хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Богохулька рулить.

  • 25.02.14, 17:39

Ніколи б не подумала, що колись, як сьогодні, дивлячись засідання ВР буду аплодувати цій одіозній сучарі? Але коли вона настоювала, що в список злочинців для Гаагського суду крім головного кровожера потрібно включити прізвища пшонки, клюєва, захЄрченка, шуляка, якименка, допи й гепи (не пам'ятаю чи називала вона прізвище пахла-азірова?) - реакція була однозначна. Ось що ще повідала мадам Кастрюлькіна на "Свободі слова" ICTV. Чи за це пролили кров кращі сини України? То ж будьмо пильними:"Разом і до кінця!"Богословська каже, що в парламенті все, як раніше: гроші рулятьВівторок, 25 лютого 2014, 00:57

Позафракційна депутат Інна Богословська заявила, що нова коаліція у Верховній Раді може бути сформована корупційним способом.

Про це вона заявила в ефірі "Свободи слова" на ICTV.

"Для того, щоб сформувати уряд, потрібно сформувати коаліцію. І з моєї точки зору - це одне з найболючіших місць буде, тому що ( існує) питання - з кого формувати коаліцію", - сказала Богословська.

"Сьогодні в парламенті, на жаль, відбуваються процеси такі ж, як раніше: за гроші формують групи, обіцяють місця під якісь посади, деякі дійшли до такого, що кажуть: "Нам міністри не потрібні, у нас всередині весь середній апарат, наші старі, ми будемо вирішувати ці питання". Тобто ось така каша відбувається", - заявила вона.

"Принцип, за яким формувати цю коаліцію, враховуючи, що вчорашні опозиційні партії, яким влада впала в руки, і вони за неї так різко вхопилися, і намагаються моментально конвертувати в якийсь успіх", - додала політик.

"Їх (опозиціонерів) було 166 осіб. А більшість - це 226. Всі інші - це колишні члени Партії регіонів. А потім прийшло ще багато членів ПР. І щодня вони виходять. І там, серед тих, хто виходить, люди, на яких вже клейма ставити ніде. Питання - як формувати цю коаліцію, яка потім сформує уряд?" - зазначила Богословська.

Українська правда

20

Коментарі

125.02.14, 18:39

Ага! Але якось тебе не насторожує, що вони різко так відхрестилися...щоб не вели підпільну війну

    225.02.14, 18:41Відповідь на 1 від Ternopol

    Ага! Але якось тебе не насторожує, що вони різко так відхрестилися...щоб не вели підпільну війнуСто пудів! ЛЮСТРАЦІЮ бояться як кастрацію!

      325.02.14, 18:45Відповідь на 2 від Alter ego*

      Ага! Але якось тебе не насторожує, що вони різко так відхрестилися...щоб не вели підпільну війнуСто пудів! ЛЮСТРАЦІЮ бояться як кастрацію!Люстрірувати (каструвати) всіх поголовно!

        425.02.14, 18:45Відповідь на 1 від Ternopol

        Уявляєш, як вона з часом буде горланити про "полювання на відьом"?
        Цікаво, до кого на цей раз примкне - до фірташа чи медведчука (дай, Боже щоб останнього розвінчали в заговорі з путіним).

          525.02.14, 18:46Відповідь на 3 від taras021

          Ага! Але якось тебе не насторожує, що вони різко так відхрестилися...щоб не вели підпільну війнуСто пудів! ЛЮСТРАЦІЮ бояться як кастрацію!Люстрірувати (каструвати) всіх поголовно!Ога! Навіть сучок!

            625.02.14, 18:46

            Майдан ще не розходиться!

              725.02.14, 18:47Відповідь на 5 від Alter ego*

              Ага! Але якось тебе не насторожує, що вони різко так відхрестилися...щоб не вели підпільну війнуСто пудів! ЛЮСТРАЦІЮ бояться як кастрацію!Люстрірувати (каструвати) всіх поголовно!Ога! Навіть сучок!

                825.02.14, 18:47Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

                Майдан ще не розходиться!Дай їм, Боже, здоров'я!

                  925.02.14, 18:47

                  майдан справу не довершив. опозицію слід налякати, бо щось не те.

                    1025.02.14, 18:50Відповідь на 9 від Пробіотик

                    майдан справу не довершив. опозицію слід налякати, бо щось не те.Разом і ДО КІНЦЯ! (Не приведи, Господи, до такого, як ті Чоловіки й діти-Герої з Небесної сотні).

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна