Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Вздовж кордону (2 день )

  • 29.11.16, 15:54
Вздовж кордону 2016

Д ень перший...

Д

ень другий


Вхід в палатку був закрит тільки антимоскітною сіткою, тому вночі трохи замерз. Дочекавшись світанку виліз з палатки пофотографувати.

Більше години чекав туристів з Миколаєва, нарешті вони прокинулись, поїли і ми пішли далі.

Весь час по дорозі зустрічались стовпчики старого кордону. Ми дійшли до води і набравши води виявилось що мені треба було йти іншою дорогою. Я думав що ми далі розійдемось, тому на навігатор і не дивився. Вернувшись кількасот метрів пішов своєю дорогою, а вони пішли на гору Молода. Пройшовши кілька кілометрів треба було звертати на стежку яка уходила ліворуч. Тільки це не стежка, а ліс, довелось пробиратись крізь гілки. Як я втомився і дивлячись на навігатор розумів що з таким темпом тут доведеться ночувати. Але потім вийшов до струмка і по струмку я збільшив темп. Потім вийшов до р.Молода, вона була грязна від того що ліс валять. Пройшовши вздовш річки вийшов на гарну, нову камяну дорогу і пішов через лісництво по напрямку до Осмолоди. Біля підйому до г.Молода була туристична зупинка тому вирішив тут і зупинитись.

Д ень третій...


6

Коментарі

129.11.16, 19:23

    229.11.16, 19:34Відповідь на 1 від Симбіоз

    дякую

      330.11.16, 21:30

      треба було сфотографувати ту нову кам'яну дорогу цікаво глянуть

        430.11.16, 23:16Відповідь на 3 від Lilend

        треба було сфотографувати ту нову кам'яну дорогу цікаво глянутьЗвичайне каміння насипане та втрамбоване, в шльопках було важко йти, довелось перевзутись, мабуть був дуже втомлений що не фотографував,