Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Вздовж кордону (9 день )

  • 22.12.16, 11:54
Вздовж кордону 2016

Д ень перший...   день третій...       день пятий...      день сьомий...
ень другий...   день четвертий...   день шостий...     день восьмий...

Д

ень дев'ятий


Вночі було холодніше ніж попередньої ночі, тільки вкритий був краще. Прохолодно , так не хочеться вилазити з теплого спальника, а треба. Починаю збиратись, чую ведмідь ричить десь попереду внизу але не дуже далеко, сиджу і не знаю що робити, чую що він ричить вже праворуч. Мені стає цікаво вирішую виглянути з палатки, але не так все просто - блискавка добряче намерзла. Коли відкрив нікого не побачив, почав галасно збирати рюкзак. Зібрався виліз з палатки, трава вся була біла. Зібрав палатку і пішов далі.

Йти було важко після попереднього переходу більш 30км

Звязку нема.

Піднявся на гору Вихід, всі фото не вийшли.

Знову прикордонні стовпчики.

Піднімаючись на г.Васкул була табличка що до вершини 20хвилин, пройшов десь 40хвилин знову табличка про 20 хвилин до вершини. Дуже вимотала ця гора

Добре хоч спускатись, а ппотім підніматись не довелось, вийшов до підніжжя г.Піп Іван Чорногірський. Дув сильний вітер зі снігом, вдавалась втома, але потихеньку піднімався все вище. Нарешті серед туману відкрилась обсерваторія.

Пішов сюди, але добре що подивився на навігатор, дорога вела не в Дземброню, тому трохи вертаюсь і зустрічаю рятувальників які розташовані в обсерваторії, вони пропонують чаю, я відмовляюсь бо треба йти в Дземброню, на автобус я звичайно не встигну, але головне до доща встигнути. Мабуть у мене був жахливий вид що вони пропонували записати їх телефон :)

До Несамовитого всього 11км, але не в таку погоду йду в Дземброню, а наступного дня додому.

Красива, але дуже жахлива дорога для ніг(ще тиждень дома коліна боліли)

Прийшов на полонину Смотрич і поставив палатку на тому місці що і в першому поході і пішов дощ, після закінчення дощу приготував їсти. Відправив смс прикордонникам о закінченні проходу по маршруту, так, через погоду за 3 дня пробігся вздовш кордону.

Д ень десятий...


5

Коментарі

123.12.16, 08:11

    223.12.16, 10:14Відповідь на 1 від Юрий Васильев