Часопис Перемоги

  • 29.11.23, 16:28

Режисер скандальної вистави Карпенка-Карого в театрі на Подолі відписався, що так і було задумано, і взагалі ви не так зрозуміли. Але насправді, думаю він побоявся, що люди в залі будуть ржати, якщо на сцені Зеленський керуватиме баранами


Оці всі люди за рішенням зебанди будуть платити податки, хоча не матимуть прибутків


Зебляді змушують платити податки людей і підприємства, що евакуюютьс


Влада не «просто так» закрила майже всі військові проєкти у 2019. Це була пряма вказівка з Москви. Кремль допоміг своїм маріонеткам прийти до влади, і почав інтенсивно готуватися до вторгнення, поки не закрилося його вікно можливостей (тобто поки Зеленський є монопрезидентом)



wakeup Виявляється, бєнін Лабазюк хотів корумпувати не кого-небудь, а Мустафу Найема з Кубраковим! А ті відмовились від хабаря. Сльози заважають говорити. На наших очах народжується нова генерація кристально чесних чиновників! Отакі вони, прості хлопці з зекаманди. Це шлях до ЄС

umnik Але журналісти висловили сумнів, і дали від себе абзац: «За межами уряду Зеленського мало хто з українців готовий списати олігархів з рахунків. Україна все ще має довести, що вона може переслідувати олігархів, звинувачених у корупції, і законно повертати вкрадені активи».

Маруся!!bravo

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 29.11.23, 16:14
Справжня Чорна П'ятниця))


Прелюдія про останнього москаля. Хором, під забором...


Програли у шрифти











Часопис Перемоги

  • 28.11.23, 22:35
Хіба нормально, коли під час війни громадяни глузують, обурюються президентом, секретарем РНБО, головами Ради, розвідки, уряду, офісу, провладної фракції? Ні. Але вони самі роблять, щоб їх зневажали




"Хто, як не ми!",- гасло свободунів на виборах, заграло новими барвами. Театр на Подолі у виставі "Хазяїн" за п'єсою Карпенка-Карого змінив прізвище одного з негативних персонажів – Зеленський на Залуський. Керівник театру Богдан Бенюк коментувати заміну прізвища відмовився


Зеленський цирк закінчився. Прикриваючись дубінським, арахамієй, безуглою і срачкою дружини буданова, суд зеленського закрив всі справи проти каломойського. Нічого несподіванного.




Бля, це ще й новорічне шоу. Скільки воно коштує, до речі

ПоЦріотіZмъ

  • 28.11.23, 22:21
Я не знаю хто автор ціх картин. Але в них, блять, вся підлога ублюдочної росії. І вакантні місця на концерт кобзона




Нет ручек - нет и паспорта!




Историю про одного Христа, висящего между двумя преступниками, я где-то читал. Но одного преступника, висящего между двумя Христами, мне ранее видеть не доводилось.

Холмогоров 27 Nov, 15:47
Это очень хорошо, что т.н. "скифское золото" краденое из Крыма (на самом деле в основном сарматское, и не только золото, но и античная скульптура, как змееногая богиня) доставлено в Киев.
     Оттуда мы его заберем и вернем в Крым.
А вот если бы оно осталось в Голландии, оно могло бы там застрять надолго

В Севастополе на мемориале Примирения, установленном к 100-летию окончания Гражданской войны, красноармеец упал мордой в пол. Белогвардеец при этом устоял.
           Не позволим переписать историю!

Но не веселы лица простых Наташ!
Жены мобилизованных россиян опубликовали манифест в Телеграм канале "Путь домой" и призвали ставить подписи за возвращение мужчин домой. "Нас предают и истребляют свои же... Наши парни ЧТО уже 15-й месяц искупают? Они уже отдали Родине столько, сколько ей не расплатиться никогда. Видимо нашу с вами Родину освобождают для самых сливок общества"

Часопис Перемоги

  • 28.11.23, 17:22

Номінанти сьогодення на человєкі-обез'яни



chih Нічого, каденція кривавого вилупка зрадника Зе закінчується в березні наступного року, і під арештом йому буде дуже комфортно відповідати за всі свої злочини перед українцями

look Шось мені з усього цього стирчить рило нахрюка. Ідеальна ситуація розсварити нас з сусідами та зірвати євроінтеграцію. А треба купити вього лиш 10 агентів в Польщі, що блокують кордон

Хто зробив це разом, уроди геноцидники


кого мені нагадує майор Синіцин з котом м'яСирським

Мутних вкраїнчиків не обманеш - Порох барига, Зеля молодець, чесний парєнь з народу


З України досі постачають запчастини для російських літаків та гелікоптерів. Серед клієнтів - міноборони рф та "Ростех", - розслідувачі, "Радіо Свобода". Наприклад, забезпечили авіапромисловість рф запчастинами мінімум на $7,3 млн. Що з пикою, Данілов із Зеленським? Де санкції?

Поки українці збирають гроші на дрони для ЗСУ, у Вишневому на Київщині, де головує "Слуга народу" Діков, витратять 200 млн. на реконструкцію міськради. Може, слуги чекають окупації?

Зеленський назвав три перемоги, які потрібні "найближчим часом":
1. рішення Конгресу США щодо допомоги Україні;
2. підтримка ЄС і пакет на €50 млрд;
3. відкриття діалогу щодо членства України в ЄС.
Дії ЗЕкоманди як раз направлені, щоб ці "перемоги" затримались


Хіба діточки багато просять?

