хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Ось кого треба рятувати!

  • 10.12.14, 11:24
Бойовики вже розстрілюють хлопців за небажання воювати за «Новоросію»  
10 грудня 2014

У терористичній «луганської народній республіці» бойовики цієї структури почали вбивати молодих людей, які не бажають брати в руки зброю.

Сьогодні стало відомо про вбивство 22-річного Олександра Поліванова, який проживав в селищі Нагольно-Тарасівка, що у Луганській області.

Олександр працював водієм на шахтному підприємстві. 28 листопада хлопець вирішив зайти в місцевий бар разом з друзями, щоб відпочити після важкого трудового дня. Не встигла компанія зайняти столик, як до них підійшли кілька нетверезих чоловіків і почали погрожувати зброєю.

«Представники «лнр» почали обурюватися, кричати на хлопців. Вони, бачте, воюють за «мир», а Сашко з друзями в цей момент сидять, п’ють пиво», — повідомила знайома Олександра, яка волею долі стала свідком трагедії.

«Його вивели на вулицю, почали погрожувати зброєю. Хотіли відвести всю компанію селищній раді. Саша відмовлявся йти, за це його вдарили прикладом автомата. Приголомшений хлопець намагався відвести від себе дуло автомат. Але цим, мабуть, тільки розпалив нападників і вони вистрілили в нього, а потім поїхали», — повідомила дівчина.

«Сашу допомогли відвезти в лікарню друзі. Про його смерть батьки дізналися останніми. У нього залишилися мати, батько, старша сестра Надя. Він був дуже хорошою людиною. Добрим, чуйним, його всі знали, поважали в нашому селищі. Хотів створити свою дружину, щоб допомагати пенсіонерам. Займався боксом, любив футбол. Була у нього і дівчина, Аліна. Більше п’яти років зустрічалися, збиралися одружитися», — завершила розповідь свідок вбивства молодого хлопця терористами.

Нагадаємо читачам «Преси України», що захоплення проросійськими сепаратистами і терористами деякої частини Луганської області та подальше зубожіння місцевого населення спонукало їх поки тільки на поширення антитерористичних листівок.

7days-ua.com

7

Коментарі

111.12.14, 21:30

Будь вони прокляті, нелюди. Де така мразь береться???
Знищити гадів, щоб не срамило рід людський

    211.12.14, 21:52Відповідь на 1 від h_s_x2

    Через них я своїх дітей вже півроку не бачила.

      311.12.14, 22:50

      "...захоплення проросійськими сепаратистами і терористами деякої частини Луганської області та подальше зубожіння місцевого населення спонукало їх поки тільки на поширення антитерористичних листівок."(с)
      Хай ХОЧ так "розкачують" ситуацію на місцях, а в цілому не в бар ЗА ПИВОМ після роботи треба ЙТИ.
      А классику читати та "Молоду ГВАРДІЮ" відроджувати.

        411.12.14, 22:56Відповідь на 3 від Chas69

        "...захоплення проросійськими сепаратистами і терористами деякої частини Луганської області та подальше зубожіння місцевого населення спонукало їх поки тільки на поширення антитерористичних листівок."(с)
        Хай ХОЧ так "розкачують" ситуацію на місцях, а в цілому не в бар ЗА ПИВОМ після роботи треба ЙТИ.
        А классику читати та "Молоду ГВАРДІЮ" відроджувати.
        Тітка мого чоловіка була кинута разом із молодогвардійцями в шурф за те, що зберігала в себе дома прапор, пошитий із плюшевої скатертини. І чого вона добилась? Смерті в молоді роки і ВСЕ. А ось щоб щось пустити під відкос - треба мати вміння і зброю. А віщанням най медіамагнат займається, він ГОЛОВНОКОМАНДУЮЧИЙ.

          511.12.14, 22:59Відповідь на 3 від Chas69

          Про що ви кажете? Ви хоч раз спілкувались з цими зомбодротами? Вони й в мирний час НЕ ДИВИЛИСЬ українські канали! А саме паршиве, що ЦЕ НІКОГО НЕ КОЛИХАЛО! Крім таких, як я! Тепер, як завжди - маємо, що маємо!