хочу сюди!
 

Ирина

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Руки геть від фермерів Донбасу!

  • 09.01.14, 00:20
Донецкие фермеры вышли на митинг против репресий ФОТО
Донецкие фермеры вышли на митинг 
против реп-ресий ФОТОВИДЕО
14:38 / 08.01.2014 — Новости Донбасса

8 января более 200 донетчан-фермеров пришли под стены Главного управления Министерства доходов и сборов в центре Донецка, чтобы заявить о давлении на предпринимателей и фермеров, которые открыто поддержали участников Евромайдана.

Участники митинга держали в руках плакаты с надписями : "Сегодня в тюрьме  оппозиция, завтра - весь народ", "Нет политическим репрессиям!", "Руки прочь от бизнеса!", "Налоги стране, а не семье!".

Присутствующие скандировали: "Руки прочь от бизнеса!".


По словам активистов, 31 декабря 2013 года сотрудники главного управления Министерства доходов и сборов в Донецкой области вручили предпринимателям повестки о вызове их к старшему следователю указанного ведомства.

Читайте также: Фермеры из Марьинского района Донецкой области передали Евромайдану тонны мяса и овощей - фото


Митингующие считают, что, таким образом, сотрудники Миндоходов оказывают давление на фермеров, которые пожертвовали Евромайдану в Киеве 16 тысяч гривен.

Один из фермеров, который получил повестку, член Ассоциации фермерских хозяйств Виталий Пожидаев заявил, что они не допустят того, чтобы мирных фермеров Донетчины репрессировали.

"Мы считаем, что репресии по отношению к фермерам осуществляются непосредственно властью, причина - это помощь Евромайдану. Так, только в этом месяце, в нашу организацию несколько раз приходили люди из "налоговой", более 15 раз внепланово проверяли. Мы сегодня вышли защитить себя и свои права", - отметил Пожидаев.

  

На этом плакате митингующие обращаются к начальнику донецкой "налоговой" Вадиму Бондаренко, который в марте 2012 года сказал: "Я разговариваю с сотрудниками бытовым языком, не ищу высокопарных выражений. Поэтому, говорю: „Друзья, снимите корону со своей головы или сниму ее я".

Напомним, фермеры Марьинского района Донецкой области отправили Киевскому Евромайдану членские взносы собранные в 2013 году в размере 16 тысяч гривен. Решение о добровольной помощи было принято на конференции фермеров.

19

Коментарі

19.01.14, 01:03

Невже люди зрозуміли, хто перевертень, хто чорт

    29.01.14, 01:36Відповідь на 1 від Бурулька_

    Невже люди зрозуміли, хто перевертень, хто чортТі, що ЛЮДИ - ЗАВЖДИ це ЗНАЛИ! А до скотів, перевертнів і чортів ніколи не дійде, що вони скоти, перевертні і чорти.

      39.01.14, 09:19Відповідь на 2 від Alter ego*

      Невже люди зрозуміли, хто перевертень, хто чортТі, що ЛЮДИ - ЗАВЖДИ це ЗНАЛИ! А до скотів, перевертнів і чортів ніколи не дійде, що вони скоти, перевертні і чорти.Ти маєш на увазі оцих?
      http://blog.i.ua/community/2399/1335017/
      Так да, ні до автора викладки, ні до тих, про кого в ній ідеться, ніколи нічого не дійде. Це гнійний прищ на сраці, та й усе.

        49.01.14, 09:27

        Донбас більш за інші регіони постраждав і страждає далі.Примусово шахтарів возили на антіМайдан,видавали при цьому по 400 грн. під розписку,а якщо не поїдеш - звільняйся з роботи

          59.01.14, 09:41Відповідь на 2 від Alter ego*

          Так є й там люди ,які мають відмінну від загальноприйнятої більшістьюї Донбасу,але їх там меншість і, живуть вони в нездоровому оточенні ,м"яко кажучи,а це досить важко морально.Знаю про що кажу,тому що сам перебуваю в подібній ситуаціїЯ відчуваю як вони мене не люблять,але мені важко морально від того, як я їх ненавиджу.Бо це вони не знають мови,історії,традицій,але вважають себе віруючими бо на паску йдуть до церкви...це їх діти розганяють Майдан...це вони проголосують за ригів,за Тупоголового за пиво,за100-200гривень,або за так,аби тільки начальство знало....Я просто ненавиджу тупе стадо і,тому,радію чим гірше живеться їм тим краще морально я себе почуваю...бидло повинно жити саме так...місце його в стійлі.

            69.01.14, 09:41Відповідь на 3 від ЛанаСкала

            Я ж казала - не ходи по помийках злобних україноненависників. Хай вони самі з собою казяться.

              79.01.14, 09:47Відповідь на 6 від Alter ego*

              Я ж казала - не ходи по помийках злобних україноненависників. Хай вони самі з собою казяться.Зайшла з цікавості, та й побачила дибільних тупорилих тролів-тітушок, і такі самі дибільні коменти після роліка.

                89.01.14, 09:49Відповідь на 4 від UNSO Дніпро

                Донбас більш за інші регіони постраждав і страждає далі.Примусово шахтарів возили на антіМайдан,видавали при цьому по 400 грн. під розписку,а якщо не поїдеш - звільняйся з роботиЗнаю. І голосувати будуть, як ДО ПОМАРАНЧЕВОЇ ВЛАДИ, коли, ЗА ЗВИЧКОЮ, намагались поставити галочку прямо на столі у того, хто видавав йому бюлетень, а коли його заганяли в "будку" для таємного голосування, виносили розгорнутий бюлетень і намагались показати членам комісії, що вони проголосували "правильно" І коли ми їх просили припинити це робити - щиро дивувались, не розуміючи чому нам це не подобається.

                  99.01.14, 09:51

                    109.01.14, 09:54Відповідь на 5 від StasSV

                    Їх місце в Раші, куди досі не осмілився їх ПОВЕРНУТИ жоден толерастний хохол. НІКОЛИ какцап не стане вільним свободолюбивим українцем. Про це добре знає ЛіліПуцін та його маріонетка Бандюкович з бандою і користуються цими ЗОМБІ як тільки хочуть.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна