Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Для придурків і не тільки.

  • 23.07.15, 07:11
Вы хотите вообще выжить? Очнитесь! Вернитесь в реальность, расставьте приоритеты!!!
Сейчас БОЛЬШЕ ОПАСНОСТИ от "своих", чем от Кремля!!!
#communityukraine
Богдан Карпенко:
Сьогодні є два варіанти:

1. Або ви продовжуєте цитувати популістів, передруковавати неперевірену інформацію, допомагати беням розкручувати з любої події зраду і тим самим долучаєтесь до агітації вступати у лави придурків, які сьогодні у ПС закликають референдуми та народні ЦВК і відверто зізнаються: єдине, що їм поки заважає підняти військовий бунт, наслідком котрого стане порушення Мінську, а, отже, втрата фінансування від союзників, та військове положення, а, отже, повний крах нашої економіки - це поки що недостатня кількість ресурсів

2. Або ви нарешті берете свою ненависть до Порошенка, США, ЄС, сексменшин тощо і запихаєте її куди подалі допоки агресора не відкинуть санкціями, припиняєте роздувати істерики, цитувати беніних мудаків, Фірташа Інтер, 112й Захарченка, Гриценка, Ляшка, Тимошенко тощо, приймаєте те, що у нас не може бути все гладко, у нас будуть помилки, у нас нема кадрів зараз, у нас нема грошей на йобані пільги, у нас нема зброї атакувати РФ на Донбасі, у нас підконтрольні російському бізнесу ЗМІ, у нас ще далеко не реформована МВС ГПУ СБУ і кадри тільки готуються, а на місцях сидять старі мудаки, так мудаки, бо інших НЕМА, а не тому шо "пецянехочеставитимолодих" - І БЛЯДЬ НАРЕШТІ ПОЧИНАЄТЕ ДОПОМАГАТИ ВИТЯГУВАТИ ЛЮДЕЙ З ВІРУСУ ЗРАДИ, ВИТЯГУВАТИ ЛЮДЕЙ ВІД ПІДТРИМКИ ПОПУЛІСТІВ ТА ІДІОТІВ, КОТРІ ЗАКЛИКАЮТЬ ЗНИЩИТИ УКРАЇНУ ЗАРАДИ СВОЇХ ПОЛІТИЧНИХ АМБІЦІЙ.

Від вашого вибору, подобається вам щось СЬОГОДНІ чи не подобається, від вашого сприйняття наших проблем і неможливості простих вирішень - залежить те, чи збереться на наступному віче ПС або ж інших провокативних організацій достатньо народу, аби розпочати в Україні повний хаос і вернути нас під вплив РФ. Третього варіанту - я постою у стороні і буду на всіх пальчиком махати - нема.

Сподіваюсь після озвучення вимог ПС до вас нарешті дійшло, який пиздець нам готує нав'язана зрадоманія.
Дякую за увагу >>
15

Коментарі

123.07.15, 10:59

Підтримую кожне слово!Поширюю!

    223.07.15, 12:36

    Дуже правильно! Все, що проти згуртування йде на користь ворогові України.

      323.07.15, 13:55

      Молитися на ПС така ж помилка як і молитися на Порошенка. Молитися потрібно за Україну. А підтримувати правильні кроки кожної із сторін і не підтримувати дурості кожної із сторін. Референдум пропонований ПС дурниця рівнозначна зраді. Іловайськ і безкарність тих, хто його вчинив також злочин. І за перше, і за друге повинні відповідати ті хто скоїв ці злочини.
      Проти контрабанди у Мукачево почали боротися (чи почали?) тільки після того як ПС відкрив її для широкого загалу.
      Молитися потрібно за Україну!!!

        423.07.15, 15:25

        Если называть ПС преступниками и "руками Кремля", то кто ж тогда нынешняя власть? Больше вреда, чем Яценюк и его "молодая" команда даже Азиров не принес. Один только 15% налог на пенсии работающих чего стоит. А тарифы, убивающие быстрее и надежнее путинских бандитов? А афера в банковской сфере, уронившая наши зарплаты и пенсии в три раза? К тому же, о реформах и любви к народу Украины Порошенко и Яценюк только разговоры говорят, на самом деле, все по прежнему. Это надо было ПС самим заняться контрабандистами в Закарпатье, чтоб что-то сдвинулось с места?

          523.07.15, 15:58Відповідь на 4 від Amiran

          Так і я про цеж!

            623.07.15, 17:20

            З меседжем згодний, але наїзд на ПС не потерплю. Так, в них економічна програма хворієі т. ін, тому що це не їх. Вони воїни, а не бухгалтери-економісти.

              723.07.15, 17:24Відповідь на 6 від Танк_

              а "правосекская народная республика" со своим подсчётом голосов на своём референдуме - это нормально?

                823.07.15, 17:34Відповідь на 7 від Al KazlOFF

                а "правосекская народная республика" со своим подсчётом голосов на своём референдуме - это нормально?Их фактически вынудили заниматься не своим делом.

                  923.07.15, 17:37Відповідь на 7 від Al KazlOFF

                  а "правосекская народная республика" со своим подсчётом голосов на своём референдуме - это нормально?отак і ділять.... постійно... порохи ,сені,яроши...

                    1023.07.15, 17:41Відповідь на 8 від Танк_

                    а "правосекская народная республика" со своим подсчётом голосов на своём референдуме - это нормально?Их фактически вынудили заниматься не своим делом.вопрос не в "вынудили - не вынудили" ( тебя почему-то не вынудили), вопрос - кому это выгодно? вопрос риторический.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна