Профіль

evgstereo

evgstereo

Україна, Кривий Ріг

Рейтинг в розділі:

Останні статті

аллах все видит

  • 12.12.23, 21:17
После заявления Джона Леннона о том, что "Битлз" популярнее Иисуса, радиостанцией KLUE (Техас) было организовано сожжение дисков группы. 13 августа 1966 года это мероприятие освещалось в прямом эфире. На следующий день, в воскресенье, в башню KLUE ударила молния. Почти все оборудование было сожжено, директор новостных программ оказался в больнице.
    Похожая история произошла сегодня в парламенте Турции. Депутат Хасан Бисмет резко высказался против Израиля и пообещал израильтянам страшное возмездие от «гнева Аллаха». Через несколько секунд у него случился сердечный приступ

Часопис Перемоги

  • 12.12.23, 17:18








За рік в Україні відчутно здорожчали ЖК послуги. Так, з листопада-2022 по листопад-2023 розцінки на них загалом збільшились на 13%. Однак, електроенергія здорожчала на 69,7%, прибирання сміття на 8,7%. Але на телемарафоні про це не розкажуть - там Боневтік завжди перемагає.



Який же він потужний, наш бібачка. Аж голова закрутилась

Є кроки, які ми повинні робити, щоб закінчити війну, - Зеленський. Кроки режиму Зеленського та слуг:
мародерство, корупція, розтрата бюджетних коштів на дороги, телемарафон, серіали і шоу друзів Вови, захмарні зарплати чиновників, покращення бункеру і літака ВОЗ (VOZ)

Президент Аргентини Мілей подарував Зеленському іудейську менору. Не український Тризуб чи аргентинське солнце Майя. Подарунки заздалегідь узгоджуються протоколом. Навіть за тридев`ять земель також знають, що Зеленський для України чужий. Чому мовчимо, мисливці за "вальцманом"?



Доколє!

ПоЦріотіZмъ

  • 11.12.23, 16:26

Верните совок пролетариату!
На белгородских ярмарках ограничили продажу дешевых яиц до двух десятков на человека. Тогда жители начали приходить семья        Насрали, братия! В точности как была насрали!
на помощь идёт караван турецких яиц. Закончится это выпиныванием местного производителя с рынка, но то потом.

Ешь талоны, жуй трудодони, дней уж последних близки огни
...Они будут тоже трудны
wakeup Музыку на ожидании ответа в поликлинике № 7 поменяют на отечественную после возмущения местной жительницы, сообщили «Сапе» в медучреждении. Эта песня (Don't Worry Be Happy. — «Сапа») стоит у большинства организаций на ожидании ответа Точно. Шопена им! Сонату №2!!     Слушайте свои "Валенки" и не выебывайтесь


moroz Исконно русские народные былины и сказания, а не все вот эти ваши Колобки позорные
(продовження)

Аж волосы на ладонях зачесались!shock

Часопис Перемоги

  • 11.12.23, 16:01


Вираз твого обличчя, коли приймаюча сторона не зрозуміла (як варіант: правильно зрозуміла), хто в Україні прєзідєнт...


ЗеЛенін СаМадуро

Чекаємо десант бойових гельмінтів єрмака під КМДА


Лохі, кидайте ще більше грошей Прутилі, Чмоту і коту м'яСирському на шанкри Арахамії! Цікаво, чому саме в авто вкладає. Щоб драпати було зручніше?

umnik про фальшиві мітинги від ОПУ щодо азовців і демобілізації. Все сходиться

БуратінО


Ситуація з Орбаном показує, що пуйлу не потрібно підводити свої танки до нашого західного кордону, щоб замкнути омріяний ланцюжок "раша-Україна-Угорщина". Достатньо поставити прокацапського президента. Тобто Європу відділяє від повзучої інтервенції КДБіста лише ЗСУ, Залужний



Поки Бовтік втік в Агрентину, в Україні пройшло голосування. Впринципі, вже може не повертатись


Часопис Перемоги

  • 11.12.23, 15:55

Кабо-Верде. Населення - майже 600 тис. Економіка - з 2007 р. перестала бути країною 4 світу. Також там офшорна зона. Може Бовтік з кротом ховають награбоване на українському зерні, а також хабарі від русні за здачу коридору на Крим? Чи знову чекати шалених інвестицій, як з Оману


Візит Зеленського до США вимушений. Хлопчика викликали в Штати на серйозну розмову розумні дяді. Імітатор летить із регентом, який для США - червона ганчірка. Хоча, Єрмак на днях вже марно літав за наш кошт у США. Що агенту Козирю вдруге за декілька днів робити у Вашингтоні?

Їхали у Штати,
Наші делегати.
Блазні, наркомани
І дегенерати.

Наш король в Аргентині



Асвабадітєлю Криму присвячується



Трускавець…


Трішки меню з вечері…

На відміну від безмізких безвідповідальних (до свого часу) бойових мережевих гельмінтів русского крота єрмака, слуги щось відчувають, треба знову подавати декларації. А накрали вони немало. Тому замість того, щоб приймати закони, необхідні для армії і держави, вони стали на лижи.

Від сьогодні проїхатися львівським трамваєм, тролейбусом, чи автобусом при розрахунку готівкою коштує 20 грв. Міський транспорт Львова спромігся стати першим в Україні - але не за зручністю чи комфортом, а за ціною. Садова самонеміч Львова.

