Анонс інтерв’ю з Олександром Бригинцем: Поплавський – це панк-му

Наступним учасником  спільного проекту УВО-Новин та Радіо Воля   «Актуальне інтерв’ю» став  відомий поет, прозаїк, журналіст, продюсер та депутат Київської міської ради, голова постiйної комiсiї Київської міської ради з питань культури та туризму, президент Мистецької агенції «Територія А» Олександр Бригинець ( http://www.facebook.com/ bryhynets  ).

 Ефір передачі за  участю    Пана Олександра відбудеться  в неділю 18 грудня  на  Радіо Воля

 (  http://radio.volya.cv.ua/   )   о 20.00, а тому вмикайте наше радіо та слухайте  ґрунтовну розмову на тему  української культури і що з нею діється сьогодні. Повтори ефірів відбудуться  в понеділок  19 грудня  та середу   21 грудня   о 21.00 також на нашому радіо.

А тепер анонсуємо інтерв’ю з паном Олександром   мовою цитат:

Сьогодні не можна говорити  про те, що наша  національна культура є альтернативою  до нашої української  «масмедійної гламурної культури», а вона є альтернативою  до «масмедійної гламурної» російської культури чи американської культури.

Попса -   масмедійна гламурна культура.

 Вітчизняні художники та митці ( більшість)  ототожнювали себе з імперською  культурою.  Художників і композиторів ми відбирали у російської культури.

 Час модерну в Україні був затриманий. Наш модерн є реакцією на постмодерн, який був у Європі.

Поплавський – це панк-музика. ТІК - це панк-музика.

Помаранчева революція не народила нового мистецтва та нових митців. Революційні хіти висміяли.

 Глибинних перемін, які повинні були відбутися в митцях  на рівні короткого жанру,  не з’явилося.  Помаранчева революція є лише   прелюдією до революції.

 В Україні за останні 7 років відбулось принаймні  5 революцій по суті.

Сьогодні ми чекаємо, коли Донецьк розчарується в тому, в чому був зачарований. Янукович повторить шлях Ющенка.

Кривава революція можлива тільки тоді, коли є на що опиратися, зараз вона неможлива.

 Ющенко мав 3 теми:  трипілля, козацтво, Голодомор.

 Якби Ющенко  маючи  під контролем гуманітарну частину Уряду зробив купу серіалів про голодомор, то ні в кого  не виникало б сумніву, що таке Голодомор. Потрібно використовувати сучасні  мистецькі кроки а не  використовувати досвід 100-літньої давності.

Інформація, як  розповсюджують її провладні ЗМІ, завжди смішно, тупо і як правило однозначно і нецікаво.

Перемагає той, хто створює правила гри.

 Довженко не грав за правилами інших країн, він знімав малобюджетне кіно, не використовував зірок, він був креативщиком. Українське кіно народжувалось з Довженка.

 Сьогодні музиканта, який витягнув  «сіль» з української національної музики і додав би її в європейський коктейль і став зіркою, немає.  Краще за всіх розуміють «сіль» української національної музики ТНМК, де є баланс  світової і української національної музики.

 Сьогодні сказати, що існує сучасна українська література в світовому контексті або слов’янська, не можна.

 Весь інформаційний простір належить іншим «культурним» угрупуванням.

 Олігархи  ніколи нічого не виробляли, вони є «торбешниками», вони купують те, що їм не належало дешево, а продають дорого. Велике лоббі «перекупшиків», яке існує в Україні заважає нам у всьому, не тільки в культурі.

 Книжки  видавництва Абабагаламага  продаються  з 3-кратною націнкою.  Найменша  накрутка на українську книжку складає 100%.

 Держава планово знищує українського виробника.

 Олігархам дуже тяжко збідніти, єдиною небезпекою для них є народ.

 

 

Якщо хочете дізнатись більше, то вмикайте  18 грудня    наше радіо о 20.00 (http://radio.volya.cv.ua/     )  або  в понеділок чи  середу о 21.00 на наступному тижні.

Якщо у вас є ідея радіопередачі і ми можете взятись за її реалізацію, то  Український Віртуальний опір розгляне будь-які пропозиції та надасть вам радіоефір.

 Наступним учасником   «Актуального  інтерв’ю»  буде  Олесь Доній.


Актуальне інтерв’ю від УВО-Новин. Олесь Доній.

Наступним учасником спільного проекту Радіо Воля ( http://radio.volya.cv.ua/ )та УВО-Новин

 ( http://www.facebook.com/ groups/uvo.novyny/  ) «Актуальне інтерв’ю» буде відомий громадський та культурний діяч, політик, народний депутат України Олесь Доній

 ( http://www.facebook.com/ oles.doniy?ref=ts  )

 Якщо ви маєте бажання задати питання пану Олесю, то ви можете це зробити в  гілці на фейсбуці:  http://www.facebook.com/events/243257255739566/  

попередньо вступивши в групу УВО-Новини на фейсбуці в строк до 20 грудня цього року.

 Всі ваші питання ми переадресуємо пану Олесю, який в ефірі Радіо Воля дасть вам вичерпні відповіді. Ефір планується на вечір 25 грудня цього року. Слідкуйте за анонсами.

 

Анонс інтерв’ю з Олександром Данилюком: Україна окупована!

УВО-Новини спільно з РадіоВоля  ( http://radio.volya.cv.ua/    ) розпочинають   проект   «Актуальне інтерв’ю» з відомими  людьми в якому питання будете задавати ви особисто. 
 Першим учасником проекту став   відомий громадський діяч, координатор громадянського руху «Спільна справа»,  Олександр Данилюк.
 Перший ефір  відбудеться завтра на  Радіо Воля  о 20.00, а тому вмикайте наше радіо та слухайте  Олександра Данилюка. Потвори ефірів відбудуться  в понеділок  28 листопада та середу 30 листопада  о 21.00 також на нашому радіо.
Крім того,  трохи згодом ми   поширимо розмову з Олександром Данилюком в друкованому вигляді, тому слідкуйте за анонсами.
 А тепер анонсуємо інтерв’ю з паном Данилюком   мовою цитат:
 Ющенко не хотів помаранчевої революції!.
На фоні того, що дискредитовані політичні партії, режим намагається  дискредитувати  взагалі будь-які форми громадянської активності.
 Унікальність помаранчевої революції в тому, що такі люди ( пасіонарії) були сконцентровані в єдину мережу.
Власники 200-от печаток з’їжджаються в одне місце ( про  акції третього сектору).
 Були обшуки…були кримінальні справи…  відбувається зовнішнє спостереження… можна вийти з під’їзду і отримати… ( про переслідування зі сторони влади)
 Ситуація з громадянським суспільством в Росії гірша, ніж в Україні.
 Спільна справа двічі зверталась по допомогу  до БЮТу, але не отримала її ( про  відношення Спільної справи до БЮту).
Єдині, хто допоміг так  чи інакше Спільній справі -  народній депутати А. Парубій, М. Катеринчук, С. Пашинський.
Найбільша проблема Спільної справи –відсутність фінансування.
 Спільна справа живе на волонтерських засадах.
Для того, щоб створити революційний момент в Україні, потрібно 2-3 місяці та 2-3 мільйони доларів.
Україна – окупована, тому еволюційний шлях  зміни влади неможливий.
Вкидування в скриньки  в Криму на останніх виборах було на рівні 40%.
  Спільна справа ні за яких умов не планує перетворитись на партію.
 Крім громадян  ніхто не хоче революцій.
 Вони на роботі, а ми на війні.

 Якщо хочете дізнатись більше, то вмикайте  завтра 27 листопада   наше радіо  (http://radio.volya.cv.ua/   )  або  в понеділок чи вівторок на наступному тижні.
  Ефіри будуть проходити кожної неділі,  ви можете попередньо  задати своє питання нашим гостям.
Якщо у вас є ідея радіопередачі і ми можете взятись за її реалізацію, то  Український Віртуальний опір розгляне будь-які пропозиції та надасть вам радіоефір.

Оголошення від УВО-новин

Дорогі друзі! На честь "чорної" нагоди для українського народу - Дня пам'яті жертв Голодомору РадіоВоля припиняє трансляцію розважальних музичних передач. Натомість транслюватиме передачі, присвячені Голодомору. Вічна пам'ять безвинно замордованим мільйонам наших братів та сестер.... http://volya.cv.ua/

Актуальне інтерв’ю від УВО-Новин. Олександр Данилюк.

