Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

CJIABIK

попередня
наступна

Хто йде та вертається

  • 01.03.24, 20:44
Хто йде та вертається? Раб, якого звільнили від рабства, а він вертається до свого пана стає вічним рабом, і щоб ніхто не помилявся в його сущності, йому проколювали вухо. Сім'я Лота,тікаючи з блудних міст; Содом і Гомори не оглядуючись, спаслась, а жінка Лота оглянулась і перетворилась в сіль. (М4 Числа 19:17-26) Ну як же не оглянутися, якщо весь город був у її ніг, а точніше між... Сіль. Найкраща приправа до любої страви. Чи ж випадково названо племінника Авраама Лотом. Лот- партія товару виставлена на біржову продажу. Порівняймо з сучасним періодом.
Єльцин назвав свою республіку Россією, знаючи тільки свій жар-гон. (П'яний язик) І назвав свого приємника Путіна, який видав свій лот країнам НАТО, і повернувся до вже спаленого СССР. Що буде з такою державою, що йде та вертається? Бо як назвуть, так і відбудеться, Розсіється, а що вродить, Господь знає і про-роки. Вкрадені території повернуться, як найкраща приправа до ісКОНно своєї території. Пророк Єзекіїл (Єз 35:1-15) про гору Сеї-Р.(напишу три абзаци для лінивих)  На кров оберну тебе, і кров буде гнати тебе.Оберну Я гору Сеїр на спустошення та на сплюндрування і витну з неї того, ХТО ЙДЕ ТА ВЕРТАЄТЬСЯ. І наповню його гори трупами його! На вічні руїни оберну Я тебе, а міста твої не заселяться. За  те, що ти кажеш; Два ці народи, і два ці краї будуть мої, і ми посядемо те, де Господь був. Зроблю Я за гнівом твоїм та за заздрістю твоєю, які ти робив із  своєї ненавісті до них, і вони пізнають Мене, коли будуть судити тебе. І пізнаєш ти, що Господь чув всі образи твої; Вони опустошілі, дані нам на їжу! Так говорить Господь Бог; Коли буде радіти вся земля, тоді вчиню її тобі спустошенням.
Чому ж така біда настигла і Україну? А тому, що ще при Єльцині потрібно було маркірувати кордони і Кравчуку, і Кучмі, та шатались вони. чи вертатись, чи ні. Це усвідомили тільки при тузлі. Янукович з Азаровим пливли до Європи, та вернулись в Россію, кров сотні погнала по шапки тепліші. Благо ТОМОС зявивсь, так Зелене прийшло, ще й тікає в Оман, а точніше в обман, а його ж берегти нам потрібно, бо зелене ж, коза з'їсть. Та добавте до них шліфовані совком регіоналів,  п'яту колону, москальську церкву та взяточників. Всі вони ІДУТЬ ТА ВЕРТАЮТЬСЯ! Скажете, чужих дітей не буває, З ЧУЖОЮ ЖІНКОЮ СВОІХ НЕ БУВАЄ, навіть для жінки яка їх народжує.
0

Коментарі

11.03.24, 21:51

Автор знает где томос выписали? В храме с двуглавым орлом на входе.))) Которого у вас называли курицей.
В Риме рабы становились гражданами, сражаюсь за Рим или для римлян на арене гладиаторов.
Пятая колонна Майдана-3 (он же Шатун-2) это евросолидолы, которые после провальных выборов обещали опять! бороться за власть, а не за счастье народа. Подарив ему на память АТО, неразрешимые Мински и роковые Мы идём в НАТО без всенародного обсуждения. Что и стало главным поводом для вторжения хлов.

    22.03.24, 07:20

    Суть томоса мати свою церкву, поклонятися ВСОЄМУ Богу, своїй нервовій системі яка має 13 церкв, і знаходяться в семи СВОЇХ містах,але мають тільки 8 СВОЇХ входів-виходів. Вас же заставляють забути про свої шляхи: Навчають назначені вчителі, лікують назначені лікарі, та їм ваш прихід не цікавий, їх цікавить ваш приНОС. До других же звертаєтесь тільки тоді, як орган кричить на всю Івановську. "Відкинься ж собі від людини, що віддих у НОСі її, бо защо її поважати?" (Ісаї 2:1-22).

      32.03.24, 07:41

      Украина - светская страна. А церковь отделена от государства. Так что нет смысла вплетать религию в нашу внутриполитическую жизнь. Потому что это и есть сепаратизм - разделение по вере в единого Бога.)

        42.03.24, 14:14Відповідь на 3 від The Martian

        А ты и не вплетайся.
        Ходи в какую надо тебе церковь и всё. Томос тебя не касается.
        Я не слыхал, чтоб в Запорожье кто то мешал тебе ходить в московский патриархат или какой другой.
        И никто не говорит у нас, что ислам, католичество и др. это сепаратизм. Так что не разжигай.

          52.03.24, 19:26Відповідь на 4 від Lukas-67

          Ну ты же вплёлся. Во враждебную казакам религию. Так что тебе за православный томос вообще и заикаться нельзя.
          Никакого мацковского давно нет. Но ваши методички требуют так чирикать.
          А вот Констатинополя давно нет, но томос константинопольский)))

            62.03.24, 22:20Відповідь на 5 від The Martian

            Если коротко. Не чирикай тут спичками в религиозном поле. И не поливай горючим из рашкиных методичек. И не разжигай.
            Автор поста не просил тебя учить как веровать. Не к тебе пришли, а ты начинаешь тут всех учить. Не надо разжигать. Особенно когда речь о вере. Политику ладно. А веру не трожь. Особенно если тебя об этом не просят.

              73.03.24, 06:18Відповідь на 6 від Lukas-67

              Ещё раз. Не учи отца делать детей. И не влезай горе-адвокатом.)
              Разжигать не надо было по вере и мове вашему Порошенко - Штайнмайеру.

                83.03.24, 07:44Відповідь на 7 від The Martian

                Никто и не разжигал. Видимо появился новый филиал православия, притом легальный, константинопольской патриархии. В католической и лютеранской Европе почему то никто не горлопанит против филиалов МП. Тебе на ногу наступил тот константинополь. Или по голове томосом ударили. Чего прицепился к вере чела.
                Ты знаешь, что из за веры убийства как в шарли эбдо. Зачем разжигать? Ни штанмайер, ни порох отношения к этому не имеют. Не создавай проблему на пустом месте, если это конечно, не твой хлеб в росагитпропе.

                  93.03.24, 10:59Відповідь на 8 від Lukas-67

                  Это твои колы с казаками папаримские...
                  Поляки ни в член не ставят нашу войну и нас в ЕС. Они привыкли жить сыто, а тут БПП припёрлось с сациацией какой то)

                    103.03.24, 11:24Відповідь на 9 від The Martian

                    А россияне колы неримские типа ставят. Тебя лично какая то сациация колышет. Ну одни православные с томосом, а другие без него. Сколько веков вроде тебя копья ломали на православных староверах без толку. Всё равно признали. Не ломись в открытую дверь и не создавай проблему на пустом месте.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна