Часопис Перемоги

  • 06.01.23, 18:23
Ну, Вова, давай, тобі ж хочеться!
Вкрав Томос. Вкрав Армію, Мову, Віру - то кради вже й передвиборчу кампанію!


umnik Буданов геніальний розвідник тільки якщо він російський розвідник.
Якщо він чинний український розвідник і про це знає весь світ, то навряд

Весна прийде - смердіти буде...



Оттаакоої!!!! А коли вибори? Чи мо краще: А коли Перемога? Чи все ж таки: Ні на що не реагувати, нічого не помічати і тонути далі?





А перша леді змінилась..А шо,фото самого Поворознюка не знайшли?

shock Пані-мем уже підтримує томос і ліпить в свій пост цікаве фото.







Улюблена новорічна листівка УПА актуальна, як ніколи. З новим роком! з партизанського журнальчика "Повстанське кропило" за 1 січня 1945

umnik Раніше патріотів України називали мазепинцями, потім - петлюрівцями, пізніше - бандерівцями, а тепер - порохоботами.

Часопис Перемоги

  • 06.01.23, 16:59

Оце так прем’єр у Зеленського!
Шмигаль "домовився" у Франції про рейки для Укрзалізниці на 1,45 млрд. по вдвічі більшій ціні, ніж закуплені раніше у Метінвесту. Порахуйте скільки пішло на гору банді.

Ви будете сміятися, але фірма, яка втридорога продавала два роки тому маски - тепер успішно торгує генераторами

Шоу СБУ навколо моспатріархату завершено.
Починається 2 серія марлезонського балету – ЗЕзграя буде усілякими засобами відмазувати терористичну, диверсійну чекістську секту від покарання та заборони. Питання тримають на пульсі у кремлі і його філія не хоче повної заборони МП.
МП агітувала за Зеленського, а він, в свою чергу, нагороджував попів МП під час війни, а його партія "Слуга народу" відмовляється забороняти МП

uhmylka На Левом берегу пробиваются укр каналы Сообщается, что было показано новогоднее обращение Зеленского

Давай, Вова! Не зупиняйся на Томосі! Якщо вже красти - то красти все!

wakeup У 2016 році банк "Хрещатик" визнано неплатіжеспроможним та позбавлено ліцензії.Незадовго до цього зі збанкрутілого банку власники вивели майже 3 млрд гривень. Судячи з відео, Поворознюк там зберігав кошти. Саме після цього Порошенко став його "особистим ворогом."

Неможливо не погодитись з Т. Чорноволом:
Після карикатурної за змістом і подачею заявки до НАТО Зеленський, Кулеба та решта ЗЕзграї, навіть в промовах про безпеку не згадують про Альянс. Не згадав Зеленський про НАТО і в посланні до Ради, і в новорічному привітанні.

Проєкт опріснення води: школярка з Миколаєва отримала грант у $120 тисяч для навчання у США

Тільки Прітулє той грант не віддавай не віддавай, бо він не опріснить воду й навіть у вино її не перетворить, а перетворить той грант в черговий бігборд рекламу свого єбала з підписом скільки він зібрав й вкрав грошей


Веревку свою приносить или профсоюз обеспечит?
Проверка бюджетниками
В городе Дедовск Московской области собрали учителей и воспитателей, чтобы те в рабочее время проверили мост на прочность. К новому мосту привезли бюджетников и выставили их на него, чтобы наглядно убедиться, что тот не рухнет

look Кто, бл.., этот дядя Стёпа в центре?


Часопис Перемоги

  • 06.01.23, 16:47

наступний крок




«Мультимедійна платформа іномовлення України» заплатили 5,7 млн грн за створення програми "Єдині.У Новий Рік разом"
5 702 348,40 грн. Джерело фінансування – державний бюджет України. Судячи з договору, гонорари артистів у цю суму не входили Уявляєте суму з гонорарами?
Але ці, у м'ятих штанях не поїхали до Польщі заробити грошей, вони, можливо вперше у житті, пішли на виборчу дільницю, і дружину з собою взяли, і кєнтов, і вибрали блазня, який навіть нічого не обіцяв їм, обрали за ради приколу, хоч паржом.
Аби не Порошенко. Тепер ми маємо війну
Якщо держава замовляє зрєліща, то сплачувати за хліб доводеться народу.
жодне, жодне ЗЕлене падло не дає інтерв'ю нормальним каналам, виключно своїм, дають, яких грошима нашими гріють, би не ставили не зручних запитань, сцикота ЗЕлена

@polotskaanita
Короче бабця розказала,що в нас в селі є група бабульок-фанаток Зе.На цьому історію можна було б завершувати бо це вже піздєц.Але основна суть,що щоранку в 7 год. вони збираються в когось пити чай і обговорювати який Зе хороший.7 ранку,Карл,в 7 ранку..це дослівно бабусині слова

shockЯ ху%ю від такого куколдізму, пенсія зараз майже не переглядається, ще й комуналка росте, приводів до любові взагалі немає
uhmylka Сьогодні рівно ТРИ роки як хлинули інвестиції з Оману
Якщо в пошуку Твітора набрати "Порошенко" то можна побачити всіх, кому Петро Олексійович щодня прям зрання підкладає катяхи в штани. Й чомусь ті всі з підкладеними катяхами прітулоскот, або собаки свиней. Хоча різниці між ними ані по хвормє ані по содєржанію нема нема



Франція передає Україні танки і бронемашини.
- Я вирішив зібрати всього Рогозіна по частинках, - прокоментував подію Е. Макрон.




Что вывезли из Германии после окончания Великой Отечественной войны?


"Можем и повторить"

  • 05.01.23, 20:29

— Economy. Just economy.
— Ну, иконами так иконами.

Чего не понимают россияне, декларирующие лозунги типа "Можем и повторить". В 1945 году получилось же, почему же сейчас не получится?

В сорок пятом получилось только потому, что Америка с ее 50% мирового ВВП была на стороне СССР. Процитирую Солонина: «Танк Т-34-85. Двигатель отлит из американского алюминия. Броня отлита на американских легирующих вольфраме и молибдене. Погон башни сделан на американском карусельном станке. Своих не было. 85-мм пушка рассверлена на американском оборудовании. Командир общался с подчинёнными по американской рации. Пушка стреляла снарядами, в гильзах которого американский порох. Латунная гильза сделана из американской латуни. В самом снаряде была американская взрывчатка. Резиновый бандаж на катках сделан с добавлением американского каучука. А так танк наш. А рядом с нашим танком шел американский Шерман».

У могучего Советского Союза на пике его развития было около 20% от мирового ВВП. И то пупок развязался в экономической гонке. У путинской России около 2% от мирового ВВП. И доля эта быстро сокращается. Ни на одну страну в мире не было наложено такого количества санкций.

В 1980 году номинальный ВВП СССР был около в $1,2 трлн, а ВВП Китая – в $226 млрд. В пять с лишним раз больше, чем у китайцев. В 2017 российский ВВП приблизился к $1,6 трлн, а ВВП Китая – около $12 трлн. В семь с половиной раз меньше.

В 1990 году доля РСФСР в мировой добыче нефти составляла 16,2%, а газа – 29,8%, а по итогам 2015 года эти показатели снизились до 12,4 и 12,3%. Россия все проспала в экономической гонке.

Экономика России давно не представляет из себя ничего серьезного. Процитирую Иноземцева: По высокотехнологичному экспорту ($9,84 млрд в 2014 году) мы более чем втрое отстаем от в прошлом нищего Вьетнама ($30,86 млрд), от Сингапура – почти в 14 раз ($137,4 млрд), а от Китая ($558,6 млрд) – в 57 раз. В 2016 году Россия впервые экспортировала нефти и газа меньше (на $107,9 млрд), чем Китай – одних лишь мобильных телефонов (на $116,1 млрд). Совокупные прямые инвестиции российских компаний за рубеж составляли в 2013 году $439 млрд – около 16% от китайских и менее 3,5% от европейских.

Слабая экономика = слабая армия. Тихоокеанский флот существенно уступает военно-морским силам одной Южной Кореи. Даже довоенный Черноморский флот был гораздо слабее турецкого флота. На всю Россию произведено всего несколько истребителей пятого поколения (включая прототипы). У американцев F-22 под двести штук. И F-35 — под две тысячи. Производство танков Армата провалено. Производство ракет Сармат и Циркон провалено. Импортозамещение провалено. Практически ничего из заявленных разновидностей чудо-оружия не существует в действительности. 80% всех денег, выделенных на российский ВПК, разворовано. Производительность труда в России находится на уровне стран третьего мира. Если в американской компании Lockheed Martin в год на одного сотрудника приходилось $407 тысяч выручки, то в российской ОАК этот показатель составлял 404 тысячи, но рублей.

Современная война — это война разведок. Запад знает о планах России все. Отслеживается каждый танк, каждый бензовоз и каждая группа военных. Это как играть в покер с открытыми картами против соперника, чьих карт вы не видите – безнадежно. Военная промышленность США и Европы быстро набирает обороты. Война превратится в избиение.

За Украину сегодня весь мир, за путинскую Россию — только Иран, Беларусь и Северная Корея.
Ничего россияне не смогут повторить. И это прекрасно. Победа путинской России стала бы катастрофой для всего мира.       Украине — победу!   
MI3CH

Часопис Перемоги

  • 05.01.23, 19:16
Коли державою керують шоумени, кожний спікер поважних інституцій перетворюється на арлекіно

Ні, вони не блазні, вони цілеспрямовано провалювали підготовку до оборони України












І якби ж то були жидобандерівці, так нітpodmig
Назвіть призвище одного українця,не іудея,який займає будь-яку посаду в ізраільській владі , навіть саму маленьку ? Жодного нема , а чому ? Може там не живуть українці ? Чому ми в себе вдома не захищаємо свої інтереси так само ?

Нарешті здійсниться давня мрія українців – побачити один з найдавніших храмів Русі (закладений у 1073 р., коли на москва-болоті ропухи квакали), найбільш шановану святиню, унікальну пам'ятку архітектури вільною від московських окупантів і під омофором рідної, Української Церкви


Допоказывался
 На Донбассе расстреливали наших бабушек в огородах и электриков на столбах, убитый младенец на разорванной груди матери, девочка, расстрелянная кассетными бомбами на детском пляже», - описала некоторые жуткие преступления военнослужащих ВСУ Юлия Чичерина Сдавайтесь! Ваши грехи вымерзнут в наших «ГУЛАГах!
Остался без подарка и с сотрясением

moroz Дед Мороз в Москве избил посохом прохожего за отказ рассказать стишок

«Дедушкой» оказался сварщик из Некрасовки, и у него своя версия событий







Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 05.01.23, 19:09




Якщо люди дозволяють, щоб їх поливали фекаліями - значіт, ето кому-то нужно....



tears К грустным новостям - число долларовых миллиардеров в мире в 2022 году снизилось на 87 человек. По миру насчитали 2668 миллиардеров. За год 360 лузеров утратили этот статус, а 273 - красавчика приобрели. Состояние миллиардеров сократилось до $12,7 трлн с $13,1 трлн.

Идет робот Вертер, навстречу ему пионер Коля бежит.
— При-вет Ко-ля, ку-да бе-жишь?
— Вертер, за мной гонятся пидарасы!
— Ко-ля, а кто та-кие пи-да-ра-сы? Ай! Ой! Ай-ай-ай!!! Бе-ги, Ко-ля, бе-ги!
uhmylka ось як починали усі доставщики піцци
18 см
Після цього вже ні що не здивує


П- патриотка




Часопис Перемоги

  • 05.01.23, 19:03
Влада - розбещує.
Абсолютна влада - розбещує абсолютно.
Абсолютна влада за підтримки електоральної більшості, це рецепт катастрофи. .Проблема не в тому, що у суспільства немає важелів впливу на владу, проблема у тому, що воно від них відмовляється добровільно

Арахамія обурений, бо вже мабуть мільярдер

Те відчуття, коли влада весь час намагалася оминути Прозорро, але треба було виправдовуватися весь час. А тут, на її щастя, війна і обстріли енергосистеми і хоба, виправдання - не можемо в "Прозорро", бо електрики нема... Дивно, рітейли працюють без електрики, а Прозорро ні..дива

angel Читати нанiч по три разиsleepy


Моя кицька почала плакатиcat Ридали всім під'їздом...
Навіть карась ридав, хоча, вже й майже дожарився...
Чудовий вірш - підказує ідею
 віддати боневтіка москалям (як переможем)
 і вони його засмокчуть, залижуть,
 зацілують там і сям.
 і він тоді у них замироточить,
 він стане й патріархом і царем,
 одягне зразу обидві корони,
 із єрмаків собі зформує свій гарем...
wakeup Цікаво, яка карма чекає Арестовича, який відбілював Єрмака, що відпустив вагнерівців. Які потім повернулись в Україну та вбивали дітей. Мабуть, рахат-лукум

