хочу сюди!
 

Олександра

34 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 34-40 років

Нація з терором в крові.

  • 03.02.14, 20:37
В московській школі старшокласник застрелив поліцейського і вчителя (відео)
Слава Демкова 03 лютого 2014, 11:52
В московській школі старшокласник застрелив поліцейського і вчителя (відео)

    Сьогодні вдень в одній з середніх шкіл Москви відбулася стрілянина, в результаті якої загинули вчитель і співробітник поліції, ще один поліцейський важко поранений.

    За інформацією місцевих ЗМІ, стрілянину влаштував один із 11-класників. Він взяв у заручники учнів десятого класу московської школи №263, а також декілька викладачів.

    Правоохоронцям вдалося швидко знешкодити злочинця, ніхто із заручників не постраждав. Повідомляється, що ім'я зловмисника - Сергій Гордєєв.

    У МВС заявили, що злочинець затриманий. Всі заручники (від 20 до 29 учнів 10 класу) звільнені, ніхто з них не постраждав.

    При цьому джерело в правоохоронних органах повідомляє «Інтерфаксу», що мотивом злочину, за попередніми даними, став конфлікт у школі.

    Точної інформації про загиблих і постраждалих поліцейських і вчителя поки немає. Деякі джерела повідомляють про двох поранених поліцейських.

    Журналістам Life News стало відомо ім'я імовірно загиблого поліцейського, це старший сержант Сергій Бусюєв або Бушуєв. Ім'я загиблого або пораненого вчителя - Андрій Кирилов, він викладав географію.

    Як стало відомо кореспонденту «Преса України», старшокласник увірвався в школу в районі Відрадне вдень 3 лютого. Погрожуючи зброєю охоронцеві, він змусив його пройти разом з ним у кабінет біології, де проходив урок у десятого класу. Охоронець встиг викликати поліцію за допомогою «тривожної кнопки». Злочинець відкрив вогонь з вікна по прибулих поліцейських.

    Раніше повідомлялося, що з ранку на північному сході Москви невідомий чоловік з гвинтівкою напав на співробітників поліції біля однієї зі шкіл, після чого взяв у заручники близько 20 учнів.

    7

    Коментарі

    13.02.14, 20:47

    Шоробиться!!!

      23.02.14, 21:05Відповідь на 1 від ЛанаСкала

      Шоробиться!!!Мене більш за все хвилює, що всі самі жахливі речі в Україну приходять з мацкви.

        33.02.14, 22:18

        чому радієте? думаєте в нас дебілів мало? єдиний меседж в цьому для всіх околорусских - ви не кращі америкосів.

          43.02.14, 22:34Відповідь на 2 від Alter ego*

          Шоробиться!!!Мене більш за все хвилює, що всі самі жахливі речі в Україну приходять з мацкви....приходять і приживаються

            53.02.14, 22:35Відповідь на 3 від Пробіотик

            чому радієте? думаєте в нас дебілів мало? єдиний меседж в цьому для всіх околорусских - ви не кращі америкосів. А що ж тут радісного, хай Бог помилує!

              63.02.14, 23:22Відповідь на 3 від Пробіотик

              чому радієте? думаєте в нас дебілів мало? єдиний меседж в цьому для всіх околорусских - ви не кращі америкосів.Хайль, Пуця!

                73.02.14, 23:38Відповідь на 4 від ЛанаСкала

                Шоробиться!!!Мене більш за все хвилює, що всі самі жахливі речі в Україну приходять з мацкви....приходять і приживаютьсяІ так з часів Київської Русі. Що робили наші предки щоб відбити набіги кочівників?Рішали приблизно так:" Покличемо на поміч варягів - вони прийдуть, згвалтують наших жінок, пограбують і підуть собі додому. Якщо покличемо на поміч москалів, то бл@тья прийдуть, згвалтують наших жінок, пограбують і ЗАЛИШАТЬСЯ НА НАШІЙ ЗЕМЛІ НАЗАВЖДИ, як на СВОЇЙ!!!"

                  84.02.14, 00:30Відповідь на 3 від Пробіотик

                  чому радієте? думаєте в нас дебілів мало? єдиний меседж в цьому для всіх околорусских - ви не кращі америкосів.Радію, що, СЛАВА БОГУ! в Україні ТАКОГО НЕМАЄ!!!

                    94.02.14, 01:45Відповідь на 8 від Alter ego*

                    чому радієте? думаєте в нас дебілів мало? єдиний меседж в цьому для всіх околорусских - ви не кращі америкосів.Радію, що, СЛАВА БОГУ! в Україні ТАКОГО НЕМАЄ!!!ви ще вчора раділи, що в нас є мирні демонстрації і в нас нема терору...

                      104.02.14, 01:49Відповідь на 9 від Пробіотик

                      чому радієте? думаєте в нас дебілів мало? єдиний меседж в цьому для всіх околорусских - ви не кращі америкосів.Радію, що, СЛАВА БОГУ! в Україні ТАКОГО НЕМАЄ!!!ви ще вчора раділи, що в нас є мирні демонстрації і в нас нема терору...Дурня! У нас терор з 1991 року!!!(місцевий), а з 2010 ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДАНЄЦКІЙ ТЕРОР, про який я застерігала з 2004 року!!! Не повірили? Майте!

                        Сторінки:
                        1
                        2
                        3
                        5
                        попередня
                        наступна