Часопис Перемоги

  • 25.09.22, 15:15
umnik тепер жоден зі зграї подоляк-єрмак-арахамія etc не заїкнеться про якісь перемовини з вбивцями-терористами з рф. путін остаточно вибрав для себе та рашки смерть. Нам залишається лише розчавити лайно, що лежить на півночі від нас, повернути награбоване і репарації.
Херої, бл.., шашличні.
"Праіпалі" (цитата рупора ОПи) широкий наступ, південь, АЕС, евакуацію, постачання та озброєння армії. І жодного українця.
Влада чужинців, що будує собі геройський ореол на смертях справжніх українців.

shock Чого немає Кошевого, Пікалова, Мосейчук?!
umnik Україна запросила скликання РБ ООН через псевдо "референдуми" на окупованих територіях. Якщо рф не виженуть з РБ ООН за злочинні спроби змінити міжнародно визнані кордони всупереч Статуту ООН, то на @UN  тре ставити хрест. Що це за організація, статут якої топче її постійний член?

Враховуючи, що слуги московського наріту всі дурні, то виходить, що біля кожного ЗЕ по шахраю. І ось таку смердючу шоблу вибрали собі у владу шлунки. Українець би ніколи так над собою не приколовся б

wakeup дугінська консерва, яку оберігає агент єрмак продовжує провокувати: "5,5 мільйона українців можна мобілізувати", – арестович. "Мільйон ми покличемо якщо що. Та й Захід допоможе. Якщо нам не вистачатиме, ми мобілізуємося ще раз". Єдина надія кремля на хаос. Зелена філія провокує.

Це так, ZEрежим подарував за кошт простих українців Ефіопії та Сомалі (які в ООН голосують за наказами москви) – 50 000 тонн пшениці, постанова КМУ №1040 від 16.09.2022
Березень 2019. Путін ротом Венедиктова підказує українцям,за кого потрібно голосувати,бо його"влаштує будь-який президент,крім Порошенка". Що робить мудрий нарід? Відповідає "Як скажете,ВладімрВладімрч" і голосує"аби не Порошенко". Отримує президента-нікчему з кротівнею і війну.

В России рекордное за 9 лет повышение тарифов на газ. Байден, что ты творишь?

umnik Если ВСУ за 7 месяцев разбили профессиональную российскую. армию, за сколько времени они разобьют непрофессиональную?
«Мы покончили с российской профессиональной армией, пришло время покончить с любительской» Валерий Залужный

«Если бы я был на 50 лет младше, я бы вступил в армию Украины», — Ален Делон

look Ірина Геращенко: ті, хто голосував за «харківські угоди», досі сидять у парламенті

Де два українці — там три гетьмани. Де два кацапи — там три купи лайна, стіни в лайні, стеля в лайні, самі кацапи в лайні — все в лайні. І п'ють горілку


Директор миколаївської школи яку зруйнували росіяни

Геть фсбшну сєкту з України!


Часопис Перемоги

  • 24.09.22, 13:54


доречі, не має журналістської освіти, але напялила собі корону і вчить всіх життю



Вперед недолугі, на захоплення приматнику!
umnik facebook цукерберга миттєво відреагував на пост про російських окупантів. Виявляється, повні вагони дохлих російських терористів – це "вміст чутливого характеру".
А трансляція на ТБ бомбардувань українських міст, лікарень з жінками і дітьми цими фашистами не чутливого характеру?



Глобус ДНР

look У Путина остался последний вариант: чтоб на этих рефендумах как минимум в Херсонской и Запорожских областях нарисовали «нет», с минимальным перевесом. Тогда он сможет выйти и сказать: "Ну, мы хотели как лучше, но вот такая хуйня. Давайте переговоры переговаривать…"




Коржев Г.М. Указ короля

советы россиянцам — что можно сейчас делать.
Читатели цитируют реддите: разрушать рельсы, сжигать военкоматы, протыкать шины, делать ежи из гвоздей и рассыпать их по всему городу, сжигать трансформаторы, распылять перцовый газ, выпускать гелиевые шары с медной проволокой у линий электропередач — они замыкают цепь и выводят из строя систему подачи электричества

Простейший рецепт изготовления «Напалма-В» за полчаса:
Возьмите литровую банку, налейте туда 200 мл ацетона и добавляйте в нее куски пенопласта. Пенопласт растворяется практически моментально и надо его много (1 объём ацетона растворяет около 30 объёмов пенопласта). Периодически банку встряхиваете или перемешиваете содержимое куском проволоки.  Пенопласт кидаете до тех пор, пока на поверхности смеси остаётся ацетон. Вы получите однородную густую сиропообразную массу.  Доливаете бензин в соотношении смесь/бензин = 1/1 и хорошо перемешиваете. Напалм готов!  
В отличие от обычного бензина, который быстро растекается и выгорает, Напалм-В хорошо прилипает к поверхности и горит с очень высокой температурой.

Еще одна идея — распечатать бланки повесток и разбрасывать их по почтовым ящикам. Каждый россиянин должен понять, что война касается его лично.

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 24.09.22, 13:45



Якби мені платили за те, що я забиваю х%й на тривогуuhmylka


Арестович бореться з ДРГ на Банковій, лютий 2022.
Редюжка, олія, зафіксовано зі слів очевидців

Все вірно. В одного бронежилет, в іншого бронештани. А гранатомета він зовсім не там шукає )


Іноді після слів"Ти ж не образилась?" хочеться сказати тільки одне..."Біжи"


77-й був ху%овий. Теж








Часопис Перемоги

  • 23.09.22, 18:26

А Маляр сказала 9 тисяч загиблих... "ну, зараз трішки більше.".. слово трішки від замміністра оборони вбило...

Не бійся бажань своїх...
Красівоє, як живий! велике щоківництво. Зацілували шанувальники.kiss


@ZelenofobStrong
Спілкувався з Кримом. Питаю, що там, як ви? Кажуть, просто пизда, ватників ломка, істеріка, неймовірного рівня ахуївання. Людей гребуть, приходять на роботу, до дому. Піхуй скільки тобі, 25 чи 47 років. Особливо цікаво споглядати за тими, хто сквіртує та еякулірує від хуйла
umnik Інтерес росіян до низькокваліфікованої роботи в Польщі зріс на 600% за два дні, але їх там не чекають
Военкомат разместили в Театре Виктюка. Хотя много других замечательных театров. Например, имени Армии. Вот сижу и гадаю: это злобная гримаса времени или ехидная улыбка с небес Романа Григорьевича. Да, он любил раздевать актеров-мужчин, но не до такой же степени...


З кордону Московії і Сакартвелло повідомляють...



wakeup Ми і без ваших танків обійдемося!! - найвеличніший лідор сучасності

«Лавров обсудил с генсеком ООН Гутеррешем необходимость полного выполнения стамбульских договоренностей — МИД России» Так їх же не було? Чи були? Чи не було?


Перевожу с зебильного,на понятный-приграничные области,вас будут бомбить вечно.все на шашлыки.люблю целую,Ваш лідор


Ось так в Херсоні проходить псевдореферендум

Архімандрит УПЦ МП Іоан (Прокопенко) "благословив", щоб "владні особи" на тимчасово окупованій частині Запорізької області прискорили проведення "референдуму"

Часопис Перемоги

  • 23.09.22, 17:43
umnik Росіяни, які не хочуть воювати, звинувачують весь світ, що їм не допомагають втекти — хоча мали дохуя часу втекти раніше. Так само на початку вторгнення Зеленський звинувачував весь світ у відсутності підтримки — хоча мав три роки на підготовку. Бо Зеленський — ментально кацап


Слава доганяє "героя"...

prostite Спокійно так видали громадянина України іншій державі. З коломоєм так теж можна, бо в сша питали?


Судя по количеству медалей этих должны мобилизовать сразу в генералы армий

uhmylka Украинцы должны объявить русским, что с 1 октября сдача в плен будет платной. Сдайся в плен до 1 октября и получи два месяца плена бесплатно

uhmylka «Работайте, братья!» Таджикистан, Узбекистан и Кыргызстан пригласили россиян беженцев на строительные работы

Напоминаю - этим винтовкам 127(СТО ДВАДЦАТЬ СЕМЬ!!!!) лет

wakeup До рос армії приєднається 300 тис чоловіків, які засцяли вийти на протест і яким не вистачило клепки відкосити. Тобто 300 тис тупих сцикунів. Серйозне підсилення.


lolrofl





Часопис Перемоги

  • 23.09.22, 17:22
umnik Китай в ООН закликав рф та Україну до переговорів "без попередніх умов". Про окуповані землі, вбитих тисячі українців, шкоду інфраструктурі на мільярди маємо мовчати?
Цього "гаранта", а також ще й саму терористичну рф вніс агент єрмак в папірець, який називає безпековим планом
look Не лише заради рейтингів, а й за наказом кураторів. Люди навіть в окупації йшли на протести проти загарбників. Так і ми маємо відстояти наші ЗСУ, бойових офіцерів від ЗЕгнид. Якщо не захистимо армію, завтра Україну ніхто не захистить. Є інша думка? Цікаво послухати рашиста...

stop "рехферендум" па-руzzкі: Зранку по хатам в Запорізькій обл. ходять колаборанти в оточенні автоматників – вимагають "голосувати". Все "демократично", в дусі "асвабадітєтєй". Тих, хто відмовляється "голосувати" попереджають, що з ними зроблять те, що німці робили в Освенцимі.

chih Влада Зе закликала жителів Мелітополя негайно залишити місто через окупований Крим, територію агресора до Грузії.
Уявляєте? Вони спеціально провалили підготовку до евакуації, розмінували дороги для агресорів, здали південь окупантам і тепер пропонують тікати через ворога. ЗЕ - це Z
Равнєніє на боневтіка
Аеропорт Тбілісі.
Брошенный полевой госпиталь российской армии в Малой Камышевахе

Брешет)) Cроки разложения полиэтиленовых пакетов в зависимости от их толщины и плотности составляют от 5 до 15 лет)) Не больше))

З чату тих,хто застряг на кордоні з Грузією..дебіли




14 июля 1924 года была провозглашена Тунгусская республика. Не сумев подавить тунгусов силой, большевики пошли на переговоры. Якобы чтобы заключить мир. Угадайте, что случилось когда повстанцы сложили оружие?

