хочу сюди!
 

Ирина

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Злочини проти людства.

  • 27.05.15, 02:12
Пропагандисти Кремля масово поширюють слова депутата Бундестагу Андре Хунко про те, що світ має знайти механізми визнання анексії Крима Росією.
Андре Хунко є членом німецької партії Лівих, яка з'явилася на уламках декількох комуністичних та соціалістичних партій та політичних угруповань. Цю партію вже неодноразово звинувачували в тому, що вона підігрує в деяких питаннях російській пропаганді і за певні послуги робить потрібні Кремлю заяви.
Європейський Союз, США, Китай, Канада, НАТО і інші країни та Союзи не визнають анексії Крима Росією і не вважають Автономну республіку Крим територією Російської Федерації. Так звана "Кримська республіка" як і "Донецька народна республіка" і "Луганська народна республіка" не визнані ніким.
Вже неодноразово провідні політики світу заявляли про те, що вони ніколи не визнають анексію української території та рідної землі корінного народу півострова - кримських татар. Росія буде нести всю повноту відповідальності, в тому числі економічну, за свої страшні злочини проти людства.

1. Столтенберг: У нас є багато доказів присутності військ РФ на Донбасі http://www.novayagazeta.ru/politics/68553.html  

2. 575,3 тысячи пенсионеров Донецкой области уже переоформили пенсионные выплаты с неподконтрольной на контролируемую украинской властью территорию региона
http://interfax.com.ua/news/general/267901.html  

3. ГПУ начала расследование террористической деятельности должностных лиц ГРУ Генштаба РФ
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2015/05/26/7069128/
 
4. В Луганской области из-за обстрелов боевиков 9 сел остались без газа http://ru.tsn.ua/video/video-novini/v-luganskoy-oblasti-iz-za-obstrelov-9-sel-ostalis-bez-gaza.html

5. Боевики впервые со времен "перемирия" разрушительно обстреляли Станицу Луганскую
http://ru.tsn.ua/ato/boeviki-vpervye-so-vremen-peremiriya-sokrushitelno-obstrelyali-stanicu-luganskuyu-427326.html
9

Коментарі

127.05.15, 11:56

Один дурень погоду там не робить. Росіяни спочатку когось купують чи просто дурня знаходять, а потім роздмухують "іскру" - це вже давно використовується, ще з радянських часів, з "Комінтернів" і т.і.

    227.05.15, 12:16

    те, що дурень сказав не треба повторювати

      анонім

      327.05.15, 17:39

        427.05.15, 20:09Відповідь на 2 від LIUBOV

        те, що дурень сказав не треба повторюватиЦе потрібно поширювати совкам , що живуть в Україні, та й всім, хто хоче знати правду, почитувати. Розсилка штабу інформаційного спротиву.

          527.05.15, 20:10Відповідь на 1 від Alexis55

          Один дурень погоду там не робить. Росіяни спочатку когось купують чи просто дурня знаходять, а потім роздмухують "іскру" - це вже давно використовується, ще з радянських часів, з "Комінтернів" і т.і.Ми з Вами це добре знаємо. Мусимо розказувати іншим. + попередній комент.

            62.06.15, 11:52

            Ну, чому ми в своїй власній хаті дозволяємо командувати сусідам, де нам ставити стілець чи шафу? Чому ми допускаємо нам давати вказівки комусь, хто не є нашими друзями давати поради, що нам робити з Кримом або Донбасом. У нас є своя Конституція, де ст.157 прямо забороняє змінювати територіальний устрій під час війни. Чи у нас війни не має?

              72.06.15, 15:59Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

              Ну, чому ми в своїй власній хаті дозволяємо командувати сусідам, де нам ставити стілець чи шафу? Чому ми допускаємо нам давати вказівки комусь, хто не є нашими друзями давати поради, що нам робити з Кримом або Донбасом. У нас є своя Конституція, де ст.157 прямо забороняє змінювати територіальний устрій під час війни. Чи у нас війни не має?парАшенко&Co вважають, що немає. Є лиш заробітки на війні та знищення молодої порослі, здатної Вітчизну захищати.