хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

І ще про громадянство України - Севастополь, пише Олена Соколан

На правах реклами. Відмовитися від громадянства окупантів в Севастополі можна за адресою Пушкіна, 2. Кабінет 4. з собою мати - оригінал і ксерокопію паспорта. І ручку. аби заповнити заяву на відмову. Час - до 18.04.
І на правах емоцій. Сьогодні у черзі на відмову від громадянства Росії стояла з Героями України. Так-так, малолітні патріоти зі СНУЯіЕП, які за день до того демонстративно лишили урочисте підняття триколору і заспівали українській гімн, сьогодні прийшли до паспортного столу. гучно, українською спитали - хто крайній на відмову від російського громадянства? Бабусьок аж покривило... А мені, каюся, так легко стало на душі...Я, звичайно, причепилася до хлопців із питаннями. а вони мені - чесно кажучи, думали, ми одні будемо... а тут така черга. А я їм кажу - і я думала, що буду одна...такий собі самофлешмоб "відмовся від російського паспорта". Сказали, що їм дали часу довчитися до кінця року, з бюджету злітять всі непокірні - про це буцімто попередило їх керівництво вишу. Таких у "Голандії" - 70%!! Тепер не знають, де їм подітися. Мовляв, Одеса й Київ не гумові - місць для всіх студентів-ядерників не вистачає. Арсеній Яценюк, ви казали, що для вас то справа честі. Влаштуйте героїв на нормальні навчальні місця. Думається мені, серед них майбутній міністр енергетики))) Слава Україні!
P.S. І - таки да, я від громадянства відмовилася...
15

Коментарі

13.04.14, 08:52

    23.04.14, 08:58

      33.04.14, 10:07

        Гість: Стази

        43.04.14, 11:05

          53.04.14, 13:09

          Всі кретинам, які тут пишуть. Я народилася в Сімферополі і прожила там 17 років.
          Студенти вчилися з різних регіонів, і з Криму також. Ті, хто має в паспорті кримську реєстрацію, підпадає під примусове переведення в російське громадянство.