Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Вчасно не замітила:

  • 12.04.13, 22:00
 "Чивокуня, насоси на четвертий рік", - акция против Януковича закончилась задержанием активистов. ФОТОрепортаж (25.02.13)
Митингующие имели в виду насосы, чтобы надувать людей.

Киевский журналист Елена Билозерская сообщила о задержаниях под Администрацией Президента, передает Цензор.НЕТ.

- Только что, в 14:15, на Банковой задержаны 8 девушек и КУПРовец Сергей Мельниченко, которые проводили акцию к годовщине инаугурации Януковича*, - сообщает Белозерская. - Они несли плакат "Чивокуня, насоси на четвертий рік" и два насоса, объясняя это тем, что Янукович три года надувает украинский народ - так вот ему насосы, чтобы надувал и дальше, если хватит совести. При этом они скандировали "Чивокуня, go away, go away".
Имена задержанных девушек: Татьяна Лиходеева, Екатерина Кобко, Елизавета Жарикова, Александра Гончарук, Алина Бондарь, Ирина Бондарь, девушка Ольга (несовершеннолетняя) и еще одна участница, имя которой устанавливается. Также задержан журналист Вадим Торопов".

Читайте на «Цензор.НЕТ»: Многотысячный марш оппозиции "против репрессий". ФОТОрепортаж+ВИДЕО

9

Коментарі

112.04.13, 22:54

А за що забрали в ментовку? Дівчата мали на увазі якогось незнайомого Чевокуню, а менти що подумали? Аааа! менти подумали що то про нашого гаранта! Так це ментів потрібно притягнути до відповідальності, що б не думали хто зна про що!

    212.04.13, 22:56Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

    А за що забрали в ментовку? Дівчата мали на увазі якогось незнайомого Чевокуню, а менти що подумали? Аааа! менти подумали що то про нашого гаранта! Так це ментів потрібно притягнути до відповідальності, що б не думали хто зна про що!На злодієві і шапка горить! Бо крадена!

      312.04.13, 22:57Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

      А за що забрали в ментовку? Дівчата мали на увазі якогось незнайомого Чевокуню, а менти що подумали? Аааа! менти подумали що то про нашого гаранта! Так це ментів потрібно притягнути до відповідальності, що б не думали хто зна про що!По сути вы правы.

        412.04.13, 23:01Відповідь на 3 від renatashka

        А за що забрали в ментовку? Дівчата мали на увазі якогось незнайомого Чевокуню, а менти що подумали? Аааа! менти подумали що то про нашого гаранта! Так це ментів потрібно притягнути до відповідальності, що б не думали хто зна про що!По сути вы правы.Хто про насоси, а хто про відсоси подумав?

          512.04.13, 23:04Відповідь на 4 від Alter ego*

          А за що забрали в ментовку? Дівчата мали на увазі якогось незнайомого Чевокуню, а менти що подумали? Аааа! менти подумали що то про нашого гаранта! Так це ментів потрібно притягнути до відповідальності, що б не думали хто зна про що!По сути вы правы.Хто про насоси, а хто про відсоси подумав?

            612.04.13, 23:04Відповідь на 4 від Alter ego*

            Ви бачили новини про те, що ВАСУ визнав "сходняк" бандюків законним? То я не дивуюся, що цим дівчатам можуть інкримінувати і зміну клімату.

              713.04.13, 00:19Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

              Ви бачили новини про те, що ВАСУ визнав "сходняк" бандюків законним? То я не дивуюся, що цим дівчатам можуть інкримінувати і зміну клімату.Чула. Я навіть не сумнівалась, що проституційний суд, в якому засідають тьотки, які ще під час правління Юща отримували від ПРушників взятки у вигляді ЧОТИРЬОХ ЧОТИРИКІМНАТНИХ КВАРТИР В ЦЕНТРІ КИЄВА продовжують там засідати і виносити потрібні для цієї злочинної влади рішення! Мене обурюють лиш ТЄРПІЛИ, які все це терплять. Більш НІЧОГО НЕ ДИВУЄ.

                813.04.13, 16:31Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

                Ви бачили новини про те, що ВАСУ визнав "сходняк" бандюків законним? То я не дивуюся, що цим дівчатам можуть інкримінувати і зміну клімату.що захочуть те і інкримінують і це можливо в Україні.