 УВО-Новини спільно з РадіоВоля  ( http://radio.volya.cv.ua/   ) розпочинають   проект   «Актуальне інтерв’ю» з відомими  людьми в якому питання будете задавати ви особисто. 
 Першим учасником проекту буде  відомий громадський діяч, координатор громадянського руху «Спільна справа»,  Олександр Данилюк.
 Якщо ви  маєте бажання задати питання пану Олександру, то ви можете це зробити  вступивши в групу УВО-Новини на фейсбуці: http://www.facebook.com/groups/uvo.novyny/306909776005029/?notif_t=group_activity  та розмістивши ваше питання  в гілці, яка буде відкрита для цього. 
Питання ви можете задавати до 24 години 20  листопада в наступній гілці:http://www.facebook.com/groups/uvo.novyny/permalink/306938979335442/   на фейсбуці або безпосередньо на форумі УВО.
Питання повинні бути коректними та по суті.  Максимальна кількість питань від одного учасника –  три. 
 Після того, як питання будуть зібрані,   координатор УВО-Новин  Віктор Алекса поспілкується  з паном Олександром та задасть їх.   Результати розмови  ви зможете прослухати через  РадіоВоля ( попередньо анонсуємо) та прочитати  в УВО-Новинах, форумі УВО та інших ресурсах Інтернету.

Оголошення!

Дорогі друзі!

УВО започаткував днями новий проект - УВО-новини.

Офіційні мас-медія ховають від людей РЕАЛЬНІ НОВИНИ. УКРАЇНСЬКИЙ ВІРТУАЛЬНИЙ ОПІР підіймає цю групу для ІНФОРМУВАННЯ УКРАЇНЦІВ про РЕАЛЬНІ НОВИНИ в Україні та СВІТІ. Поїнформований === СИЛЬНИЙ! Українці мають ПРАВО на достовірну правдиву та доступну ІНФОРМАЦІЮ! Приєднюємося до групи та ПОВІДОМЛЯЄМО своїм братам РЕАЛЬНІ НОВИНИ!

На фейсбуці створено відповідну групу. Всі бажаючі можуть до неї долучатись за лінком:



А що робити далі москвинам?


10%, 2 голоси

15%, 3 голоси

65%, 13 голосів

5%, 1 голос

0%, 0 голосів

5%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

регіонал-отморозок погрожує українському активісту

Ще один отморозок з партії районів бажає приміряти на себе лаври Роми Ландіка та Віктора Лозінського. Я вже не кажу, що він своїми діями загоняє, й без того куций, рейтинг партії під плінтус...

Я, Черемський Костянтин Петрович, батько дитини, яка навчається у другому класі Харківської спеціалізованої школи N108, прошу Прокуратуру, міліцію, Службу безпеки України перевірити законність дій депутата Харківської міської ради Аббасова Фазиля Севіндіковича, який у телефонній розмові зі мною з номера             (067) 5787177       погрожував мені та моїй родині розправою.

06 вересня 2011 р. близько 15-00 мені зателефонував чоловік, який назвався депутатом Харківської міської ради Аббасовим Ф.С. У грубій формі Абасов Ф.С. ламаною російською мовою почав погрожувати мені фізичною розправою, звільненням з роботи, забороною моїй дитині навчатись у школі, а також наполягав на незаконності спілкування з ним державною мовою. Зокрема, Аббасов Ф.С. сказав, що я, будучи працівником міської лікарні, "працюю на нього, на муніціпалітет" і тому не маю права на інші, ніж він, політичні орієнтири. У разі спротиву мені загрожує негайне звільнення з посади лікаря-анестезіолога, яку я обіймаю в лікарні. Також він наголосив на тому, що моя дитина не закінчить школу і в неї не буде перспективи.

В образливій формі Аббасов Ф.С. заборонив мені спілкуватись із ним українською мовою, звинувачуючи мене в тому, що я тим самим порушую "Закон про регіональні мови" (чи такий існує?).Причиною подібних погроз можу вважати той факт, що я напередодні, 5 вересня 2011 р., близько 11-00, у коректній формі висловив зауваження працівнику приймальні депутата Аббасова Ф.С., розташованій у приміщенні Харківської спеціалізованої школи N108, де навчається моя дитина, щодо незаконного розміщення логотипу організації Партії регіонів на фасадній табличці цієї школи, а також щодо відкритої партійної агітації в цьому навчальному закладі.

