хочу сюди!
 

Олександра

34 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 34-40 років

Продовження херсонської історії.

  • 03.02.14, 14:03
SOS !
 Звертаємося до керівника УМВС в Херсонській області Писаренко В.В.  В'ячеславе Вікторовичу! З надійних джерел нам стало відомо, що Андрію Наливайку з кожним днем стає все гірше і без медичного обстеження та госпіталізації йому фактично не вижити. Це не дивно, бо біля десяти чоловік напали на двох хлопців близько від їх гуртожитка та звіряче били, хлопці втікали, а їм вдогін лунали постріли. Андрій відразу викликав міліцію. Він шукав захисту від бандитів, які на нього напали. Чому порізані працівники міліції і як вони там опинилися- це питання до того, ХТО туди їх посилав і з ЯКИМ завданням. Ніж до цих пір не знайдено, але звинувачують Андрія Наливайко. Не дивлячись на все, що йому довелося витримати, Андрій не бере вину на себе. Чому тоді його не випустили під домашній арест? Ви можете відповісти, що це питання до суду, але не все так просто і Ви це знаєте. Ми стурбовані тим, що хлопець сирота зараз на грані мііж життям та смертю. Цей хлопець переніс чотири операції п'ять місяців назад. Напад на нього, жорстоке побиття та кожна година під вартою вбиває його фізично. Заклинаємо Вас не брати гріх на душу, зробити все можливе та сприяти його переведенню негайно в лікарню .
Свідка вбивства міліціонера у Херсоні намагаються залякати?
Понеділок, 03 лютого 2014, 13:34


Хлопець, який був свідком частини подій після сутички між міліцією і мітингувальниками у Херсоні, стверджує, що до його квартири намагалися вдертися невідомі.

Про це Дмитро Савлученко, друг затриманих Андрія Наливайка та Дмитра Тонгалюка, яких звинувачують у вбивстві міліціонера, розповів місцевим ЗМІ.

Як стверджує він та його бабуся, яка на той час була вдома, ввечері 1 лютого близько десять чоловіків годину дзвонили в квартиру та намагалися відчинити решітку, яка перекривала вхід до неї.

Бабуся хлопця стверджує, що чоловіки були налаштовані агресивно, і що один з них нібито сказав іншому, що Савлученко "догрався".

Сам Савлученко, посилаючись на сусідів, розповів, що в цей час двоє чоловіків чергували нижче того поверху, де знаходиться його квартира, а двоє розтушувалися нижче.

http://www.youtube.com/watch?v=K0OWJyRO7hM

Інцидент трапився після того, як в інтернеті з'явилися відео з його свідченнями стосовно подій 28 січня, коли Наливайко і Тонгалюк, якстверджує міліція, напали з ножами на трьох міліціонерів і серйозного їх поранили. Згодом у МВС повідомили про смерть одного з них.

Савлученко, який не був безпосереднім свідком сутички, але опинився поряд з друзями майже одразу після неї, стверджує, що, як йому встиг розповісти Наливайко, хлопців побили десятеро невідомих і вони тоді просто втекли.

За його словами, група чоловіків підійшла до двох студентів на зупинці; один з невідомих нібито показав пальцем на хлопців, сказавши "Ось вони!".

"Вони їх оточили і один вдарив Андрія по потилиці. Андрій впав, він почав повзти; повалили Дмитра, їх обох почали бити ногами. Андрій говорить, що штовхнув одного і почав швидко бігти. Після цього йому в спину було зроблено три постріли", - розповів Савлученко, зазначивши, що він сам та інші свідки чули три звуки, схожих на постріли, хоча і не знайшли гільз.

Савлученко розповідає, що відразу ж після інциденту вони викликали міліцію та швидку, причому сам Наливайко хотів написати заяву. "Міліціонери спочатку казали, що це просто хуліганство, і казали, що вони їх (нападників) все одно не знайдуть", - стверджує він.

