Профіль

evgstereo

evgstereo

Україна, Кривий Ріг

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Зеленський не виконав минулорічні обіцянки

  • 26.08.21, 11:57
Комітет виборців проаналізував виконання обіцянок В. Зеленського, озвучених минулого року під час виступу з нагоди Дня Незалежності України.

Заяви Президента стосувалися дотримання режиму тиші на Донбасі, боротьби з коронавірусом, повернення окупованих територій, здійснення покарання щодо осіб, підозрюваних у державній зраді.
«Більшість обіцянок та заяв, які озвучував В. Зеленський у 2020 році, не було реалізовано. Також В. Зеленський змінив своє ставлення до проведення військових парадів, які рік тому називав «атракціоном для киян», – зазначив голова КВУ Олексій Кошель.

Аналіз виконання заяв В. Зеленського із виступу до Дня Незалежності-2020:

1. «Нещодавно, будучи на сході, я запитав у місцевих жителів, чи чули вони новину, що ми домовилися про «тишу». Вони відповіли: «Ми чуємо не новину. Ми чуємо тишу». І сьогодні, у 29-й день перемир’я, у 29-ту річницю незалежності України ми всі просимо Бога лише про одне – нехай дні тиші стануть місяцями. Місяці – роками»

Не виконано. Режим припинення вогню діяв упродовж кількох місяців із липня 2020 р. Однак, починаючи з 2021 р., режим тиші було зірвано, що публічно визнавали представники української влади. У лютому було зафіксовано 180 порушень режиму тиші, що стало найвищим показником з початку перемир’я. Загалом за рік дії режиму тиші в зоні ООС загинули 45 українських військових, 163 отримали поранення. У серпні 2021 р. В. Зеленський заявив, що дотримання тиші все ще залишається першим кроком для конструктивних перемовин.
2. «Кожна мама хоче, щоб усі її діти завжди були вдома. Так, на жаль, сьогодні за нашим сімейним столом бракує Донецька, Луганська і Криму. Та ми робимо все, щоб настав день, і вони повернулись.»

Не виконано. Упродовж 2020 р. українській владі не вдалося досягнути прогресу в питанні повернення окупованих територій. Пропозиції В. Зеленського щодо перегляду тексту Мінських домовленостей, долучення США до Нормандського формату, особистих перемовин із В. Путіним не були реалізовані. Серед позитивів варто відзначити проведення Кримської платформи, в якій взяли участь 46 країн світу.

3. «Ми будуємо саме таку країну! Країну, яка завжди готова дати відсіч. І байдуже, хто атакує: агресор, вірус, світова криза. Країну, де ті, хто без бою подарував частину території, будуть давати свідчення, а не проповіді з патріотизму»

Не виконано. Обіцянку щодо притягнення до відповідальності осіб, які підозрюють в діях, що мають ознаки державної зради, не було реалізовано.

4. «А наша військова техніка – сьогодні на сході. І я впевнений, що саме так і має бути. Бо танки, бронетранспортери, літаки – це не атракціон для киян і гостей столиці. В країні, яка захищає свій суверенітет зі зброєю в руках, техніка має бути не в мирному Києві, а на передовій. Там, де вона зараз потрібна. І тільки так і має бути, якщо ми поважаємо власну армію. А парад у нас обов’язково буде у майбутньому. Парад української перемоги. Коли ми повернемо всіх наших людей і всі наші території.»

Не виконано. 24 серпня 2021 р. у м. Києві відбувся військовий парад з нагоди 30-ти річчя української незалежності.

5.«Сьогодні ми робимо все можливе для подолання коронавірусу в Україні. Ми забезпечені всім необхідним, налагодили власне виробництво, відновлюємо лікарні та лабораторії...»

Не виконано. Україна фактично провалила кампанію із початку вакцинації населення проти коронавірусу. Попри озвучені домовленості, упродовж тривалого часу постачання вакцин до України не відбувалося, що призвело до найнижчих темпів вакцинації серед європейських держав. Низькі темпи вакцинації призвели до відставки Міністра охорони здоров’я

Тільки для дорослих!

