хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

КЛЮЧІ ВІД БІБЛІЇ

  • 02.01.12, 13:54

 

КЛЮЧІ  ВІД БІБЛІЇ

                       Згідно зі стихіями; Земля, Вода, Повітря, Вогонь у будь -  якому живому організмі існують чотири форми обміну речовин, одночасно, і одна без другої  не буває.

                       Обмін речовин стихії Земля – обмін молекул мінералів. Мінерали споживаються у вигляді продуктів харчування, водних і повітряних розчинів.

Обмін речовин стихії Вода – обмін молекул води. Споживання – безпосередньо з води, разом з продуктами харчування і з парою повітря.

Обмін речовин стихії Повітря – це обмін молекул повітря. Споживання (дихання) практично безперервне.

Обмін речовин стихії Вогонь – зупинимося більш детально. Народне прислівя каже: “Він нічого не їсть, він Святим Духом кормиться”. Точний переклад з грецької святий – не такий. Не такий, бо;                                                                                                                

1.     Обмін іде не речовин на молекулярному рівні, а обмін іонів. Іде струм. Живий організм; - це маленький, найбільш досконалий атомний реактор, який може створити той мінерал, якого не вистачає в продуктах. Якщо в перших трьох обмінах йде мова про споживання, то в четвертому – про випромінювання. “Що посієш, те й пожнеш.”, “З мечем прийдеш -  від меча й помреш,” і т. д. Або по Біблії: 1 Ів. 1:5 “А це звістка, що ми її чули від Нього і звіщаємо вам: Бог є світло, і немає в Нім жодної темряви!” 5:7 “Бо троє свідкують на небі: Отець, Слово й Святий Дух, і ці Троє – Одно.” Для наочності виділимо Одно,  знайдемо спільне кратне. Ми побачимо, що це фізичні властивості коливань: Слово - це звук, звук - це коливання, швидкість яких 340м/с .Заокруглимо до 1км/с. Світло -- це коливання, швидкість яких 300000км/с. Заокруглимо до 106 км/с. Швидкість думки (лептонів) 1 сиптіліон км/с, або 1040 км/с. Оскільки Е=мV2/2 енергія рівна половині маси помноженій на швидкість у квадраті, то в народі кажуть: “Якщо сказав -- це пів біди, якщо подумав -- це біда.” Сказане вголос почують не далі кутка кімнати, а продумане, хоч і таємно, швидше почують на кожній планеті Всесвіту. Добре, якщо коливання серця почнуться з благої вісті доброї людини, що любить тебе, як в Івана Хрестителя від Марії, а не від пекельного крику  чергового голлівудського  бойовика.

 Для того, щоб організм був здоровий, необхідно, щоб обміни речовин відбувалися в оптимальному режимі. Хто в якій стихії народився, такий обмін речовин і домінує. Через свою стихію найлегше увійти в оптимальний режим, або просто вилікуватися. Якщо порушуємо одну із форм обміну, то це призводить до порушення решти форм обміну речовин. Так, наприклад, якщо переїв то:

      1)розлад  шлунку – показник обміну мінералів;

2) алергія – показник обміну води;

      3)важко дихати – показник обміну повітря;

      4) ноє сердце – показник недостатньої енергії;                 

Ті ж самі порушення відбудуться, якщо переп’єш. Ті ж самі порушення, якщо вийдеш із себе, рознервуєшся.

Для нормального здорового життя в першу чергу потрібна взаємоповага між органами. Скільки б шлунок не претендував, потрібно споживати харчів тільки оптимальну кількість, бо можливості сусідніх органів шлунку знати не дано, а організм повинен знати ці можливості і відповідно регулювати. Для цього повинна бути обов’язкова ієрархія. Прагнучи до максимального обміну на іонному рівні через свідомість і пізнання, після зрілості дитини ми повинні зменшити обмін речовин на молекулярному рівні до 0,1 , що відповідає жертві Господу, бо ж ми Господні. Таким чином ми повинні жити в Дусі, збільшуючи свій рівень духовності.