Коли міліція та студенти на першому поверху їх гуртожитку, що знаходився неподалік, складали протокол, до приміщення увірвалися невідомі в штатському, змусили всіх, в тому числі міліціонерів, лягти на підлогу. Наливайка, Тонгалюка та Савлученко, який опинився поряд, забрали до Дніпровського РВВС.

http://www.youtube.com/watch?v=dbT0nrR4BqE

"Мені висунули звинувачення, що я, людина, яка прийшла пізніше цього всього, брав участь у бійці з ножами, що три міліціонери вбито і мої друзі звалюють все на мене, пропонували розповісти "все, як було" ", - стверджує Савлученко.

За його словами, його дві години протримали у відділку, потім йому стало зле і швидка забрала його у лікарню, звідки він вже пізніше зміг потрапити додому.

Місцеві ЗМІ повідомляли, що того ж дня міліція провела обшук в кімнаті Андрія під час якого нібито знайшли 3 ножі, шаблю, 6 патронів для гладко дульної зброї на портрети Гітлера.

30 січня за рішенням суду 23-літнього Наливайка, якому й інкримінують напад з ножем на міліціонерів, помістили в СІЗО, Тонгалюка відпустили під домашній арешт.

У МВС відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.15 (Замах на злочин) та ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вчинення цього злочину передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне позбавлення волі.

Затриманих підтримують місцеві активісти Євромайдану та опозиціонери. Народний депутат України, уповноважений фракції ВО "Свобода" в Херсонській області Олег Панькевичнаправив генпрокурору Віктору Пшонці депутатське клопотання, вимагаючи припинити фальсифікації під час розслідування справи.

Зокрема депутат звернув увагу на те, що обшук в кімнаті Наливайка відбувався з порушення процедури.

"Ні понятих, ні засобів відеозйомки з ними не було. Адвокат, прибувши до гуртожитку, спробував пояснити, що він має право на участь в слідчих діях, але його не пустили в кімнату. Згодом, під час розгляду клопотання про застосування запобіжного заходу щодо Наливайка, обвинувачення посилалося на докази, начебто вилучені при обшуку в гуртожитку", - обурюється Панькевич.

Крім того, за словами активістів, які виступили на підтримку Наливайка, хлопець нещодавно переніс чотири операції і не може знаходитися в СІЗО.

Але є приємні винятки, причому в пику БРЕХНІ депутата ПР Єфрємова, що стверджує НІБИ-ТО від своїх посад відмовляються ТІЛЬКИ на заході України НІБИ-ТО із-за тиску на них і їх сім'ї, а не докорів сумління:Українська правда

http://www.youtube.com/watch?v=zM88scSSd_M

15

Коментарі

15.02.14, 03:10

фашисти бикують.

    25.02.14, 09:04Відповідь на 1 від Пробіотик

    бо дуже бояться

      35.02.14, 09:16

      Доколе Господи, доколе нечестивые торжествовать будут? Пс.93:3

        45.02.14, 09:26Відповідь на 1 від Пробіотик

        когда это кончится!!!?
        Пшонка и Захарченко - смертники...

          55.02.14, 10:39Відповідь на 2 від Hudson Hawk

          бо дуже боятьсяhttp://blog.i.ua/user/3329857/1346013/...... підсказка.

            65.02.14, 11:27

            Захарченко породив таку бандитську систему, що скоро ці бандюки почнуть винищувати самих міліціонерів. Це вже не контрольоване.

              75.02.14, 12:35Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

              сАме тому, я обираю "правий сектор"...

                85.02.14, 13:22Відповідь на 5 від БілаКоролева

                любиш качків?

                  96.02.14, 23:24Відповідь на 1 від Пробіотик

                  це ще круче, вбили самі хлопця-міліціонера, а зараз хочуть посадити за це студента-сироту...

                    106.02.14, 23:25Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

                    Не будуть, бо ці бандюки ("титушки". вже є частиною міліції....Мусорушки

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна