Часопис Перемоги

  • 19.09.22, 18:21
Велика шафа гучніше падає


Окупанти порозбивали половецькі кам'яні баби (9-13 ст) на горі Кременець на Ізюмщині.

shock А німецька курва Катька у Одесі встояла!
Я тільки спитати… Ну що, свідки московського вкиду «Жмурукуобнимаю», як ФСБшне лайно, якого ви радісно нажерлися? Дуже смакує? Вологу серветку дати, губи витерти? Чи вже звично рукавом утерлися?

umnik «…прекращения гибели наших ребят за иллюзорные цели…» 
Алла Пугачева Алла Борисовна, в Украине не гибнут «ваши ребята» - в Украине утилизируют ваших ублюдков.


ВСУ впервые захватили новейший российский танк "Т-90 Прорыв"

podmig Знавці, що за зброя? Підказка: виготовлено в Україні



umnik За наказом Янелоха в 20-му р ДБР пошкодили ППО в Черкаській,Одеській,Київській та Херсонській обл.,витягнувши звідти клістрони в рамках переслідування.
Через публічний скандал частину пристроїв повернули військовим,і ДБР обіцяло внутрішнє розслідування, яке ні до чого не призвело

вітаємо з днем народження українську письменницю Оксану Забужко !

В 2014-му переїхала в рашку, підтримувала путіна, а тепер вирішила, що вона сама хитра і, прикриваючись українською символікою, пробує "накосити бабла" в Європі. Навіть не сумніваюсь, що буде розповідати про ніби-то збір коштів для України



Русня - не люди
С. Скрепецкий: «Абсолютное большинство населения никогда не были дальше своего города или деревни, живут в полной нищете и без каких либо перспектив, верят что кругом враги и все хотят напасть что бы отобрать лапти, валежник и духовность»

Часопис Перемоги

  • 18.09.22, 21:34

Це давня фотка, коли не треба було вдавати з себе лютого українця у вишиванці. Ти просто ним був і це був стан твого серця

Сусід-електрик:ти прєдставляєш,в інтернетє нанялі какіх-то прідурков коториє обсірают Порошенко за то шо буржуйкі закупіл





uhmylka Підозра Трухіну, обшуки у Коломойського, таке враження, що НАБУ та САП хочуть розколоти суспільство





Тарас Шевченко в Куп'янську





Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 18.09.22, 13:20




Мені больше Іннокентій подобається..podmig
У Британії пройде церемонія проголошення королем Чарльза ІІІ


У варшавському Драмтеатрі встановили пам'ятник золотій вагіні
Пам'ятник твоїй колишній, яка казала, що дасть тільки на Мальдівах.

лікар, звідки ву вас такі картинки (с)look







Часопис Перемоги

  • 18.09.22, 13:12
Готувалось як могло..



Сука, #зеленые еще и72 й награили.В 72 куча пропавщих без вести,72ку оставили в донецкой жопе 3 месяца без арт поддержки.72 там почти вся погибла. Это ей "благодарность"за то что не пустили русню в киев.И теперь от72й типа наградили птдорасаа леща.Тфу,бл.. - нема слов

То вона самотужки заснувала парамедицину на фронті, то тепер підрозділ називається на честь птурщика тисячника. Марнославство живчиків зашкалює. Скоро будуть писати, що пєтріченко заснував квадрокоптерні війська. А притула - супутникові.
У цих молодих та завзятих все піар себе самозакоханих. Все працює на впізнаваність. Одразу після скандалу вона з'явилася на тб та знялася з котиком. Цей скандал лише додав рейтингу "новим літцам".

Півнячій мотлох палає

На британском плакате времен Второй мировой, призванном пропагандировать эвакуацию, Гитлер нашептывает английской матери: "Верни их обратно, верни их обратно!"
Правительство: "Не делай этого, мать - оставь детей там, где они есть!"


uhmylkalol

uhmylka Не очень сложно предсказать новостную повестку российских СМИ на несколько ближайших месяцев:
Путин договорился с ХАМАС о поставке в Россию новейших ракет "Кассам-2". Украинские военные в панике

-Талибан обещал обменять партию автоматических винтовок, оставшихся от американцев, на калийные удобрения. Российский резервный армейский корпус обещал вернуть с таким оружием Херсон за три дня.  
  - Китайские заключенные из Синьцзян-Уйгурского автономного района рвутся защищать Перекопский вал от украинских националистов.
  - Европа непременно замерзнет без российского торфа и валежника…


Государство — это монополия на насилие
Сейчас возникают самостоятельные армии, которые очень быстро поймут, что им совершенно необязательно выполнять приказы главнокомандующего. Они сами являются силой. Кадыров делает свою собственную армию. ЧВК Вагнер — свою. ДНР тоже станет самостоятельной силой. И Росгвардия. И национальные батальоны. Собственной армией обзаведутся Татарстан и Дагестан. Они сами будут решать, с кем воевать, а с кем заключать перемирие. Особенно, когда денег перестанет хватать на всех и силовики начнут грабить всех.

