хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

"Развєлі как котят"?

  • 21.02.14, 16:45

Гриценко закликає, аби опозиція негайно вимагала відставки Януковича

21 лютого 2014 12:16


Три лідери опозиції і президента Віктор Янукович підписали угоду про врегулювання політичної ситуації.

Три міністри закордонних справ - Франції, Польщі і Німеччини засвідчили підписання.

Омбудсмен Росії Лукін під час підписання був відсутнім, бо делегація Росії демонстративно покинула круглий стіл переговорів.

Народний депутат України Анатолій Гриценко засуджує «нічні домовленості» опозиційних лідерів з Президентом Януковичем

«Компроміси скінчилися - лише відставка. НЕГАЙНА!» - Йдеться в повідомленні Гриценка на його сторінці у facebook, передають «Київ.Коментарі».

Зокрема, він «категорично відкидає як небезпечні для країни оті нічні домовленості Яценюка, Кличка і Тягнибока з Януковичем, сплановані на 12:00 для підписання на Банковій».

«Ніяких підписів опозиції під фількиною грамотою! Навіть, якщо це підтримують Євросоюз і Росія, які модерували ті переговори», - наголошує Гриценко.

Натомість він пропонує: чітко визначити директиви від Майдану на переговори; як мінімум, посилити, або замінити переговорну групу, включивши до її складу представників Правого сектору, Самооборони Майдану, Автомайдану, воїнів-афганців, представників громадського сектору та депутатського корпусу, яким люди на Майдані довіряють.

«Якби це було зроблено, то отих «компромісів» з владою, руки якої у крові тисяч людей, - не було би в принципі!» - Заявив політик.

http://kyiv.comments.ua/news/2014/02/21/121609.html

І ще одна цікава стаття журналіста:

Це звернення до євросоюзу і США з приводу проведених ними переговорів з Януковичем. 

Я не дипломат. Тому виражусь абсолютно прямо. Три міністри закордонних справ та американський посол повели себе просто недостойно. Вони тисли руку убивці і вели з ним перемовини, коли за вікном послані цим убивцею снайпери продовжували убивати перехожих. Це верх антигуманності і цинізму. Вони навіть не вимагали припинити вогонь і відвести убивць-поліцейських! Це протирічить всім міжнародним нормам і підлягає осуду. Які переговори під час вбивства? Які людські і моральні якості у європейських політиків і у посла США? Для них море крові на вулицях не є перепоною для перемовин з убивцею? 

Український народ не визнає таких посередників і вимагає забиратися геть. Разом зі своїми мерзенними рекомендаціями терпіти вбивцю і грабіжника на троні до кінця року. Розглядаємо такі дії як зраду так званим "демократичним" світом нелюдських зусиль українського народу вирватись з совкового рабства. З-під гніту двох наймерзенніших диктаторів 21 сторіччя.
У Заходу немає зовнішньої політики. Є бажання зберігати свій ситий спокій. Та якщо Путін не дай боже проковтне Україну, наступними будете ви. То ж зоставайтесь в своєму сонному стані і забирайте своїх малопритомних посередників. Маємо ще досить крові, щоб змивати злочинну нечисть з наших вулиць власною кров'ю. Де ваші гонорові ЦРУ з мільярдними бюджетами? З суперобладнанням? Чому ви не маєте правдивої інформації? Чому не протидієте путінським агентам, якими кишить Україна? Чи Захід дійсно догниває, як це подає путінська пропаганда?

P.S. Хто має змогу, перекладіть на англійську і розішліть посольствам чи прямо урядам.
  
21 февраля г. 14:06
                                                                        Volodymyr Shevchenko

Як повідомляв iPress.ua, після виступу лідерів опозиції на сцену Майдану вийшов молодий чоловік з сотні Самооборони і висунув політикам ультиматум.

"Ми вмираємо, щоб ви стали президентами, міністрами, а ви не можете виконати однієї нашої вимоги - зека геть! Кров загиблих - на руках Януковича, а лідери опозиції укладають з ним домовленості. Якщо до 10:00 завтрашнього дня не буде рішення про відставку Януковича, ми почнемо збройний штурм", - наголосив сотник.

Натомість, Віталій Кличко, який зійшов зі сцени Майдану до народу, заперечив: "Янукович не подасть у відставку, це нереально! Треба крок за кроком йти до перемоги. Якщо Майдан піде на штурм - це буде помилкою. Ми розуміємо, що кожному болить. Не можна провокувати. Треба наступати поступово". 

Хоч всі здогадуються, але керівники ОО замовчують про шлях розв'язання проблеми через імпічмент.

21 февраля | 20:48 

В Верховной Раде зарегистрирован законопроект об импичменте президенту Виктору Януковичу.

Проект зарегистрирован вечером 21 февраля под номером 4171. Его автор — депутат Николай Рудьковский.

Также разными депутатами зарегистрированы законопроекты о выражении недоверия Генпрокурору Виктору Пшонке, увольнении министра обороны Павла Лебедева, министра доходов и сборов Александра Клименко, и другие проекты.

13

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

121.02.14, 17:24

Включить в переговорную группу Юлию Тимошенко

    221.02.14, 17:28Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Включить в переговорную группу Юлию ТимошенкоЯ так надіялась, що під шумок її визволять?

      321.02.14, 17:38

      ніяких угод! тільки відставка і суд!

        421.02.14, 17:40Відповідь на 3 від bekirini

        ніяких угод! тільки відставка і суд!Вже криють матом чемні інтелігентні жінки, вбиті горем смертей своїх юних синів!

          521.02.14, 17:41Відповідь на 4 від Alter ego*

          я їх дуже розумію!

            Гість: lyo Dnepr

            621.02.14, 17:47

            Только сейчас узнал, чсто даже это соглашение не подписал представитель Кремля Лукин. Этим он показал, что Кремль заинтересован в кровопролитии

              721.02.14, 17:57Відповідь на 6 від Гість: lyo Dnepr

              Только сейчас узнал, чсто даже это соглашение не подписал представитель Кремля Лукин. Этим он показал, что Кремль заинтересован в кровопролитииТільки маааацкальські зомбі, що вірять навіть СВОЇЙ брехні, це не признають і все перекручують. Але, коли узнають про колізію, знову придумають свій антидот проти правди, у них же ж не одна і не три голови, а цілий департамент "вопросами" України займається.

                821.02.14, 18:02Відповідь на 6 від Гість: lyo Dnepr

                Я ж свої замітки роблю на основі багатьох статтів та інформації, перевареної собою.

                  Гість: lyo Dnepr

                  921.02.14, 18:09Відповідь на 7 від Alter ego*

                  Можешь мне не рассказывать. я уже не знаю, куда спрятаться от титушек. Задрали уже своим кощунством. я уже готов разорвать каждого и плюнуть каждому в харю

                    1021.02.14, 18:33Відповідь на 9 від Гість: lyo Dnepr

                    Можешь мне не рассказывать. я уже не знаю, куда спрятаться от титушек. Задрали уже своим кощунством. я уже готов разорвать каждого и плюнуть каждому в харюЦю нечисть потрібно виводити як щурів - ДДТ! Або хоч арештувати і послати на копанки і "хімію"! Най свій адреналін сублімують. Інакше наші діти будуть страждати від їхнього насилля.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна