хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Адвокат диявола.

  • 27.01.13, 19:38

Адвокат кілера: У прокуратурі бояться навіть слова "Ахметов" Колишній адвокат убивці Щербаня Дмитро Поїзд розповідає про те, чому підзахисний скоїв убивство, чи причетна до злочину Тимошенко, і чому треба допитати Ахметова // ТВі, Знак оклику. Щодня, 23.01.2013


Убивця Євгена Щербаня Вадим Болотських не мав контактів із Юлією Тимошенко, а в справі вбивства відомого донецького бізнесмена треба допитати Ріната Ахметова.

http://tvi.ua/program/2013/01/24/znak_oklyku_schodnya_vid_23012013

Гучні заяви в ефірі програми "Знак оклику. Щодня" на ТВі озвучив колишній адвокат кіллера Дмитро Поїзд.

“Я захищав інтереси Вадима Болотських більше року на етапі досудового слідства. І він визнав, що стріляв у Євгена Щербаня. В інших людей, які постраждали на летовищі, стріляв Геннадій Зангеліді. Все. Інших злочинів мій підзахисний на себе не брав”, – каже Дмитро Поїзд.

Сьогодні Болотських – єдиний причетний до вбивства з-поміж тих, хто залишився живим. Чиї ж вказівки він виконував? Чи йшлося про вказівки від Юлії Тимошенко?

"Слідство намагалося з’ясувати, хто був замовником убивства, але не надто наполегливо. В основному доводили, хто вбив Щербаня. От Болотських сказав, що вбивав він. Позиція Болотських була така: він прибув у бідну Україну і допоміг знищити олігархів. Болотських вважав себе Робін Гудом. Він казав, що Щербань – олігарх і шкодить народу. Тому він його знищив. Про замовників Болотських нічого не говорив. Але точно відомо, що ні з Тимошенко, ні з Лазаренком не зустрічався. Він не вів із ними ніяких переговорів стосовно отримання зброї чи грошей. Гроші він отримав від людей із групи Кушніра", – розповів пан Поїзд.

Точно відомо, що ні з Тимошенко, ні з Лазаренком не зустрічався

На думку адвоката, у цій справі варто допитати Рената Ахметова.

"Ахметова треба допитати! Я, будучи в Генеральній прокуратурі, бачив, як прокурори боялися Ріната Ахметова. Вони боялися навіть слова “Ахметов”. Він знав усіх цих людей. Наскільки мені відомо, Ахметов був скарбником у тій групі. Необхідно з’ясувати про обставини бізнесу, чому ж він так пішов угору? Звідки він узяв стартовий капітал?" – зазначив Поїзд.

На думку журналіста Сергія Кузіна, який багато писав про вбивство Щербаня, історія з виконавцем убивства свідчить про те, що прокуратура розуміє, що Болотських є, по суті, єдиною людиною, яка може дати якісь покази, що її цікавлять сьогодні. Саме тому його переправили до Києва.

“У мене є певні підозри стосовно того, чи з Вадимом Болотських усе гаразд. Тому що всі заяви генпрокурора, його заступника, які ми чули останнім часом наштовхують на думку, що на Болотських тиснуть, зокрема психологічно”, – вважає Кузін. 

“Стосовно тиску на Болотських для того, щоб він буцім щось пригадав із подій десятирічної давності, то скажіть, будь ласка: чи можна чимось залякати людину, яку засудили до довічного ув’язнення? Єдине – його можна перевести в Росію для відбування покарання, якщо буде такий запит. Але вже десять років ніхто цим не займається, отже, він там не потрібний. Вадим Болотських не дасть показів проти Лазаренка і Тимошенко, бо він їх не знає, не спілкувався з ними, не отримував ніяких замовлень, грошей, зброї. Слідство цього не довело?” – зауважує з цього приводу Дмитро Поїзд.

Наскільки мені відомо, Ахметов був скарбником у тій групі. Необхідно з’ясувати, чому ж він так пішов угору?

Висуваючи обвинувачення на адресу Юлії Тимошенко, слідство стверджує, що вона особисто зустрічалася і вела переговори з Олександром Мільченком на прізвисько “Матрос”, який був головним організатором всієї злочинної спецоперації. Логічне питання: чому таких фактів не називали під час слідства 2003 року?

“Коли я ознайомлювався з матеріалами справи до 2003 року, то було вказано, що Тимошенко не має ніякого стосунку до цього всього, відтак її не чіпали, – зазначив Кузін. – У суді в Луганську 2003 року не було доведено, що особи, яких нині звинувачують у замовленні вбивства, якимсь чином були причетні до злочину. Якщо у слідчих були якісь “зачіпки”, то вони мали б фігурувати у справі ще тоді. В який спосіб їх отримали нині, коли всі мертві – залишається загадкою. Немає в живих Кушніра, Зангеліді. Єдиний, хто ще живий, – Болотських".

За словами Кузіна, у свіжих підозрах прокуратури він не побачив нічого нового. Він теж підтримує ідею з допитом Ахметова. "Для мене цікаво було б почути, куди відійшов бізнес Щербаня, яким чином люди, котрі були співвласниками, стали після вбивства правонаступниками? Що, наприклад, робити з убивством Брагіна? Адже Тимошенко і Лазаренка можна звинуватити і в причетності до цього, бо це був один ланцюжок. Вибачте, але в такому разі потрібно брати покази в Ріната Ахметова, який залишився у всій цій структурі”, – каже Кузін.

24

Коментарі

127.01.13, 19:52

Ну вот...

    227.01.13, 19:57Відповідь на 1 від Triumfator65

    Ну вот...Все саме цікаве на відео.А все інше - слова...слова...,а "слово сказанное есть ложь"!

      327.01.13, 20:00Відповідь на 2 від Alter ego*

      Каганат -- одним словом... Жидо-масонская мафия

        427.01.13, 20:03

          527.01.13, 20:07Відповідь на 3 від Triumfator65

          Каганат -- одним словом... Жидо-масонская мафияОй, там і жи...и,і татарва, і грузинсько-циганська мафія...ОКГ.

            627.01.13, 20:08Відповідь на 5 від Alter ego*

            Каждой твари по паре.)))

              727.01.13, 20:13

              ця справа шита білими нитками

                827.01.13, 20:16Відповідь на 7 від Hudson Hawk

                ця справа шита білими ниткамиДо якої наглості, до якого цинізму уркозаври дійшли! Цікаво, а всі інші скелети для кого припасли? Чи на випадок, якщо не вдасться Щербаня на Юлю "повісити"?

                  927.01.13, 20:19Відповідь на 8 від Alter ego*

                  це у них така безвихідь, чого можна казати, коли нічого? для думаючої людини це очевидь.

                    1027.01.13, 20:24Відповідь на 9 від Hudson Hawk

                    це у них така безвихідь, чого можна казати, коли нічого? для думаючої людини це очевидь.Почали зі "страшного" звинувачення: Юля забезпечила села каретами швидкої допомоги - "смерті подібно"! "Таміфлю" - гірше ДДТ! А тепер ця нісенітниця! Вже затоплення Атлантиди пора висувати!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна