хочу сюди!
 

Ирина

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Продажним підставкам для прапорів цього не зрозуміти.

  • 29.12.13, 21:18
Всім майданівцям відомо за чий рахунок живе Майдан. Тисячі людей в Україні та українців усього світу  роблять посильний вклад в підтримання життєдіяльності Майдану.


UА News
Художниця з Прикарпаття віддала свою премію Євромайдану

28 грудня під час сесії Тисменицкого районної ради вручалася премія ім. Романа Федоріва. Пенсіонерка з села Радча Тисменицкого району Олена Кондратив, якій вже далеко за 70, стала лауреатом в номінації "Образотворче і народне мистецтво".

Художниця створює дійсно дивовижний живопис, проте свою нагороду вирішила передати людям, які продовжують стояти на Площі Незалежності в Києві. Премія невелика, всього 3 тисячі гривен, проте для пенсіонерки могла стати значимою матеріальною підтримкою. На церемонії Олена Кондратив гроші брати відмовилася і коротко попросила передати їх Майдану, кому конкретно і на що, не уточнювала.

2013.12.13 18:48
Івано-франківці Михайло Кравчук і Мирослава Калина без вагань віддали свої заощадження на потреби Євромайдану.Івано-франківці Михайло Кравчук і Мирослава Калина без вагань віддали свої заощадження на потреби Євромайдану.За словами 89-річного Михайла Кравчука, вони з дружиною за станом здоров’я не можуть підтримати головний Майдан країни
6

Коментарі