Встреча Комиссара иностранных дел СССР Молотова с главой канцелярии Гитлера Отто Мейснером. Берлин. 12 ноября 1940 г. Вторая мировая война идёт больше года. На сегодня преступления прошлого осознала лишь одна из стран. Другая же желает повторить и повторяет


Международный день мира — отмечается 21 сентября с 2002 года. Был учреждён на 36-й сессии Генеральной Ассамблеи ООН


Часопис Перемоги

  • 22.09.22, 21:07
Миколаїв дочекався

бути українцями - це любити тих, кого ніколи в житті не бачив;
бути українцями - це радіти за інших більше, ніж за себе;
бути українцями - це, коли болить за кожного;
бути українцями - це боротися за свободу попри все;
бути українцями - це означає бути зі сталі.


Ентоні БлінкенУкраїна бореться за свою Батьківщину, за своє майбутнє. Україна не належить Росії. Вона належить українському народу. Сполучені Штати продовжуватимуть робити все необхідне для підтримки України, тиснути на Росію, щоб вона припинила свою агресію.
bravo Гарні слова. А можна ще "Україна не належить офісу президента.Вона належить народу".Ібо мене цей царизм подзайобувать починає
Події в Бєняленді.

Обмінний фонд. Шкода, що ОПЗЖшникі ще потрібні ПреZеденту, щоб підголосовувати Слугам в парламенті.


Євреї роздуплились...бо Іран



huh На сьогоднішніх фото з Донецьку засвітилась Монтян. Сподіваюсь, представляти цю особу не потрібно. А теперь, як кажуть, сама пісечка. Це станом на зараз.

Якщо хто не поняв. На цей час Монтян є легітимним з точку зору українського законодавства адвокатом та має всі права з цім пов'язані. wakeup Скоро ще й орден за Заслуги 3го ступеня дадуть.

А что монтяниха делала на месте "теракта"?


Доброe утро, россияне

Zaписки ветерана пишут: "Предлагаю первыми призвать либералов, навальнистов и прочую пидерсию. И отправить их на передовую без трех месяцев подготовки".

З росії пишутьМеня вчера вызвали на работу в 23 часа и заставили носить повестки. Знаете что я сделал? Отправил всех нахуй и написал заяв- е на увольнение. Зато сегодня в городе все педагоги ночь носили повестки даже своим мужьям. Разницу чувствуете?!
Могилизация в Якутии. Счастливые лица. Что я вижу?! Они действительно идут! Идут по мобилизации! Карл, они идут. Сами, без конвоя



Символічне фото росіянина, який бачить проблеми тільки в Україні, а не в себе в росії. Але наші ЗСУ скинули полуду з їх очей

Часопис Перемоги

  • 22.09.22, 15:19
bravo Повернулися люди, які більше ніж люди.Юрій Гудименко

umnik Хотіли вибити покази проти Порошенка, але в Медведчука були покази лише проти Коломойсього і Зеленського, тому цінного свідка вирішили обміняти. Якщо Медведчук — ворог України, то чому нас годують Єдиним марафоном з його каналу 1+1? Давно стільки подоляківських ботів не приходило в коменти, як після згадки про те, що 1/4 "1+1" належить Медведчуку.
"Найпатріотичніший" із єдиним марафоном — на 25% медведчука. На 75% — коломойського, який хотів продати Україну Путіну.
Зараз десь в бункері одного Вітю питають де всі гроші що хазяєва давали на квіти для зустрічі русні





Я - за!


Уйобок проснувся чи притворився


Тим часом на росії



Московіти віднині мають вибір - вмерти в Україні за х*йла, чи на червоній площі проти х*йла...

Арестович заробляє на Росії. Нічого дивного, гортайте далі. Підарасіна блять як була, так і назавжди залишиться

uhmylka Російські загарбники дякують Володимиру #Zеленському за обмін, та на знак подяки малюють на вікнах автобусу першу літеру його прізвища


Часопис Перемоги

  • 22.09.22, 14:26

Медведчука отдали России. Там его Путин по идее на бутылку должен посадить за «цветами будут встречать русских солдат»))

Дед уже совсем запутался в показаниях. Но ход мысли правильный. Действительно, у него исторически есть три варианта: сдохнуть от сифилиса, сдохнуть в луже мочи или сдохнуть от пули

Пуйло віддало командирів з Азовсталі за умови що ті не підуть воювати І до кінця війни будуть в Турції. uhmylka Русні краще не їхати до Турції


Ось тепер картина відповідає дійсності!




Госдума приняла сразу во втором и в третьем чтениях законопроект, который вводит в УК понятия «мобилизация», «военное положение» и «военное время».




Что может быть ужасней 140 миллионов упырей - тупого быдла, гопников, жлобов, садистов, рецидивистов, алкашей, нариков и психов, находящихся под властью мафии - это росия