Все это уже было. Попытка римского императора Пертинакса ограничить преторианцев (он запретил им грабить и своевольничать, а также носить дубинки и избивать простых горожан), а также нехватка денег в казне для выплаты преторианцам денег привела к заговору и Пертинакс был убит. И впервые в истории Рима силовики выставили должность императора на аукцион.

Сульпициан пообещал каждому из солдат 20 тысяч сестерциев. Сенатор Дидий Юлиан пообещал на 5 тысяч больше и был провозглашён императором. Через 66 дней и он был убит преторианцами.

Часопис Перемоги

  • 18.09.22, 12:08
Тепер уявіть шо було з Бамбасом, якби ненька його бомбила 8 років
Порошенко, кстати уже два раза как «не втік»
wakeup Криголам не лише невтік, він ще і не збрехав, не вкрав, не злякався, не здав, не підставив, не забув допомогти.
ПП не криворізьке жабеня, яке постійно бреше, сциться, здав, краде, підставляє, не допомогає, бо жадібне. Але наріт голосував за таке, як сам. Ось і отримали всі ZEро. ЗЕрежим можна порівняти із компашкою Швондера, Попандопуло і голубим ворішкою.

beat Депутат от СН Слюсарев, сбежавший перед войной в РФ, вернулся в Харьков и снова курирует финпотоки от ОП, попутно собирая компромат на местную власть и военных
1. Зеленський знов заговорив, що, "можливо, Крим ми повернемо дипломатичним шляхом" Незрозуміла риторика - тут воєнним, там не воєнним. Як можна ділити області за прерогативою звільнення? Вся наша земля єдина, ніхто не має права зупиняти ЗСУ у виконанні конституційних обов'язків.
2. На Кримі сидить ворог-фашист, тероризує наших громадян, бомбить звідти наші міста. Війна без звільнення Криму не закінчиться

БЄНІАН окуїв зовсім. З чотириразового уклоніста, який гроші ЗСУ пилить на дорогах роблять совкового пугала сраліна.
shock 1. А ви чули, як чувачок з парєбріку арахамія, той що нібито керує слугами в Раді, через міжнародну кремлівську прокладку мутить фонд для поплічників путіна – олігархів рф, щоб надавати за винагороду їм індульгенцію? Одного абрамовича хламідія вже врятувала.
2. Уявіть, скільки зграя єрмака наживеться на прощенні наших лютих ворогів і на вбивцях українців! А потім ці олігархи нового путіна-2 почнуть фінансувати, який попреться вбивати українців.
І серуня теж в 72
Скоро туди підтягнуться Єрмак, Татаров, Подоляк, Арахамія, а комбригом буде генерал Арестович
zombobox Жоден зебот не доведе, що Зеленський патріот. ЗЕ ображав українську націю, а перед рашистами вибачався. Весь його офіс – риги, люди януковича. Рупор ОПи – українофоб дугінська люська.
Телемарафон створили олігархи, і журналісти, яки несли руцкимир в Україну навіть під час війни.

shock Як так виходить, що Зеленський вимагає від світу скасування віз росіянам, а у нас судді мають громадянство рф і вчились в вишах, де готували фсбшників? Наприклад, "суддя" Львов.
look А знаєте хто пише книжки Зеленському? Той самий хто писав їх Бузині в Табачнику. Красовицький Олександр Віталійович.


umnik Культурка московітів не лише ГУЛАГ. Підординським істотам притаманні генетична раболіпність, заздрість (тому ненавидять Захід), підступність, бездуховність, жадібність, патологічна злодійкуватість, тотальна брехливість, неохайність, боягузтво, рукодупість, садизм, злобливість...

uhmylka В Латвії запровадили транспортну сегрегацію щодо "русскоязичних": поки не окремі автобуси, а тільки об'явки "Місця для російськомовних знаходяться тільки на задньому майданчику автобуса".

lol Таємницю нашу розкрили. Шукаємо агента хто злив інфу))

Наша пестня хороша.. починай сначала...

На Харківщині дорожники розчистили майже 100 кілометрів доріг державного значення... wakeup Зараз асфальт класти почнуть

Часопис Перемоги

  • 16.09.22, 23:22


umnik СБУ викрила російського агента, який намагався влаштуватися до полку «Азов». Був перекинутий з території рф в Україну до початку повномасштабного вторгнення. Зверніть увагу, що він спокійно заїхав в Україну, бо Зеленський скасував заборону на в'їзд чоловікам 18-60 років





Коли побачив спутнік притули і не можеш очі відірвать, який він красівийuhmylka

umnik Найбільше вкурвлює, як завзято рахують гроші одного волонтера і просто не помічають, як олігарх, який привів до влади президента не те що нічого не дає, а продовжує грабувати. От точно, хто тягне того і поганяють.

Ви це бачили?bazar shock

umnik Как стало известно, заместитель министра инфраструктуры Юрий Васьков, отвечающий за "зерновой коридор", сбежал из Украины в связи с обвинениями САП...
look Ви питали де пропала абхазька мавпа? Вона обілечує раша-олігархів (з Абрамовічем так класно вийшло, чому не повторити): "запровадити легальну процедуру, за якою олігархи зможуть «відкупитися» від санкцій, передаючи гроші на відбудову України"
Арахамія: Міжнародні партнери запропонували Україні створити «фонд покаяння» для російських олігархів

Президентська родина витратила всі гроші на допомогу ЗСУ, тому Лєна змушена доношувати Вовині старі штани. Бачите, які куценькі. А спінжак, судячи з його розмірів, Стефанчук позичив.


Киргизи - вперед!
На кыргызско-таджикской границе идёт настоящая война.
Все российские СМИ топят за Таджикистан. Понятно кто за ними стоит - афганский наркотрафик, которому мешает Кыргызстан, контролируется Кремлем.Путин открывает второй фронт после Украины, чтобы повязать кровью всех соседей

ua_flag Щовечора робіть ревізію своїх думок. Погані викидайте у смітник, хороші складайте у серце..

Часопис Перемоги

  • 16.09.22, 14:44
look Третий день подряд ракетные удары Московии по Кривому Року. Бьют в одно место

Мєрзості спустили методу "самі винуваті"... Яка ж тільки кінчена зелена ху%ня...



Буржуй, як казали, для своїх буржуйок транспорт купив, а от про дані зі спутника щось зовсім нечутно....wakeup






Після ДТПuhmylkaДорожна пригода з кортежем
Шо там Притула, збирає гроші на рихтовку бампера машини Зеленського, яка потрапила в ДТП? Хочу, щоби Вар'яти і Квартал-95 зійшлися в гумористичній битві. На смерть
umnik Гонтарева — фінансист зі світовим ім'ям. Арестович — дрібний аферист. Першій влада палить хату, другого робить радником. Бо влада не хоче фінансово стабільної України. Влада хоче дурити нарід, обкрадаючи країну.
lol А я сейчас вам покажу, откуда на Крым готовится освобождение— четыре позиции, я сейчас покажу карту, привёз


Володимир Кличко від імені українського народу отримає престижну німецьку премію M100 Media Award. Її присудили всім українцям за мужність у протистоянні російському агресору. Ось що сказав Кличко на пресконференції перед церемонією нагородження:


Ще буде Херсон,Запоріжський край і Донеччіна То століття вивчати градації деградації нелюдів с Росії

chih а це реальний доказ, я іменно боти працюють проти волонтерського руху України. що найгірше так це те, що робиться це все за державний кошт під час війни, коли тисячі вже загинули

Часопис Перемоги

  • 16.09.22, 12:53
Влада все більше хоче впливати на ЗМІ. Комітет захисту журналістів [CPJ] закликав Раду відмовитися від закону про медіа


umnik Не нормально в публічному місці не розмовляти державною мовою людині, яка не іноземець




Ну что, как поучительствовали? shock - «Нам сказали участок в городе дадут»
Украинские военные задержали на освобожденных территориях российских учителей. Им грозит до 12 лет тюрьмы



Давно вже на часі. І гроші їм не давати. А через пару років ми замість них до ЕС зайдемо

Здається Путін.. тогоlook ...конечно нехорошо поступил Лондон не пригласив нашего президента на похороны королевы..мы вот на его похороны, весь мир позовём!...

umnik Скоро украинцы выгонят со своей земли драных российских вояк. И тогда вы, россияне, сможете ближе познакомиться со своими "героями". Убийцами, насильниками, грабителями и мародёрами!


uhmylka Мы бы сейчас сочувствовали Армении, если бы не Симоньян, Кеосаян, Кургинян, Гаспарян, Шахназарян, Лавров и Комеди Клаб.


Часопис Перемоги

  • 16.09.22, 12:45

Т/с про Вовку на лайбі зняли, епізодів про замахи повно, фільм "Земляни" дивився, шефіра розстрілювали, десант побороли, тепер ось ДТП.
В коментах просять боневтіка стати заручником. Викуп ніхто не заплатить. Навпаки, мільйони українців приплатять, аби не повертали.