Більшість болячок людина викохує тим, що не усвідомлює, що наші органи і клітини мають память і підкоряються коливанням нашого серця. Ось чому не можна служити двом хазяїнам. Якщо собаку  прикормили, прив’язавши, і вирішили відпустити її, бо непотрібна, знявши нашийник, то собака все одно  прийде  до свого нашийника і буде ждати своєї долі. І це природно, тут зберігається ієрархія. А що відбувається із нашою клітиною організму, якщо ми говоримо одно, усвідомлюємо друге, а робимо третє? То нам просто перестають підкорятися наші клітини і зявляються такі хвороби, як нариви, ракові болячки і т. п. Ось такі наслідки нашої брехні на рівні одного організму. Однієї з матрьошок відомого і видного  паралельного світу цього.

Якщо взяти трохи більшу матрьошку і розглянути її ближче, то, звичайно, і зрозуміємо трохи більше. Сімя.

4М 31:7 “І рушили війною на Мідіяна, як наказав був Господь, Мойсеєві, і позабивали кожного чоловічої статі.” Та цього виявилося мало. 4М 31:17 “А тепер позабивайте кожного хлопця між дітьми, і кожну жінку, що пізнала чоловіка на мужеськім ложі, повбивайте. 18 А всіх молодих жінок, що не пі знали мужеського ложа, зоставте живими для себе.” Це означає, що чоловіки  народжуються і живуть з одною фізичною властивістю частота і амплітуда струмопроводу незмінна, нервова система несе  генетичну память по спадковості. На відміну від хлопця, дівчина не  зможе передати генетичну память по спадковості, так як отримавши насіння, дівчина не тільки стає жінкою того чоловіка, а й міняє основну струмопровідну систему під першого чоловіка, нервова система змінюється, і структура організму стає чоловіччя, в перекладі чоловічиця. Це та основа чистоти дівчини, це те дерево життя посеред раю. Порівняйте з Соломоновими при повістями 31:10 – 31 Чеснотна жінка.

Зраджуючи чоловікові  жінка в першу чергу змінює себе, через накладання двох різноманітних спектрів випромінювання,  де звичайно переможених і переможців не буває, а результат генетично змінений, уже не Господній, а земний  продукт. Блудні діти.  1М 11:1 – 9  Вавилонська башта хоч і побудована з випалених небесною стихією цеглин, та покладені ці цеглини на смолі земляній, після чого відбувається змішання мов і розпорошення люду по всій поверхні землі. Якщо проаналізувати виживання таких людей по Біблії, то Авель гине, не маючи потомства, а Каїн народжений для помсти, і після п’ятого покоління потомство його не згадується. 1М 4:24 “І як  буде усемеро пімщений Каїн, то Ламех – у сімдесятеро й семеро!” Ще ясніше сказано. Мт.15:25 – 26 “ А вона, підійшовши, уклонилась Йому та й сказала: “Господи, допоможи мені!” А він  відповів і сказав: “Не годиться взяти хліб у дітей, і кинути щенятам”...

У другу чергу, від цього не краще змію і їй самій. 1М 3:14 – 15 “І до змія сказав Господь Бог: “За те, що зробив ти оце, то ти проклятіший над усю худобу, і над усю звірину польову! На своїм череві будеш плазувати, і порох ти їстимеш у всі дні свойого життя. І Я покладу ворожнечу між тобою й між жінкою, між насінням твоїм і насінням її. Воно зітре тобі голову.” 1М 3:16 “До жінки промовив: “Помножуючи, помножу терпіння твої та болі вагітності твоєї. Ти в муках родитимеш діти, і до мужа твого пожадання твоє, -- а він буде панувати над тобою.”

 У третю чергу. Начепивши чоловікові роги, жінка перекриває струмопровідні канали чоловікові, чим зменшує імунітет. А також порівнюючи  його з наступним, жінка судить його заживо, що не дозволяє йому бути стовпом у Храмі Господньому. А тільки: 1М 3:17 – 19  “За те, що ти послухав голосу жінки своєї та їв з того дерева, що Я наказав був тобі, говорячи: “Від нього не  їж”, --проклята через тебе земля! Тернину й осот вона буде родити тобі, і ти будеш їсти траву польову. У поті свойого лиця ти їстимеш хліб, аж поки не вернешся в землю, бо з неї ти взятий. Бо ти порох, -- і до пороху вернешся”.  

Нас також попереджують  не зближайся до блудниці Пр.5:1 – 23.  А  якщо  жінка  ще й працює на підприємстві і дуже виснажується, то, враховуючи більший рівень виживаємості жінки порівняно з чоловіком при єдиній, практично замкнутій енергосистемі, скажіть, будь ласка, а як вижити  чоловікові? Та й про дітей не повинні забувати, вони також в тій же енергосистемі і потребують більше енергії – Слова Господнього, ніж хліба насущного. Один з варіантів; чоловік віддаляється від сімї  через алкоголь чи блуд. І діти також це відчувають, їм на вулиці зручніше, ніж дома.

 Знаючи цю інформацію, і хлопчик, і дівчина скажуть: “Не хочу і не буду”. А будуть берегти свою честь змолоду і не поміняють її ні на великі гроші, ні на велику славу. А зєднавшись, будуть  прагнути до максимальної взаємоповаги, бережучи і вдосконалюючи кожен себе для іншого. Удвох світ пізнати набагато легше, бо якщо зійшлися удвох в одному питанні, то Бог між ними. Ефект резонансу.

Ось такі переваги і недоліки сімї з чистими і обманними відносинами.

Наступна матрьошка паралельного світу трохи більша, і щоб роздивитися її, то треба тримати її на деякій відстані. Підприємство.

1Кор. 7:21, 23. “Чи покликаний був ти рабом? Не турбуйся про те. Але коли й можеш стати вільним, то використай краще це. Ви дорого куплені, -- тож не ставайте рабами людей!”  “Раб не знає, куди хазяїн діває виготовлений ним продукт.” "Раб не знає, що пан його чинить."

Якщо хочеш бути вільним, то, працюючи на підприємстві, ти зобов’язаний знати всю бухгалтерію виготовленого тобою продукту. Від його народження до  споживання, незалежно, чи ти виробник всього продукту , чи тільки частинки його. Оскільки будь-яка недоплата буде використана для того, щоб зробити з тебе раба. Звичайно, найбільша віддача буде при малому і середньому бізнесі. Де на підприємстві працюють тільки колеги, партнери, які знають всю бухгалтерію і прибуток ділять відповідно до затрачених зусиль. Та це також прибуток відносний, його потрібно урівняти з прибутком постачальників і виробників сировини, не забуваючи про нужденних. Тільки така система буде найбільш ефективна, без тіньового сектора. І таким чином буде виконуватися основне правило найбільшої виживаємості --взаємоповага.

Отже, директор підприємства, який виконує замовлення за плату, не знаючи, як буде використане замовлення, є раб. Директор сільгосппідприємства, виконавши замовлення, продавши, вирощене ним зерно державі і отримавши за нього плату сповна, а не знає, що з цього зерна дальше буде, чи хліб пектимуть, чи на ґуральню пустять, то він є раб. А звідси наслідки, він може мати дітей, та чи будуть вони спадкоємцями?  Спадкоємця  можна мати від вільної жінки не забуваючи про свою вільність. Ів8:35 “І не зостається раб у домі повік; але Син зостається повік.” На кому рід закінчиться  великої різниці в часі і в величині гріха для Бога не має. 4М 14:18 “Господь довготерпеливий, і багатомилостивий, він прощає провину та переступ, і не очистить винного, а карає провину батьків на третіх і на четвертих поколіннях.” Як же ми хвалимо і нагороджуємо тих, хто має сьогоднішній прибуток і зручності, а не хочемо чути й бачити, що буде з нашими внуками й правнуками?. Чи не результат нашої короткозорості --Чорнобиль, повний розвал колгоспів і підприємств з капітальними будівлями? Як 4:8 “Наблизьтесь до Бога, то й Бог наблизиться до вас. Очистите  руки, грішні, та серця освятіть, двоєдушні!”  Як бачимо, чим масштабніший обман, тим глибше пошкоджується коріння. 