ПоЦріотіZмъ

  • 27.11.23, 14:52
Учителям Петербурга рассказали, как строить суверенное образование, чтобы у школьников не возникло отрыжки


При выстреле из артиллерийской установки «Акация» световой китайский снаряд взорвался внутри ствола, из-за чего военный, находившийся внутри САУ, лишился ноги

Новая песТня Вики Цыгановой
Братик по оружию и по доле выпавшей
Защищать Отечество (Такова стезя!),
Встань из праха вечности. Верю, что ты слышишь... Ведь
Нам в полях украинских помирать нельзя!

Позывной "Кустурица" - друг из детства дальнего,
С Черниковской улицы города Уфы,
Васька, ты ж под Крынками, под бомбежкой шквальною
Спас меня и вытащил... И погиб, увы.

Рваными осколками тело изрешечено,
А глаза незрячие смотрят на закат.
Говорил: - Везучий я, так как Богом меченый!..
Так вставай же, братик мой, вот твой автомат.

Сам умри, но близкого, друга, все же, выручи -
Где-нибудь под Крынками или Кременной -
Заповедь сию, на век, нужно, братья, выучить
И за други, за своя, всем стоять стеной.
...
Братья по оружию, павшие героями,
Стали Божьей гвардией и суров их взгляд.
Значит сила Божия, в нас, в живых, удвоена.
Значит сила в правде! И нет пути назад!..

uhmylka Как хорошо известно, США и Запад на самом деле ведут информационную войну против России уже давно.

Часопис Перемоги

  • 27.11.23, 14:43
Що в безуглої на язиці у банкової на думці. Скажену собаку з ланцюга спустили…


отлічний план


Замість операції "Майдан-3" Кремль запустив операцію "Мар'яна Безугла". Для розгойдування ситуації - це дешевше і легше.

25 Безугла забрала собі

Кажуть, що відтепер у Залужного буде трошки поЗЕтиву. І не сперечайтесь з найвеличнішим.




Це занадто добре і красиво, щоб бути правдою. Але лапті вже помчали в космос рухомі пердильним газом...

Якщо ти друг зеленського, то можеш просто вбити людину і через щире каяття тобі нічого не буде! Зевиборці, ви це зробили разом!


Весела нічка була в Криму




no comments

  • 27.11.23, 14:36


Все пишут про спасенных заложников, а я хотел бы немного рассказать о тех палестинцах, которых выпускает из тюрем Израиль. В обмен.

Мой кумир — это палестинка Асра Джабас. Потрясающая млядь. В 2015 году она написала в своем дневнике: "Близится день смерти врагов Аллаха, а я стану шахидкой". Добавлю, что у нее в этот момент была 10-летняя дочь.

Джабас погрузила в свой автомобиль газовый баллон, взяла зажигалку и поехала убивать людей. Она остановилась рядом с полицейской машиной и открыла клапан баллона. К ней подошел израильский офицер, чтобы узнать — не нужна ли какая-то помощь? В этот момент она чиркнула зажигалкой.



От взрыва офицер получил серьезные ожоги, а саму террористку быстро отвезли в израильскую больницу, где ей спасли жизнь. В тюрьме Джабас затеяла тяжбу с властями, требуя сделать ей несколько пластических операций. За счет израильских налогоплательщиков ей оплатили две операции по восстановлению кожи на руках.

Но Джабас требовала пластическую операцию по восстановлению своего обгоревшего носа. Действительно, некрасиво как-то шахидке ходить с таким носом. Она обратилась в суд и дошла до Верховного суда. Она так достала всех, что в Управлении тюрем Израиля заявили, что подумают, как можно оплатить операцию.

И только вмешательство журналистов не дало провести пластическую операцию за счет израильских налогоплательщиков — да вы что, совсем охренели? Действительно, по израильскому законодательству все заключенные имеют право на лечение, необходимое для их здоровья, но не на косметические процедуры.
p.s.
Над вопросами — откуда у угнетенной палестинки был свой автомобиль и не слишком ли сильно израильская Фемида угнетает в тюрьме террористку, которой перед этим спасли жизнь израильские врачи, я предлагаю вам подумать самостоятельно. А Джабас уже на свободе

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 27.11.23, 14:02

Я з подругою після того,як п'ять годин всіх обговорювали







А він і не здогадувався






Часопис Перемоги

  • 27.11.23, 13:34

Після того, як завдяки Прозорро на закупівлях в МО зекономили 6 млрд, на Антикорупційну раду почався тиск. Деякі компанії подали до суду, та навіть залучили до травлі Шарія і Рабіновича. Зазначу, що в нападі на Чорновола також брав участь шаріївець

Кажуть, зелень таємно заміряє рейтинги щодва тижня



look Цікаво, а чому ж досі нема доказів всього цього? Особливо таємного ліфта до Іспанії, яким Порошенко сумками вивозив валюту, діаманти та золото

Не чіпайте, то Притулянеuhmylka


Від шлюхедів нас врятує сімейка дедпулів



Магічного експерда вам у стрічку. У Полякової відкрилося третє око



В Токио сегодня. В баре прославленном в кине kill bill шот "слава Украине." Вырученные деньги идут Украине.