Цікаво, що до цього списку – працювали проти Петра Порошенка, поширювали фейки, пов’язані з рф - гармонійно і беззаперечно додаються ще такі прізвища Портнов, Пальчевський, Коломойський, Зеленський.
Збіг? Ні! кремлядь вас зробила разом, любителі "Сватов"

chih МОЗ: В Україні підтвердили випадок мавпячої віспи.
Здається, що головним в цій справі Зеленський назначить єрмака. Він всім в країні займається – армією, зовнішньою політикою, корупцією судів, ментів, гуманітаркою etc
Уявіть наскільки слуги наб’ють свої кишені ще й на віспі мавп!

umnik 1. жінки, родини продали нерухомість і виїхали з підконтрольних Україні областей, отримали аусвайси, але паспорти України залишили; 2. дружини виїхали до окупантів разом з чоловіками, які пішли працювати в силові відомства. У всіх залишилось українське громадянство;
3. є багато учителів, лікарів, будівельників-заробітчан, які так само перебрались з 2014 р. до окупантів.
І тепер скажіть, будь ласка, якщо ми не матимемо відповідних законів, як після звільнення треба поводитись з цими людьми?
4. Вони і надалі впливатимуть на політику, голосуючи за приховані антиукраїнські сили. Про ЗЕрежим мовчу - манкурти і рашисти їхній електорат. Дивує мовчання стосовно цього важливого питання опозиційних проукраїнських політиків.





Незабаром
Незаконна українізація Незаконний патріотизм Незаконний вступ до лав ЗСУ Незаконне формування територіальної оборони Незаконний супротив братському народу

Заступник начальника ГУ СБУ у м. Києві і Київської області Ю. Палагнюк в офіційному листі просить місцеву владу "вжити заходів" проти переходу парафій РПЦвУ (моспатріархату) до помісної, канонічної ПЦУ через нібито "загрозу для нацбезпеки".

Дійсно, перехід громад з чекістського МП в Українську Церкву загрожує безпеці нашого ворога - московії.
В СБУ повторили наратив тимчасового спікера ВРУ, слуги Стефанчука: "Рада не розглядатиме законопроєкт про заборону діяльності УПЦ МП, оскільки це розколює суспільство".
Ну, давайте, розкажіть нам, як ви підтримуєте чекістську зграю онуфрія-гундяєва-путіна, чий бік захищає ЗЕрежим. Для порівняння, п’ятий президент П. Порошенко навпаки, підтримував і підтримує Православну Церкву України та перехід громад з МП до ПЦУ.


Путин сегодня в Самарканде - для торжественной "посадки именного дерева" выдали шикарную золотую лопату. -- Черенок, конечно, великоват - но пусть к лопате привыкает




Часопис Перемоги

  • 15.09.22, 17:20
— Це неправда, що вранці 24 лютого я просто взяв і погодився на всі умови Путіна! Бо окрім цього я ще й попросив пробачення у Кадирова.                                                                                                      (С) А. Єрмак



Сюжет 1+1. За секунду до ДТП
Відвідування Президентом @ZelenskyyUa Ізюму – свідчення його сміливості та приклад того, як слід підтримувати наших захисників, безпосередньо на лінії фронту. Ніякі путіни, шойгу, герасимови навіть до кордонів рф з Україною не наближалися.
Березень.2018.Щойно звільнена Катеринівка.Данілов жополиз.


angry Ракетний удар Московії по дамбї в Кривому Розі став виправдовувати радник офісу препіздента Арістович. Каже це в військових цілях удар,а не по об'єкту інфраструктури. Так що повний офіс русні

Орохамія набирає депутатів для своєї партії:

umnik Пішов Баканов і новий керівник СБУ Малюк зайнявся найактуальнішими загрозами нацбезпеки: ботофермами Порошенка, підслуховуванням журналістів і забороною переходів громад від РПЦ до ПЦУ


Де заголовки про четвертого поспіль? А ні,він же може бути тільки Першим,найвеличніший наш.

За словами Данілова олігархи втратили вплив на Україну після початку повномасштабного вторгнення! І не буде в Україні вже впливу олігархів, окрім одного ...

жодних моральних обмежень, кому вони потрібні?



Як кацапи тупо паляться. Тормоза,не "вчительке", а "вчітєлькє".Через "І" та "Є"!!!! Вчіть мову кретини.
Запам'ятай і обов'язково розпові вчителькеwakeup

який нахер театр?uhmylka і не "розпові" а розповйо!

виявляється, бубочка таки домовився з орками про невступ України до НАТО, а чого ж ми не знали про це? Багато хто вірив, що договорняки з Пуйлом у Порошенка, а вони виявились у Зеленського. Жму руку обнимаю...