Наступна матрьошка набагато більша, ніж ми її уявляємо, і щоб роздивитися її і пізнати, то треба мати не тільки знаряддя альпініста, щоб вибратися на високу гору і роздивитися наш хоч би кусочок світу, але й машину часу, щоб віддалити сучасний світ і покуштувати зрілі плоди нашого блудного життя, бо тільки по плодах наших пізнаємо себе. Машина часу у нас є, дякуючи нашим предкам, які збудували, описали і зберегли Книгу і дали їй багато назв, щоб багато більше дітей звернуло на неї свою увагу; це  Книгу життя, книга Святого Письма, книга Благої Вісті, книга Старого і Нового заповіту. Давши сучасну назву, швидше орієнтуємося в земних і сонячних роках, а також у паралельних світах будь-якого часу. Та цього мало, щоб пізнати світ, треба і це головне, виколихати і вдосконалити свої, дані Богом відчуття, і ще, найбільш важливо, користуватися ними всіма, а не пережовувати те, що нам підкидають. Тільки тоді ми зможемо виростити сад з Божественними плодами. Плоди які не вкрадуть, які не тліють, яких не купиш і не продаси, які тамують спрагу й голод, дають тепло і світло, щастя й шану садівнику. Напилок з цих плодів тече постійно. Назва Йому Святий Дух. Матрьошка світу-- суспільство, час теперішній, географічне місце Україна. Політика, Основні і найбільш точні висловлення. Вимовлені в Дусі.

О. Мороз. “Ми в чужій країні не потрібні, їм  потрібні тільки наші робочі руки.”

Г. Удовенко. “Поки ми самі в собі не знищимо рабське ставлення до себе, доти будемо погано жити.”

В. Онопенко. “Я юрист, поважаю всі закони, та в першу чергу заповіді Божі.”

В. Ющенко. “Поки ми не дамо можливості самій маленькій людині, показуючи двома пальцями, нормально жити, ми з такої ями не виберемося.”

Ю. Кармазін. “Тільки віруюча людина обманювати не буде.”

Проаналізуйте і побачите і праві, і ліві, й центристи, люди які мають совість прагнуть до захисту людини і її праці. І немає різниці, кого сонечко обігріло  зранку, а кого під вечір. Чия мати  вставала до схід сонця на рабську працю, а чия не бачила коли те сонечко заходить через рабську працю, а чия й обідати не встигала, бо не було що. І немає різниці яким  ...істом  себе називаєш Господь все поставить на своє місце, по плодах ваших.

 Або ти раб Земних стихій, ставиш свій організм в залежність від матеріальних благ, їжі чи питва, кар’єри чи слави. Залишаючись дитиною.

Або ти через виконання закону пізнаєш повноту Хреста свого, зваливши цю ношу на себе і відторгнувши тіло своє, як плід від мами своєї, звільняєшся від залежності земних стихій, народишся людиною залежним від небесної стихії. Мт.5:8 “Блаженні чисті серцем, бо вони будуть  бачити Бога.”

Бог в триєдиній  сущності:  Отець, Син, Святий Дух. Святий Дух і Отець -- ми розглядали через Слово, на небі це коливання, і ці Троє - Одно. Порівняємо Отець і Син на землі. Ів.14:9 – 11 “Промовляє до нього Ісус: “Скільки часу Я з вами, ти ж не знаєш Пилипе, Мене? Хто бачив Мене , той бачив Отця, то як же ти кажеш: “Покажи нам Отця?” Чи не віруєш ти, що Я -  в Отці, а Отець – у Мені? Слова, що Я вам говорю, говорю не від Себе, а Отець, що в Мені перебуває, Той чинить діла ті. Повірте Мені, що Я – в Отці, а Отець – у Мені! Коли ж ні, то повірте за вчинки самі.” Серце почало виконувати свої функції, коли наш організм був ще плодом, всі ж останні органи, крім головного мозку, почали виконувати свої функції після народження, коли організм став дитиною, і ми в праві називати своє серце своїм батьком. А сином – організм свій. Якщо дивитися не віруючими, а достатньо начитаними очима, то здогадаємось, що серце в нас і кров наша в ньому, а віруючий відчуває, бачить випромінювання не тільки нашого серця, а й будь-якого іншого нашого органу. І це реальність: ми в проміннях серця, а воно в проміннях нашого організму. Так само для нас усіх реальний вислів: “ Стань на сонці.” Ми розуміємо, що необхідно стати в проміннях сонця, а не в тіні. І ні в кого й на думку не приходить вилазити на планету.

