хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Підсумок "року реформ": космічні ціни на харчі, бензин коштує як

  • 11.03.11, 21:09
Підсумок "року реформ": космічні ціни на харчі, бензин коштує як в Парижі, а дороги – як в Уганді
П'ятниця, 11 Березня, 2011 - 20:40

Лідер громадської організації «Новий Київ», голова Соціально-Християнської партії Зорян Шкіряк вважає, що вже за рік “реформи” прем`єр-міністра Миколи Азарова можуть призвести до розорення більшості українських сімей.
Про це УНІАН повідомили у прес-службі З.Шкіряка.
«Космічні ціни на продукти харчування, паливо і комунальні тарифи, знищення малого та середнього бізнесу - це ті «реформи» Азарова, які люди змогли відчути на собі. Азаров посадив країну на китайську гречку за ціною червоної ікри і продовжує запевняти, що підвищення цін на продукти харчування - це світова тенденція. Зусиллями Миколи Яновича українці сьогодні купують продукти за європейськими цінами, а зарплати і пенсії отримують на рівні країн третього світу”, - заявив З.Шкіряк.
За словами лідера ГО “Новий Київ”, бензин в Києві коштує як в Парижі, а дороги у нас – “як в Уганді”.
“Якщо прем`єр буде продовжувати «реформи» такими темпами, його наступний рік при владі може обернутися фінансовим крахом для більшості українських сімей», - упевнений З.Шкіряк.
За його словами, темпи зростання цін на продукти харчування, паливо і комунальні послуги перевищили найпесимістичніші прогнози, і, виходячи з дій уряду, ситуація тільки погіршуватиметься. «Замість проведення реальних структурних реформ, Кабмін бере валютні транші і латає ними бюджетні діри. Замість стимулювання малого та середнього бізнесу - уряд душить його фіскальним пресом. Замість стимулювання українського АПК, Азаров і Ко завозять китайську гречку, а в Луганській області вже зник і хліб”, - зазначив З.Шкіряк.
Він переконаний, що за уряду М.Азарова «покращилось життя» тільки в дуже вузького прошарку населення, що звуться олігархами. “У них добробут виріс в три рази, а в народу - в десятки разів погіршився», - заявив З.Шкіряк, говорячи про результати діяльність Кабміну за рік.
«Я хочу нагадати Віктору Януковичу, що в лютому 1917-го у Петрограді теж спочатку зник хліб..., а потім це вже нікого не цікавило ... Робіть висновки, пан президент», - додав З.Шкіряк.

http://expres.ua/news/2011/03/11/44094
20

Коментарі

111.03.11, 21:12

"бензин в Києві коштує як в Парижі"
Тільки в Франції відсутній платний техогляд. Там податки закладаються в ціни на бензин. А у нас по всіх напрямках. Податок на бензин - тому що це європейська практика. Залишити техогляд - тому що це економічні вимоги.

    211.03.11, 21:16

    - де покращення життя що ви нам обіцяли?
    - кому обіцяв тому і покращив.

      311.03.11, 21:38Відповідь на 2 від Нескорений32


      А хто сказав що ви люди? Я ж людям обіцяв... своїм.

      До речі своєму синочку (колишньому чиновнику при Комісаріаті Юща) Азар вже покращив бізнес - відстьогнув 150 млн. Звісно долярів.

        Гість: ГарбуЗЕК

        411.03.11, 21:39

        одно воровство больше ничего.

          511.03.11, 21:40Відповідь на 3 від gatyla

          Так. Синочку ахмєтовим фірташам.
          Ось їм життя покращилось.

            611.03.11, 21:41Відповідь на 4 від Гість: ГарбуЗЕК

            Якби тільки крадіжка. Тут грабунок намічається. Феодальні побори. Як це ще не додумалися подушний податок відновити?

              Гість: ГарбуЗЕК

              711.03.11, 21:42Відповідь на 6 від gatyla

              все еще впереди.

                Гість: RealSam

                812.03.11, 01:46

                Цікаво, доки ще бидло буде мовчки жувати сіно в стойлі?

                  912.03.11, 04:06

                  В сучасному світі багато країн, які деградують. Наша країна вона теж не розвивається і знаходиться в не найкращому стані. Одначе, якщо деякі країни мають змогу зводити кінці з кінцями за рахунок енергоносіїв і іншої сировини, то у України і того - майже - немає. Маємо інший ресурс: трудові ресурси. Непоганої якості. Але тих, хто міг їх використати з користю для себе і для нас, в країну не йдуть. Адже самі робітники вважають, що НАТО нам не надо. А в тому напрямку куди вони б воліли йти попит на їх працю невеликий, а зарплатня ще менша. То хто ж винен?

                    анонім

                    1012.03.11, 04:14

                    Особисто мені він не вселяє довіри.Хоча говорить красиво і головне правильно.Згадую 2004год.Виступи Юща і Юли.Красномовно і теж правильно.Результат, Ющ виявився неадекватним дебілом.А така"петляла", як Юля на тлі дебілів, виглядає дуже цікаво.Чомусь ніхто не ставить питання, що вона зробила?Так ось, вона не зробила нічого.Нероба.На тлі дебіла Юща вона дійсно виглядає рятівницею,на тлі дебілів ПР.Яників,вона також виглядає набагато грамотнішою.Але не треба забувати,що вона була при владі і проявила себе,як нероба.Роблячи висновки з вікіпедії,можна сказати,що у неї коріння є і вірменське і єврейське.То доки у нас в Україні буде керувати хто завгодно,а не українець.У родині вона 100%спілкується руською мовою.Навіть у цьому на публиці вона позіціонує себе,як хитра петляла.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна