хочу сюди!
 

ajnbybz :)

60 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 58-68 років

То хто ж "фа".., а хто "антифа"???

  • 26.01.14, 03:00
Активіст Євромайдану у Донецьку отримав опік очей від «тітушок» 
(ФОТО, ВІДЕО)
23 січень, 2014 - 17:55

 22 січня, під час провокацій на акції Євромайдану в Донецьку до Дня Соборності один з активістів отримав хімічний опік очей.

Активіст Євромайдану в Донецьку Олег Желнаков зазначає, що так звані "тітушки" цілеспрямовано направили струмені рідини йому в очі.

 


По завершенні акції активіст був доставлений у міську лікарню №1, де пройшов обстеження в окуліста й ЛОРа. Лікарі поставили діагноз "хімічний опік очей 1-2 ступенів та опік гортані". Також потерпілий звернувся із заявою до Ворошилівського РОВД.

Крім того, частково під струмені зеленки потрапив ще один активіст Олександр Сашнєв.

Нагадаємо, Євромайдан у Донецьку збирається біля пам'ятника Шевченкові щодня о 12:00 та 18:00. Денні зустрічі проходять найчастіше у форматі «форум», куди люди приходять поспілкуватися одне з одним. Вечірні збори мають елемент інтерактиву — вільний мікрофон, акції, лекції тощо.

В Донецке воины-афганцы разогнали местный Евромайдан
Корреспондент.net, Вчера, 22:13
 
Источник видео Новости Донбасса

Сторонники Януковича избили участников Евромайдана в Донецке - видео
18:26 / 25.01.2014 — Новости Донбасса

Сегодня, 25 января, в 18:00 около 1 тысячи сторонников действующего правительства и президента собрались у памятника Шевченко в Донецке. На руках у сторонников власти повязаны георгиевские и красные ленточки. С криками «Геть фашистов!»  они прогнали от памятника около 50 участников Евромайдана. При этом был сорван 1 государственный флаг и избиты некоторые активисты.

Сторонники Януковича избили активиста Олега Желнакова

Сторонники власти около памятники Шевченко представлены афганскими организациями. Флагов Партии регионов у них нет.  В милиции сообщили, что ищут виновников в нападении на Желнакова.

После "зачистки" "титушками" площади перед памятником Шевченко от активистов Евромайдана, на площади начался митинг, организованный областными организациями ветеранов Афганистана. 

Председатель Донецкой областной организации Партии регионов Андрей Шишацкий выразил уверенность, что люди, призывающие штурмовать административные здания в шахтерской столице, получат достойный отпор граждан Донбасса: "Я благодарен вам за приглашение на патриотический митинг в защиту наших ценностей".

"Безумцы хотят превратить нашу улицу Артема в Грушевского, потому что звучат призывы выдвигаться на Донецк, штурмовать здания, взрывать ситуацию. Но я уверен, что здесь те, кто к этому призывает, получат достойный отпор граждан Донбасса. И в первую очередь казаков, афганцев и всех патриотов, - сказал Шишацкий.

ЧИТАЙТЕ БОЛЬШЕ: В воскресенье в Донецке возможны массовые беспорядки

На фото: Антимайдан

На фото: активистка Евромайдана с плакатом, который у нее вырывали "титушки", но она за него боролась

http://www.rbc.ua/rus/news/accidents/v-donetskoy-obl-soversheno-napadenie-na-poligraficheskoe-25012014233400


19

Коментарі

126.01.14, 07:30

Донецьк молодці

    226.01.14, 12:35

    Мені шкода громадян Донбасу... Щиро шкода... Бо вони першими прийняли на себе удар бандитського кодла... Бо вони першими на своїй шкурі відчули всі "прєлєсті" нинішнього режиму... Котрий руками, що по лікті в крові, тримає за горло цілий регіон... Перетворивши народ у рабів...

    Тримайса, Донбас! Світанок не за горами!

      326.01.14, 12:36Відповідь на 2 від no-sense

      Мені шкода громадян Донбасу... Щиро шкода... Бо вони першими прийняли на себе удар бандитського кодла... Бо вони першими на своїй шкурі відчули всі "прєлєсті" нинішнього режиму... Котрий руками, що по лікті в крові, тримає за горло цілий регіон... Перетворивши народ у рабів...

      Тримайса, Донбас! Світанок не за горами!
      Дякую. Ми навіть не сумніваємось!

        426.01.14, 23:22

        Провладній банді не допоможуть ні тітушки ні мінти,здравомислячі люди Донбасу підіймаються на боротьбу.

          526.01.14, 23:31Відповідь на 4 від Korsar-K

          Провладній банді не допоможуть ні тітушки ні мінти,здравомислячі люди Донбасу підіймаються на боротьбу. Не підіймаються. Ті, що не сприймали зк, ті й не сприймають, а зараз просто ОБУРЕНІ кривавим тираном!

            626.01.14, 23:39Відповідь на 5 від Alter ego*

            Провладній банді не допоможуть ні тітушки ні мінти,здравомислячі люди Донбасу підіймаються на боротьбу. Не підіймаються. Ті, що не сприймали зк, ті й не сприймають, а зараз просто ОБУРЕНІ кривавим тираном!Піднімуться,не можуть люди бути такими обмеженими.

              726.01.14, 23:44Відповідь на 6 від Korsar-K

              Провладній банді не допоможуть ні тітушки ні мінти,здравомислячі люди Донбасу підіймаються на боротьбу. Не підіймаються. Ті, що не сприймали зк, ті й не сприймають, а зараз просто ОБУРЕНІ кривавим тираном!Піднімуться,не можуть люди бути такими обмеженими. Нє вєрь глазам своім? Вони вкрай обмежені і впевнені в своїх переконаннях, що чорне - це БІЛЕ! Що 5 канал, який крутить ХРОНІКУ - "самий брєхлівий канал" бо вони його НЕ ДИВЛЯТЬСЯ.

                826.01.14, 23:49Відповідь на 7 від Alter ego*

                Горе в тому що Донецький регіон це скописько дуже великого негативу який дуже довгий час звозили сюди з всеї Російської імперії а потім і з Союзу.

                  926.01.14, 23:57Відповідь на 8 від Korsar-K

                  Горе в тому що Донецький регіон це скописько дуже великого негативу який дуже довгий час звозили сюди з всеї Російської імперії а потім і з Союзу.Я - яра противниця розділу України, після всього, що сталось, бажаю їм ПІСУАРу-ІІ.

                    1027.01.14, 00:22Відповідь на 9 від Alter ego*

                    Горе в тому що Донецький регіон це скописько дуже великого негативу який дуже довгий час звозили сюди з всеї Російської імперії а потім і з Союзу.Я - яра противниця розділу України, після всього, що сталось, бажаю їм ПІСУАРу-ІІ.Ніхто не хоче розділу.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна