хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Революция начинается 1-3 мая.....

Я честно не знаю как относиться к этому проекту безусловно честных и патриотичных, при том бесстрашных людей. Но есть одно , на мой взгляд, НО.
http://www.facebook.com/groups/261146617307448/ Это страничка в морда-книге , где развивается дискуссия и собственно, сам автор этот проект продвигает. 
Andjik
А что подразумевается по революцией. есть ли хоть какой то приблизительный план. Кто берет ответственность на себя при удачном повороте событий. Далеко не все в курсе предстоящих событий. Есть ли контакт с другими группами , договоренности. Ведь силами одной группы в ФЕЙСБУК.не получится такое мероприятие. Я очень часто писал и продолжаю утверждать , что на голом энтузиазме нельзя начинать такие проекты. Нужна серьезное финансирование и организация, нужен лидер с костяком единомышленников. Что бы те кто выйдет, кстати многие рискуют не только собой но и своими семьями , должны понимать что это не акция протеста и домой идти уже нельзя, и организаторам с бандитами договариваться тоже нельзя. Как было на податковом майдане. Люди, граждане в революции,это не пушечное мясо, и в первую очередь нужно думать о них организаторам.ИХМО.
 это мой коммент. Интересно услышать мнения, ведь заявка серьезная. Не хочется что бы в очередной раз гора родила мышь!!!!!!
   ПІДСТАВИ для РЕВОЛЮЦІЇ : злочинні дії - бездіяльність прокуратури, суддів та міліції. > Хабарника ДПІ захистила прокуратура > Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable. John F. Kennedy, In a speech at the White House, 1962. 35th president of US 1961-1963 (1917 - 1963)
Україна сьогодні - це злочинна система державної влади + безправний народ + абсурдне законодавство політичних шарлатанів + цензура ЗМІ  -  це антинародний тоталітарний режим,  запроваджений продажними можновладцями на замовлення злодіїв,  які протягом 20 років знищують державу. В результаті цього за часи формальної незалежності в Україні втрачено майже 20 млн громадян.  Вихід один – негайна мирна правова революція із встановленням влади Народу та тимчасової військової влади для наведення порядку в перехідний період до справжньої демократії. 
Революційна Рада України закликає всіх патріотів вийти у травні на Майдан 2012 - 
на мирну революцію -  За права і владу Народувсенародне повстання проти тоталітарного режиму - чи український     газават, джіхад - називайте як хочете.   
Офіцери, сержанти і солдати ! У всі історичні часи військові були елітою суспільства і першими  ставали на захист держави ! Ви давали присягу Народу ! Прийшов ваш час виконати святий обов'язок  - захистити Україну від банди кримінальної олігархії.

     Наказ Революційної Військової Ради № 1 від 25 березня 2012 року.
1. Всім громадянам України приготуватися - формувати народні загони самооборони в обласних центрах та інших містах відповідно до Тактичної програми.
2. Враховуючи свавілля судової влади та порушення нею конституційних прав громадян, у т.ч. права на мирні збори, на думку юристів РВР, зараз народ перебуває в стані необхідної оборони. Згідно з положеннями статті 36 КК України це дає йому право навіть збройного виступу проти режиму з метою самозахисту від злочинних посягань антинародної влади. 3. Керівники підрозділів міліції та інших силових структур, які будуть давати чи виконувати накази про застосування сили проти мирних громадян, будуть засуджені військовим революційним трибуналом за статтею 340 і 365 Кримінального Кодексу України - позбавлення волі до 10 років.  4. Керівники політичних партій, які не підтримають чи виступлять проти мирної правової революції - будуть оголошені зрадниками народу і покарані. 5. Офіцерам вищого командного складу збройних сил України розробити плани і бути готовими захистити народ силою підрозділів військових частин. Про стан готовності доповісти на [email protected]
Етапи проведення народного повстання:
1. Поширення інформації щодо програм і плану революції, щоб народ знав що робити, як  і коли, які будуть позитивні зміни після цього.
2. Визначаємо місце збору - збираємо народ на всенародне віче - Майдан. Не розходимось, поки не зберемо достатньо, щоб народ відчув свою непереможну силу. Ознайомлюємо громадян з програмами і планом революції.
3. Проводимо мітинги - віче, щоб народ побачив своїх лідерів, остаточно зрозумів програму революції і логіку подальших дій. Формуємо народні сили самооборони для організованих дій. 4. Обираємо Тимчасовий уряд за участю військових для запровадження конституційних реформ, підготовки чесних виборів гідної влади народу з числа компетентних патріотів.
5. Заручаємось переходом міліції на сторону народу. Оголошуємо план конкретних дій.

План конкретних дій в день революції - порядок застосування сили народу буде оприлюднено на Віче.

Термін Правова Революція означає, що Народ має право зробити революцію і робить її з метою захисту своїх прав. Головне право народу - мати владу, державу і конституцію таку, яку він хоче, а не окремі політичні партії, які фінансуються олігархами - тими злодіями, що захопили всі загальнонародні багатства в процесі фіктивної приватизації, продовжують обманювати Народ і виганяти громадян України за кордон. Детальніше про це читайте ЗАКЛИК НА РЕВОЛЮЦІЮ
    
  Пояснення:   Стратегічна програма революції - це радикальні правові реформи, які треба зробити для закладення конституційних основ - фундаменту для побудови правової держави після мирної революції (читайте ДОКУМЕНТИ -ПРОГРАМИ). Необхідність цих реформ обґрунтована науковим юридичним аналізом Основна юридична та інші причини злочинності влади
    Для балансу - рівноваги  обраної народом влади і влади самого народу потрібно закріпити в  конституції Права Народу, серед яких найголовніше - право на референдум без будь - яких умов (читайте нижче Декларація № 1). 
    Для остаточного закріплення досягнень Правової Революції треба прийняти ряд конституційних законів з урахуванням історичного досвіду людства (читайте: Юридична концепція легітимної конституції України).   
    План дій - підготовки до революції викладений в документі Тактична програмареволюції, яка розташована тут:
Основні злочини влади - підстави для революції: фактичне заперечення Верховною Радою конституційного права Народу на референдум, узурпація та концентрація всієї влади організованою групою ПР. злочини судової влади і прокуратури ( зокрема у Львові, які опубліковані на цьому сайті ), економічний і правовий геноцид Народу внаслідок деструктивної законодавчої діяльності Верховної Ради та залежних від неї судової і виконавчої влади (читайте нижче Декларація № 2).  
Примітка: на підставі пункту д) статті 4 Декларації № 1 та статті 36 Кримінального Кодексу - необхідна оборона, Народ України зараз має також право і на збройну революцію, як спосіб самозахисту від злочинних посягань цієї влади на конституційні права Народу.
Революційна Рада - це представницький орган Народу на час революції, який утворено за рекомендацією  РВР . Революційна Військова Рада.  До її складу входять авторитетні офіцери - патріоти Збройних сил України та інших силових структур - склад не розголошується. Завдання РВР - допомога Народу на завершальному етапі революції.  Звернення РР України до Народу  - натисніть тут  ЗАКЛИК НА РЕВОЛЮЦІЮ 
                
2

Коментарі

129.03.12, 19:57

сумлеваюсь я однако

    229.03.12, 20:44Відповідь на 1 від mestor-ша

    та отож

      329.03.12, 20:50Відповідь на 2 від robota_pl

      идея, как всегда, атличная. только толку

        430.03.12, 15:07

        не верю

          52.04.12, 19:37

          Пожевем побачим.