ПоЦріотіZмъ

  • 10.12.23, 17:21
Надо что-то делать с "яйцами за двести рублей". Цены на куриную икру вызывают гораздо больший отклик аудитории, чем обстановка на фронте и новости о решении Верховного идти на выборы
А за яйцами?shock

В Рашкі яйця підскочили в цінні до 300 за 10 шт ( ~ 120 грн ).
Тепер зрозуміло куда втік Рєзніков

Мои скудоумные книжкиshock
Председатель клуба исторического фехтования и реконструкции, полковник Сил специальных операций Российской Федерации в отставке вылетел на самолете, на котором из-за санкций не провели замену двигателей, продлив их срок службы. Очнулся главный герой в теле младенца во Франции, его старший брат - Жак де Моле, которому суждено стать последним магистром Ордена Тамплиеров.
Мужчина, уже старше возраста Карлсона, попадает в прошлое. Ради разнообразия, не в самого себя, а в одноклассника. Задачи спасать СССР нет, хочется нормально пожить, раз уж выдали лишних три десятка лет жизни... ...Ростовский парень Анатолий Штыба поступает в комсомольскую школу в Красноярске. В багаже знаний и навыков прошлая жизнь в теле инженера. В новом молодом теле возможностей в чем-то больше, в чем-то меньше. Что ему готовит жизнь общажная?.. (триппер и брак по залету, разумеется!)

В 4,9 триллиона долларов оценила премьер-министр Барбадоса Мия Мотли последствия для своей страны трехвекового британского колониального владычества. По ее мнению, именно с захвата этого острова и началась история колониализма Великобритании.
            Мотли подчеркнула, что не ожидает скорых выплат, "но мы требуем, чтобы нас видели и слышали", сказала она. uhmylka Вы нам бваны еще за Черную Бороду ответите! 


"Я сегодня во сне варенную колбасу видела!"
В Москве начали продавать яйца поштучно  Нет яиц — пусть едят икру (лягушачью)

lolrofl


moroz Исконно русские народные былины и сказания, а не все вот эти ваши Колобки позорные.

Часопис Перемоги

  • 10.12.23, 17:12







Ви не розумієте! В Аргентині Вова розблокує дороги на Польщу, в Кабо-Верде домовився про F-16, на зворотному шляху з Кубою безвіз підпише і попросить ППО у Гондурасі. Асиметрична відповідь Сенату США, шах і мат! Інших же справ в країні у імітатора немає.



Де ця лабораторія, яка їх клонує?



wakeup Все. ЄС та США нах, в нас нова патужна кааліція! Всім бананів

umnik Kраїні, президент якої в розпал бойових дій літає відпочивати в Кабо-Верде та Аргентину, не потрібна воєнна допомога. Потрібна психіатрична

look А ларчик просто відкривався…

chih Це ті очільники, що ночувати їздять в Миколаїв

Орунькаю..lolrofluhmylka

Кабовердщина - давня батьківщина зелюків

Часопис Перемоги

  • 09.12.23, 17:26


А там і до бабусь на базарі доберуться.
Навіть не знаю, чи тут плакати, чи сміятись


angry Ви, бл&ді таки вирішили добити країну..

Навіть не знаю, кого обрати... Всі такі "гарні"...look

umnik Нагадаю, Прутила також рекламував свою партію за 2 дні до нападу орків в Херсоні. Тобто зермаки знали про вторгнення, але готувались до політичного життя - реєстрували партії
Поки ЄС вимагала фінанси для ЗСУ і укріплення кордонів, "політик" Притула в Херсоні за 2 дні до окупації сумирним голосом розповідав, як хоче, щоб його діти краще жили. Образ Сергійку вигадав той самий політтехнолог, що і Зе. Називається "скромний, але чесний політик"



Доля українців дуже нелегкаuhmylka

Тому владна зелень хоче, щоб українці замовкли і мали страх в душі

Маруся Звіробій: -День боротьби з корупцією... повз нас пройшов.

Часопис Перемоги

  • 09.12.23, 16:40
В коменти лізуть зелеботи і "розводять руками", мовля, ми, хоч, і проти Зеленського, але у сцаря захмарний рейтинг – аж 70-90%, люди йому вірять, то бояри погані. Все це дешеві методички ботоферми Подоляка. Паніка ЗЕшобли та їхні наїзди на Залужного і Порошенка тому підтвердження


Знов ЗЕрежим чіпляється за будь-який скандал, аби накидати лайна на місцеву владу Києва. Мова про закриття на півроку гілки метро від Деміївської до Теремків. Кличко до критичного стану конструкцій і потреби в терміновому ремонті частини синьої гілки метро не має відношення

Нагадаю гупі, що до ситуації призвело неякісне будівництво, яке здійснювали за часів Януковича для піару перед деякими недалекими киянами.
umnik Музейне збереження пам’ятників, бюстів ті інш. символів окупаційного русскогомирка я вважаю латентною колаборацією.
З перших днів окупації територій України росіяни поновлюють своїх ідолів. Тому, є всі підстави вважати, що їхнє збереження потрібно для потенційних окупантів.

Також, ці пам`ятники створюють умови для ідейного реваншизму епохи совєцької чи царської окупації.
Російські/совєцькі пам’ятники треба руйнувати та знищувати


Мураєв за Залужного? Зараз ще пуйло скаже,що він за Залужного! Все будуть робити, щоб підмочити репутацію генералу

А третій не втік, щоб сумлінно і скрито працювати на ворога

Дубль-2.. Вирішили зробити всіх разом ще раз..

Какаяразніца!wakeup



Наша реальність.. І знову збираються обрати те "лихо" голову України

shock Ілля допомагав жінкам... Був багатогранною особистістю... лікарем ....пожежником