Якщо прагнути до вдосконалення нашого організму, то потрібно виколихати, викохати свій організм до чистоти випромінювання нашим серцем таких плодів: 2Петр. 1:5 –9 “Тому докладіть до цього всю пильність, і покажіть у вашій вірі чесноту, а в чесноті – пізнання, а в пізнанні – стримання, а в стриманні – терпеливість, а в терпеливості – благочестя, а в благочесті – братерство, а в братерстві – любов. Бо коли це в нас є та примножується, то воно зробить нас не лінивими, ані безплідними для пізнання Господа нашого Ісуса Христа. А хто цього не має, той сліпий, короткозорий.” Пройшовши ці ступеньки чистоти, а для більшості ступеньки спотикання, можна говорити про образ і подобу. Це той мінімум, який дає можливість народитися людиною. І тільки тоді ми можемо творити те, що нам Бог каже, що відчуває чисте серце від  навколишнього середовища Святого Духа і передає головному мозку для усвідомлення.

А поки  що  1Кор.5:6 – 8 “Величання ваше недобре. Хіба ви не знаєте, що мала розчина все тісто заквашує? Отож, очистьте стару розчину, щоб стати вам новим тістом, бо ви прісні. Тому святкуймо не в даній розчина злоби й лукавства, але в опрісноках чистоти та правди!” Що робить п. Суркіс? Вкладаючи  мінімально кап ресурсів, один м’яч на школу, робить закваску і протягує закон, і зобов’язує всіх  займатися його бізнесом, поки ціна футболіста на світовому ринку не впала. Чи не те ж саме робить п. Азаров. Раби платіть податки, бо їх крадуть швидше, ніж ми встигаємо рахувати. Хай простить мене Господь за такий приклад, для науки ж, не з користі і заздрості. Вільний чоловік законослухняний, він сам заплатить і не дозволить їх тратити на загнивання душі.

Не дозволить, бо має таку силу. 1Кор.4:19,20 “Та небавом прийду до вас, як захоче Господь, і пізнаю не слово згорділих, але силу. Бо Царство Боже не в слові, а в силі.” Враховуючи цю силу, того така велика і жорстока ведеться боротьба. Після народження Ісуса, було знищено понад 14 тис. Немовлят. Середні віки, полювання на відьом, яких розрізняли за вагою фізичного тіла не більше 49,5 кг. Та і в минулому столітті за будь-яке найменше неспівпадіння переконань з авторитарною ідеологією, людей знищували будь-якими способами. І мірилом досконалості була вага мозку хворої розбещеної  дитини, бо людського там нічого не було. Я назвав масові фізичні знищення, а одиночні психологічні зустрічаються на кожному кроці, які з масовістю у мільони раз більші.

Якщо ми хочемо мати здорове українське суспільство, то ми повинні мати одновекторну політику спрямовану на вдосконалення дитини, для можливості народитися людиною.

 

 

3

Коментарі

Гість: один з

131.01.12, 20:27

в такому ракурсі Біблію я не розглядав. Знов ж таки цікаво дізнатись більше,сам додумався чи десь прочитав,як що прочитав то де

    Гість: нік то

    28.08.12, 19:51

    Замітка багато на, що відкриває очі. Христос серед Нас! Прочитавши дві Ваші замітки нарешті починає складатись цілісна картина та є деякі питання.
    Блудні діти - це вирок? Читав про телегонію, наскільки зрозумів Ви підтверджуєте.
    Якщо цнотливу дівчину хтось згвалтував чи вона просто не знала про телегонію їй не привили цього батьки, хоча самі можливо й дотримались, то як виходить. Дівчина мала кількох партнерів притому настрій був на серйозні стосунки, хай вона зустріла свого милого третім чи читвертим. Живуть Душа в Душу, разом намагаються розвиватися, дізнаються, як жити правидно бо їх того не вчили і що виходить хлопець повинен покинути її бо вона не цнотлива?
    А як його самого мати не цнотлива родила?

      Гість: нік то

      38.08.12, 19:55

      Я розумію що є таке явище, як виродження, та невже така пара в перспективі матиме лише блудних дітей?
      Невже через молитву, піст чи ще чогось ніяк очиститись?
      І якщо той хлопець, що родився від такої ж матері починає розуміти маленькі істини, невже в його дитини від коханої але не цнотливої такого шансу не буде?

        48.08.12, 21:16Відповідь на 3 від Гість: нік то

        Дитина буде стороння, по відношенню нервової системи батьків і любовників(ц), тому вижити в умовах чужого середовища практично не можливо, і збої йдуть в генетиці в основних органах підшлункової і надниркової ("Семеон і Левит - то брати, їхня зброя - знаряддя ...) (1М 49:5-7) Левит не підчиняється людським законам, (5М 33:8-11). Шанс є зберегти душу, як основний промисел Божий, а про здорових наслідників мови йти не може, бо виродження йде числовими блоками (зміною в семи автономних органах див наслідники Каїна) Виродження може іти не тільки через чужі контакти, а й без контактно, споживання енергетики людської, маючи страхітливе стадо в підпорядкуванні, будучи начальником. Чим більше людей в стаді тим швидше пастух стає імпотентом, що передається уже наявним здоровим дітям.