  • 25.08.21, 18:59
540x775, 529 Kb / сидит, ямочки, волосы


1600x1554, 396 Kb / женщина, окно, стол, кирпич
988x589, 120 Kb / пила, замена, реклама, пень
Гусары, молчать!
Статуя Мадонна дель Маре в Сардинии. Непорочненько. Тепер зрозуміло, чому поляки її називають Matka Boska
550x550, 38 Kb / девка, лежит, рисунок

1280x886, 101 Kb / девка, стул, загар, рисунок
umnikКакая разница, сколько стоят твои трусы, если ты снимаешь их с себя сама?..
1080x1350, 182 Kb / девушки, море, попы, топлесс, пена, брюнетка, блондинка, две, двое

Скрепопанорама

  • 25.08.21, 18:46

В Китае оценили характер Путина по подаренному Меркель букету цветов



Когда потерял 5 самолётов за неделю
В Курске на фестиваль борща выделено 3,7 млн рублей
На 11 сентября в Курске запланирован первый фестиваль борща. Планируется приготовить 200 литров борща.
200 литров всего?hypnosis Я бы бесплатно приготовил, соседей созвал бы, знакомых дайте только повод

Або знову рузге язиг ущємляють?

В Вологде единоросы в рамках предвыборной агитации раздали жителям по пять крышек для закатывания банок

Барнаул. Исскуство принадлежит народу
Добро пожаловать в Россию! Аэропорт Шереметьево

Вечірня мозайка

  • 25.08.21, 18:32
поляки серьёзнее подошли к этому вопросу:


За дипломатичним протоколом Єрмак може бути поряд з Зеленським на цьому фото тільки у якості першої леді.
Зе Цзінпін
Нуачо, народ такоє любіт. А то шо "велика приватизація держпідприємств" і одночасно "створення нових заводів державою" - це ознаки шизофренії, так кого ті ознаки парили в 2019-му?
Взагалі, судячи з приступу показного патріотизму і патерналізму Зеленського, вони таки готуються до дострокових президентських виборів

Останнім часом Берлін почав особливо активно закликати Київ імплементувати в національне законодавство узгоджену в кінці 2019 р. "формулу Штайнмаєра"
Я нашел, что нового, сделанного не при Порохе, будет на параде 2021. Укрепленные машины полицейского типа для НГУ, заточенные на работу для подавления внутренних бунтов, которых закупили больше 100 штук двумя тендерами.

1103x483, 128 Kb / стол, шахматы, часы, девочка, талибан, оружие, игра

uhmylkaВы только представьте, как повысилось бы настроение пациентов, если бы в больницах вместо бахил выдавали ласты.

687x911, 89 Kb / R2-D2, робот, звёздные войны, смазка, wd-40

Нужно просто не переставать стрелять...

  • 25.08.21, 13:31
Афганистан после англичан:


Афганистан после СССР:


Афганистан после США:

R.I.P.

  • 24.08.21, 20:50
Умер барабанщик The Rolling Stones Чарли Уоттс  В возрасте 80 лет скончался барабанщик The Rolling Stones Чарли Уоттс. Публицист Бернард Доэрти сообщил, что он умер мирно в окружении семьи в больнице Лондона. Причины смерти не сообщаются. Пару недель назад Уоттс сообщил, что не примет участие в туре The Rolling Stones, запланированном на 2021 год, поскольку восстанавливается после некой медицинской процедуры
Умер барабанщик The Rolling Stones Чарли Уоттс

Скрепопанорама

  • 24.08.21, 20:03
Министр здравоохранения Саратовской области Олег Костин посоветовал выбирать русские, а не иностранные песни во время реабилитации после ковида. Такое заявление он сделал сегодня, 19 августа, на брифинге.
«Я так понимаю, они имели в виду, что русские народные песни содержат определенный набор воздуха, дыхательную гимнастику, потому что они протяжные, со звуком. Поэтому я думаю, что русское народное больше подходит здесь, чем что-то иностранное», - поделился мнением Костин
На сайте губернатора и правительства Ульяновской области в воскресенье была опубликована новость, в которой содержалось утверждение о том, что во время Великой Отечественной войны "деды и прадеды" ныне живущих россиян ходили в атаку под триколором – нынешним государственным бело-сине-красным флагом России
uhmylkaи ходили в рогатых касках с губными гармошками
а Борис Смысловский ходил в фуражке
Человек с Кубанью перепутин, бываетwakeup