Прошу Прокуратуру, міліцію, Службу безпеки України також перевірити на предмет законності наявність партійної агітації на території ХСШ N108, за адресою Харків, вул. Єлізарова, 67, зокрема: у зовнішній рекламі "Партії регіонів" на фасаді шкільної будівлі біля центрального входу, у функціонуванні приймальні Аббасова Ф.С. у стінах навчального закладу (всупереч Закону України "Про освіту"), словесній рекламі "Партії регіонів" під час проведення шкільних урочистостей.У зв'язку з тим, що заява пролунала від посадової особи, я хвилююсь за життя своєї родини та за можливість подальшого навчання своєї дитини у ХСШ N108.

Я також стурбований тим, що "Партія регіонів", володіючи приймальнею в навчальному закладі, може мати вільний доступ до конфіденційної інформації (адреса, засоби зв'язку, відомості про склад родини, місце роботи, ідентифікаційний код тощо), яка подається при вступі дитини до школи в обов'язковому порядку.Черемський К.П.,житель Ленінського р-ну м. Харкова, безпартійнийтел.:             (063) 2387014      

http://narodna.pravda.com.ua/politics/4e66c16c7c429/

Вітання Українського Віртуального Опору з Днем Незалежності

В незалежній Україні  - свято!  
Незалежній Україні – бути! 
24 серпня – це свято для кожного українця, бо саме цього дня  справжній українець  сідає за святковий стіл, горлає пісень  і сидячи з кумом на кухні кляне на чому світ стоїть  владу, бо жиє, їсть та п’є українець у своїй власній державі, яка називається гордо і  по простому -Україна. 
Саме цього дня влада вилізає до нас з телеекранів, зі сцен, зі сторінок газет та журналів і з почуттям  виконаного обов’язку,   мало не прикрашені  білим каптуром  зі своїм комуняцьким нутром   в ангельській подобі  продукує свої фальшиві  постулати та звернення.  
Аби українець знав  справжні думки  та нутро цих псевдо патріотів, то в той же момент  взявся до роботи  та порозвішував би їх на трасі  «Київ-Чоп», а поки українець ще вірить та сподівається на краще,  Україна котиться туди,  звідки немає назад дороги.   
     Нарешті Україна  стала  вільною та незалежною. Нарешті українець може   розбудовувати свою державу. 
Але ні, поки українець   обробляє свої городи,  працює наймитом  по всьому світові та намагається вижити, всілякі лихварі, забрід, наволоч, нувориші та лайдаки, що гордо називають себе елітою нації,   будують собі обійстя, як у царя французького, сунуть свої мордяки в кишеню до свого народу  та спродують по частинам  нашу українську державу,   допомагаючи  офшорам збільшувати свій ВВП по відмиванню бюджетних грошей.
Це ми, українці,  дозволили над собою знущатись. 
Це ми пустили свиню під стіл, тому немає на кого нарікати. 
Ми українці, терпимі, працьовиті, але ми і конформісти, яких світ не бачив.  
Хто тільки нами не  хотів кермувати, і радянський Іван, і німецький Ганс, і польський лях і   татари, бо  про такий народ можна тільки мріяти. 
Але сьогодні вже годі спати, бо проспімо  і  державу і землю українську і самих себе, бо  скоро доведеться душі віддавати на відкуп. 
Годі, кажемо вам! 
 Доста вже, наїлися. 
Тому 24 серпня українець гуляє, п’є і закусює  тримаючи в кишеню кулака, бо  цього дня таки свято в Україні. А з наступного дня кожний українець повинен усвідомити своє місце в своїй державі і навести в ній порядок. 
 Нехай  цього дня буде траур для совків, українофобів та манкуртів  всіляких, для яких незалежна Україна – це як страшний сон. Нехай цього дня вони плюються  від  того, що все сталося не так, як би їм хотілося. Нехай вони   ідуть в  сторону або купляють квиток на поїзд на Москву, бо ми, українці не віддамо нікому своєї незалежності, своєї держави. Нехай ми в ганьбі, але будемо любити свою державу, свою землю, бо і в ганьбі треба любити свій народ. 
Ми українці. Ніде у світі більше немає  української землі.  Є американська і іспанська, французька і австралійська, але  наша українська земля знаходиться   тут і простягається  від Сяну до Дону.  
Не будемо полишати віри. 
Будемо любити свою землю. 
Бо незалежність – це довгоочікувана подія в житті нашого народу. 
Нам пощастило жити в справді чудовій, гарній та красивій країні, щедрій на врожай, розумних і талановитих людей. 
Ми все ж таки маємо величезний потенціал для того, щоб здивувати весь світ і жити без страху за завтрашній день. 
Нас не зламають труднощі!
 Ми пройдемо всі випробування, бо в єдності  наша сила!
Зі святом Україно!
Слава Україні! 
Незалежна Україна є і буде повіки!





«Тролі» в рясах і погонах

Різке зростання кількості дописів та коментарів, які пропагують міжнаціональну нетерпимість, ворожнечу між різними регіонами України може означати, що за цю роботу взялись й представники спецслужб інших держав, які зацікавлені в радикальних сценаріях розвитку в нашій державі.

Стрічки коментарів загальноукраїнських та регіональних сайтів, створюють враження, нібито середній відвідувач інтернету – це людина, фанатично віддана Радянському Союзу, офіційній московській версії історії та політики, кровно ненавидить УПА, вірить в те, що Голодомор – це міф, нав’язаний «америкосами», а Бандера та Шухевич – його персональні вороги.

Особливості спілкування в світовій мережі дозволяють здійснювати значний вплив на настрої громадян іншої країни цілковито безпечно, таємно, не викриваючи себе, чи сам факт такого впливу.

Стосовно інтересів інших держав, то Тарас Березовець відзначає, що, на його думку, в українському інтернет-просторі найбільш активно працюють російські спецслужби та російська православна церква. «Ці дві структури найбільш активно працюють в Україні. Те, що це відбувається – абсолютно доведений факт. Існує достатньо багато підтверджень, що російські спецслужби причетні до таких провокацій», – переконаний Тарас Березовець.

Загрозу зі сторони таких «невидимих» агентів політтехнолог вважає достатньо серйозною, адже інтернет-простір – це частина інформаційної безпеки держави. «Варто лише згадати, наскільки активно ця інтернет-спільнота коментувала події під час газової кризи, дезорієнтуючи українських громадян. Такі приклади можна навести і для будь-якої іншої країни. Уряди деяких країн приділяють велику увагу цьому аспекту інформаційної політики. Наприклад, американські спецслужби уже давно активно супроводжують процеси контртерористичних операцій в Іраку, Афганістані активними інформаційними діями в інтернеті. Грузія також активно використовувала інтернет під час грузино-російської війни в 2008 році, і, навіть, переграла Росію на інформаційному полі», – коментує Тарас Березовець.

На думку Тараса Березовця, в першу чергу, захист від впливу закордонних чинників – це функції держави. «Зрештою, в Україні є підрозділи, які створені для боротьби з, так званими, кіберзлочинами. Вони існують в складі СБУ. Створена державна служба захисту інформації. Але здебільшого, вони опікуються питаннями боротьби з, приміром, дитячою порнографією, економічними злочинами, скоєними в інтернеті. А от проблемі маніпуляції настроями українських користувачів інтернеті вони уваги не приділяють», – відмічає Тарас Березовець.

Коментуючи таке явище, як нагнітання емоційного напруження в інтернеті навколо потенційно дражливих для українських користувачів тем, Олег Романчук висловив переконання, що це є відображенням загального становища в нашій державі. «Україна давно перетворилась на поле війни ідентичностей. Війна йде несамовита. Починаючи з минулого року вона набирає все загрозливіших форм та масштабів. Тому тоді, коли така тема піднімається в інтернеті, треба дуже уважно дивитись, чи не є це провокацією з боку зацікавлених сторін. Адже сьогодні ведеться повномасштабна війна за Україну, за її світогляд, за ідентичність», – підсумовує Олег Романчук.
*  *  *
Захиститись від активного впливу таких інтернет-провокаторів можна лише шляхом спільних дій користувачів українського сегменту інтернету. «Українська спільнота в мережі має бути згуртована, повинні бути вибудувані єдині принципи діяльності в світовій павутині. Повинна бути якась самоорганізація», – переконаний Березовець.

http://uvo.cv.ua/trol-v-rjasakh-pogonakh-135.html#cut