          Гість: нік то

          59.08.12, 10:02Відповідь на 4 від CJIABIK

          не підчиняється людським законам.Людина частинка природи і всі її дії та закони не повинні суперечити природним законам (Божий промисл, поКОН)
          Певно цим і пояснюється, чому нецнотлива дівчина не могла, як правило, вийти заміж. Наскільки я зрозумів перед дівчиною і не стоїть ціль продовження роду, вона продовжує рід свого першого і єдиного чоловіка. Що стосується хлопця, то він обов'язково повинен продовжити свій рід? Чи це етичне питання - оскільки мені дали шанс на життя, то і я маю створити здорове життя своєї дитини. Чи етика тут ні до чого і справді існує переродження душ і це є обов'язок перед родом, для того щоб душа могла втілетить в земній формі і відпрацювати?

            Гість: нік то

            69.08.12, 10:12Відповідь на 4 від CJIABIK

            Якщо так то це має, якесь відношення до еволюції Енергії, яка пронизує Все? Наскільки зрозумів саме до Цього Єдиного Бога моляться віс православні люди.
            Як бачите я не до кінця визначився, що є принципами здорової ідеології, а що є справжнім, багато інформації плутаюсь.
            Який наслідок не продовження генетики хлопцем? І що робити дівчині, яку я описував, а таких самі розумієте зараз багато. Їй краще не мати дітей взагалі?
            Колись попадалась книга де на прикладі культурного візерунку (вишиванки) розкривалась будова внутрішніх органів жінки, тепер бачу що хтось заложив це і в біблію, де ці знання взялися?

              Гість: нік то

              79.08.12, 11:45Відповідь на 4 від CJIABIK

              "Вимовлені в Дусі" невже серед політиків України є люди во Христі, Двічінароджені? Якщо так, то або я неуважний, або цього не видно.

                89.08.12, 13:58Відповідь на 7 від Гість: нік то

                Дівчина запилитися може й від кактуса, але бажано від першого свого, і стаючи жінкою, міняє свою нервову систему під свого чоловіка, (Див. провідники Ісава), і історичної памяті своїх батьків не несуть. Сіять насіння потрібно в свою землю, в свою жінку, щоб був свій урожай, іначе частина віддаси за аренду і домовленості, і діти будуть зовні похожі а внутрішня сущність не твоя. Всі знання заложені в притчах , казках, билях, в слові, цифрі, букві, знак, комі, крапці, а точніше в розвитку головного мозку чоловіка і його жінки, бо в парі легше достигнути, досягти зрілості. Об'єднання церков, ми зразу матимемо потенціал у сім разів більший, а роз'єднанням зрізаєм ствол, а пагонів може не бути. А прищепа плоди дає на радість другому виду життя.

                  Гість: Flora_

                  99.08.12, 14:12Відповідь на 8 від CJIABIK

                  Щось не зрозуміло якось ... тобто Ви кажите parostok,(про кого писав паросток) той хлопець мусить покинути ту дівчину з якою Живуть Душа в Душу !? Тобто тільки цнота є показником невинності? дуже цікаво ...

                    109.08.12, 14:29Відповідь на 8 від CJIABIK

                    Ми бачимо народження дитини і часом народження людини, коли вона зміниться, і зовсім не признаємо народження насіння і його прямих предків, народження плода і його прямих предків, і при всіх чотирьох народженнях своя мама і свій папа. І свій Бог, по біблії їх; Егошуа- Бог насіння, Егови - Бог плоду, Саваоф - бог дитини, Осія - Бог людини, Ісус - Бог сина Божого. Кожного окремо пізнати практично не можливо, а зібравши до купи легко розрізнити. І порушення заКОНів, буде прищепа, плодами якими сьогодні смакуєш, а нового виростити зі своїм коренем не можливо, бо видасть другий смак і другий плід. (див наслідники Каїна, всі різні і всі без наслідства.)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна