хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Новийрік на Закарпатті- Мукачеве


Вам необхідно відволіктись на новорічні свята від міського шуму і познайомитись  з культурою західноукраїнського містечка – тоді помандруйте до Мукачево. Це провінційне містечко  знаходиться недалеко від угорського кордону, тому суміш  різних культур чітко видно у всьому: в архітектурі, традиціях кухні та ін.



Місто має древню історію, колись навіть конкурувало з Ужгородом за політичну першість, проте перша писемна згадка  зустрічається  у хроніці «Діяння Угорців».  В місті проживають різні національності українці, угорці, німці, євреї.

Окрасою міста безперечно  є  в минулому стратегічна будівля- Мукачівський замок, якого здаля видно з височенної гори.  Детальніше тут



1

Коментарі

анонім

110.12.12, 16:06

У місті 77,1% населення складають Українці, це називається мононаціональністю. Звичайно, як і в будь-яке інше місто, туди понаїхало багато непрошених сусідів. Так це зовсім інше питання і називається по-іншому.

    210.12.12, 16:45Відповідь на 1 від анонім

    так від цього місто лиш виграло- там дуже чисто і будівлі охайні, і про рівень сервісу в ресторанах і кафе можна сказати- європейський