Увы, это не шуткаpodmig

Куда поехать?
Например, для жителей Братска — их море даже получше Средиземного, ехать далеко не нужно, отдыхают здесь большими компаниями и семьями. Только есть один нюанс — местные журналисты сняли видео, как Братское море наполняется … фекалиями. Видео не передаёт запах, но, поверьте, он распространяется на большие расстояния.
chihСырье есть, кадры подвезут — что еще надо для технологического рывка!
Просто "Братское море" намного проще и дешевле наполнить фекалиями, чем Средиземное.


Шойгу ничего не знал! Шойгу подставили!! Владимир Владимирович! честное единоросское, не знал!

Ранкова мозайка

  • 24.08.21, 12:10
З Днем прапора, Україна! ua_flag Правильні кольори!
Крилатий вітер розвіває стяг, 
Блакить із золотом на нім переплелися. 
Наш прапор майорить, неначе птах, 
Народ не вмер й нікому не скорився! ©



В борьбе с религиями совок создал свою гражданскую религию
Со своим божеством, писанием, где парады = крестные ходы, поклонение мощам и т.д
Дуамутеф (с головой шакала), Квебехсенуф (с головой сокола), Хапи (с головой павиана), Имсети (с головой человека). Начиная с 18-й династии фараонов именно они охраняли внутренние органы умерших и изображались на крышках каноп

Мы - весёлые ребята. Мы - ребята-октябрята!.
Наши песни, танцы, смех. Делим поровну на всех.



Опсссс...

Ранкова мозайка

  • 23.08.21, 11:02
wakeup У нашего человека две беды: государству на него плевать и государство им заинтересовалось




20 серпня очільник Національної поліції Київщини Андрій Нєбітов не лише відкрив пам’ятник "бронзовому собі", а й вручив його копію своєму заступнику Павлу Панфьорову.
Сам себе не похвалиш - ніхто не похвалить. Біля будівлі главку Нацполіції з'явився пам'ятник який присвячений діючим поліцейським.Дивний факт, скульптура дуже схожа на голову поліції Київщини Андрія Нєбитова

"Копродукція" Если вам вдруг показалось, что Зеленский стал патриотом
Здесь интересно всё: и наличие российского режиссёра, и личный бизнес Зеленского "студия 95 квартал", и первый помощник президента Украины Сергей Шефир в списке продюсеров (видимо, свободного времени у него просто завались, поэтому он еще и немного шьет), и прокат на России в январе 2022 года, и то, что производителями указаны Украина и Кипр (никаких офшоров, что вы наговариваете)...
   Немного удивляет отсутствие в списке сценаристов Зеленского, но то такое. Свою долю прибыли он и так получит.
  Ну, а потом нам расскажут, что они не распоряжаются продажами, что не знали о продаже на Россию и всё вот это вот. А главное - они скажут, что это никакая не торговля на крови, это не то, это другое.  Сергей Стеценко
wakeupНуашо. Президентом второй раз не выберут, а миллион долларов это всегда миллион долларов
chihВыберут. Ещё один сериальчик снимут, мультик покажут, объяснят по тиливизару, что бубочка хороший, а порох плохой и пипл схавает

umnik "Володимир Зеленський поставив Петру Порошенку серію питань, серед яких було таке: чи правда, що в пайках "повстанців ЛНР і ДНР" є цукерки "Рошен"
Ну, здесь-то и вопросов никаких задавать не нужно. Дети и жены "повстанцев" с удовольствием сходят на кварталовское говно

В сеть слили финал праздничного концерта Зеленского  -в режимі найсуворішої секретності передали запис фіналу-апофеозу святкового концерту для піськограя Зеленського


Инсталляцию совка надо устраивать НЕ на Аллее Героев Небесной сотни, как у Зеленского, а рядом с хрущевками.


Скульптурна композиція "Добрий дєдушка чЛєнін та хлопчик"

Корочє, ніякого шалашу не було, як і дітей у Леніна. А був сарай і наляканий хлопчик..