

    Свідчу: Смакота надзвичайна!Знаю. Тільки в такому вигляді смородину їм. Варена стає смердотиною. А сира кисла. Із червоної смородини (порічок) зробила джем. Надіюсь, зимою буде чим присмаковувати печиво й тортики?