Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

електричками - Миколаївська обл.(продовження)

  • 09.04.17, 20:09
Електричками 2016. Миколаївська обл.

початок




Біля залізничного вокзалу стояли автобуси в Коблево але вартість квитків нам не підішла, тому ми поїхали на автовокзал. Купили квитки на проходящий через Коблево автобус, друг ще встиг біля банкомата зарядити безкоштовно телефон. Приїхали в Коблево, поїли в кафешці біля вокзалу, купили вина і пішли в бік моря, пройшли аквапарк.

У таксистів запитали де можна намет поставити, один почав нас запевняти що ніде, добре що в нього задзвонив телефон і ми пішли далі. Я перед поїздкою вивчав карту на http://wikimapia.org/ і знав що нам треба піти праворуч, перейти брод, і там є кемпінгове містечко (але там вартість нам не сподобалась і комари нас загризли поки розпитували) тому пройшлись кілька десятків метрів далі і поставили палатку біля недобудованої бази відпочинку - безкоштовно і комарів не було.

Погода була не дуже хороша тому ми вирішили наступного дня йти в бік Морське - Рибаківка вздовш моря, а ввечері-ночі вилізли на рятувальну вишку і пили вино.

Пейзажі нагадували західний Крим. Лише в одному місці уперлись в готель Сан-Маріно, який перегороджував дорогу вздовш моря, але за ним була стежка до моря, всюди вздовш моря прохід вільний.

Тут ми вилізли на гору.

В церкві св.Миколая в колодязі набрали води і через с.Рибаківка пішли до моря.

Весь день пролежали на пляжі, а на ніч недалеко поставили палатку.

Рано вранці зібрались і пішли на автобус до Миколаїва. На автостанції в камері схову залишили рюкзаки за якусь дуже смішну ціну і пішли на залізничний вокзал (Миколаїв вантажний), нам треба купити квитки на регіональний поїзд (електричка) Миколаїв-Апостолово, рік тому на цьому поїзді-електричці їхали з Апостолово до Херсона. Виявилось що квитки нам продадуть пізніше, бо зараз продають квитки на місцеві електрички, тому ми пішли прогулятись по Миколаїву.

Забрали рюкзаки і пішли на вокзал, купили квитки, перекусили в очикуванні поїзда. Дорога до Апостолова була спекотна, в Апостолово приїхали вже ввечері, тому нікуди не ходили, розмістились на вулиці в очикуванні поїзда-електрички до Дніпра. Десь о 2-3 ночі як і в тому році знайшли купейний вагон і по 25грн вдвох їхали в Дніпро.

Д алі буде...  Ні не Буде, бо Укрзалізниця зробила вартість квитків в електричках більшою ніж в поїздах


4

Коментарі

19.04.17, 20:22

    29.04.17, 20:53Відповідь на 1 від ёlkа

    Дякую

      39.04.17, 21:08

      Цікаво ...
      а як це все по фінансам виходить ?

        49.04.17, 22:43

        Ого! Не знав, що на і.uа є можливості такого оформлення Чи це робиться в якійсь зовнішній програмі?

        Гарні дорожні нотатки

          510.04.17, 06:25Відповідь на 3 від shipkin4

          Цікаво ...
          а як це все по фінансам виходить ?
          Трикратне-Одеса, Миколаїв-Апостолово, Апостолово-Дніпро приблизно по 25грн проїзд, Дніпро-Трикратне три електр. десь приблизно 30 з чимось, автобус Одеса-Коблево десь 35грн, автобус Рибаківка-Миколаїв 40-50грн, все інше їжа

            610.04.17, 06:27Відповідь на 4 від Lulu

            Ого! Не знав, що на і.uа є можливості такого оформлення Чи це робиться в якійсь зовнішній програмі?

            Гарні дорожні нотатки
            Дякую, там є можливість вставити html код, рідний редактор цього не робить

              712.04.17, 09:33

                812.04.17, 09:42Відповідь на 7 від Spectatrix

                Дякую