хочу сюди!
 

Киев

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 42-53 років

Салат до Новорічного столу.

  • 19.11.16, 02:56

Безумно красивый салат «Хелел» станет украшением праздничного стола!

Неповторимый вкус!

Очень красивый и вкусный салат «Хелел» украсит любой праздничный стол.Благодаря продуктам входящим в его состав, он имеет сложный, неповторимый вкус! Очень вкусно и красиво!

Ингредиенты:

Шампиньонов — 300 гр
Куриного филе — 300 гр
Сметаны — 150 гр
Сыра — 100 гр
Яйцо куриное — 3 шт
Маленькая банка ананасов
Киви — 1 шт
Луковица — 1 головка
Майонез — по вкусу


Грибы и лук нарезаем и обжариваем их в сметане. Остужаем и выкладываем в салатницу на листья салата.

Отвариваем в подсоленной воде куриное филе, остужаем и нарезаем кусочками. Выкладываем вторым слоем, смазываем майонезом.

Варенные яйца натираем на крупную терку, смазываем майонезом. Один желток оставляем для украшения. Нарезаем консервированные ананасы мелкими кубиками, выкладываем следующим слоем и смазываем майонезом.

Последний слой — сыр, натертый на средней терке и оставшимся желтком.

Украшаем решёткой с майонеза и кусочками киви.

Приятного аппетита!


5

Коментарі

119.11.16, 09:51

Смачно, мабуть!
Передостанню фразу, правда, не зрозуміла. Із салатниці треба перекласти салат на листя салату? Чи треба перевернути салатницю по типу "Грибної поляни"?

    анонім

    219.11.16, 23:17

    Не забыть бы до НГ

      320.11.16, 18:40Відповідь на 1 від Ми Ла

      Смачно, мабуть!
      Передостанню фразу, правда, не зрозуміла. Із салатниці треба перекласти салат на листя салату? Чи треба перевернути салатницю по типу "Грибної поляни"?
      Вибачте, Мілочка. В ноуті полетів жорсткий диск і я не встигла закінчити з оформленням замітки. Спробую закінчити зараз.

        420.11.16, 21:23Відповідь на 3 від Alter ego*

        Смачно, мабуть!
        Передостанню фразу, правда, не зрозуміла. Із салатниці треба перекласти салат на листя салату? Чи треба перевернути салатницю по типу "Грибної поляни"?
        Вибачте, Мілочка. В ноуті полетів жорсткий диск і я не встигла закінчити з оформленням замітки. Спробую закінчити зараз.
        Не треба було хвилюватися, адже основна ідея салату була цілком зрозуміла!
        Але з картинкою так гарно виглядає- це щось, від неї прямо аж віє свіжістю!
        Проблема салату на новорічний стіл у мене тепер вирішена.
        Чекатиму, щоб Ви ще щось запропонували у святкове меню.

          520.11.16, 23:18Відповідь на 4 від Ми Ла

          Смачно, мабуть!
          Передостанню фразу, правда, не зрозуміла. Із салатниці треба перекласти салат на листя салату? Чи треба перевернути салатницю по типу "Грибної поляни"?
          Вибачте, Мілочка. В ноуті полетів жорсткий диск і я не встигла закінчити з оформленням замітки. Спробую закінчити зараз.
          Не треба було хвилюватися, адже основна ідея салату була цілком зрозуміла!
          Але з картинкою так гарно виглядає- це щось, від неї прямо аж віє свіжістю!
          Проблема салату на новорічний стіл у мене тепер вирішена.
          Чекатиму, щоб Ви ще щось запропонували у святкове меню.
          Дякую, Людмилко, за бали. Дасть Бог, якщо все буде добре, то цей салат і у мене буде прикрасою Новорічного стола.

            620.11.16, 23:21Відповідь на 2 від анонім

            Не забыть бы до НГКоли побачиш, як він виглядає - точно не забудеш! Я собі кинула в блог, як в записничок, навіть не думала, що хтось його помітить.

              720.11.16, 23:23Відповідь на 4 від Ми Ла

              Моє фірмове блюдо - "М'ясо по-Люгольськи". Якщо не знайду в неті, то прийдеться надрукувати вручну.