Покайтесь публічно!
Окупантам таке тільки сниться: Порошенко з волонтерами готує на фронт нову партію побутових кунгів

Упс, ну і "лідер громадської думки" у вас.
Мою увагу звернули на хрест на стіні цієї особи, бо я ж не в тємі цих релігійних організацій. Чиєї церкви прихожанин питань немає

так ось що було насправді а не так як на марафоні колоборанти розказують
Все робилось за єдиним планом, за єдиним сценарієм. Один-в-один те ж саме було у Херсоні. Але там не виявилося достатньо військ, і організаторів оборони. Якби генерал Марченко був у Херсоні, то його, мабуть би витримали, не здали
як нараіссі.адіннарот
Козацька фортеця Бахмут. Карта 1718 року з Національного архіву Швеції

Трохи пісень


Часопис Перемоги

  • 04.01.23, 20:10
Зеленський визнає себе найкращим президентом України. Єрмак же з Подоляком наголошують, що Зеленський - найкращий президент світу! Опозиція всередині Офісу Президента шалена! Тому опозицією поза ОПУ призначено Притулу, а не Порошенка, бо Зеленському бідненькому і так важко.
Скасування аукціонів Prozorro - це відкати і дерибан на крові. Зеленський і його команда заробляють на війні. Влада абсолютно Prozorro послала народ на х%й
Новенький креатив від влади. Як "Прозорро" переробити на "ПроЗЕрро"...


Громадський діяч Олександр Поворознюк підтримав рішення уряду по скасуванню проведення тендерів через систему Прозорро. За його словами, це прибере зайву бюрократію і вдихне нове життя в побитий війною бізнес сектор

Зеля привіз в Бахмут єбало для фоток
Порох привіз в Бахмут тону ніштяків Зеля привіз до Херсону єбало для фоток
Порох привіз до Херсону 10 тон ніштяків
Але Порох баригомародер, що піариться, а Зеля - роз‘єбало/заридав, малалец що не втік

girlkiss А свіжепризначена сексологиня-амбасадорка далеко не така проста, тут же просікла головну фішку нашого часу - і одразу всі сумніви в своїй кваліфікації дипломата стала називати дискредитацією Уряду з президентом та перешкодою нашій перемозі.

Які страсті Сук@ Цікаво? Півнячий куток також підтягнеться
І тут Я охуїв
В послании "вдов" все прекрасно. Если мой муж погиб за прихоти больного на голову мудака, то пусть ваши мужья тоже идут и погибают. Если у меня отключили отопление, и мне холодно, то пусть и у других отключат. Это такая "справедливость по-советски"- рефлексия морального уродца.
России нужна только одна ВДОВА

Коли хвалився відправити місію на Марс - а в результаті відправив уламок зі своєї дупи в Париж
Звісно: мало того, що замерзають і голодують, так тепер ще й масово самовбиватимуться. А все тому, що Захід Путіна не любить.

umnik Малоизвестный факт: 90% кончивших ПТУ в Макеевке, кончили ПТУ в Самаре
look Злые языки говорят, что есть вероятность ещё и от японцев пизды получить. Что там у нас на дальневостосточном фронте? Всем защитникам уже трусы выслали?
Kurwatears
Помітили, як згуртовано подоляцькі шістки почали мочити Бабченка: спочатку Меланія, тепер от Стерненко? Здається, їм просто похуй, що вони паляться.
umnik Стерненкам, Лещенкам, Найємам, Івановим та іншим Бігусам треба створити кооператив, щоби пропонувати себе наступній владі оптом


Часопис Перемоги

  • 04.01.23, 19:07

Мені от що цікаво - чи багато плаксівих zєфанів знають, що у 2018 кремляді їх всіх звали Порохоботами?)) Мемас з 2019

Згадав де я про ті "сльози на очах" вже чув

Зеленський почав перейматися рівнем корупції лише за президентства Порошенка, коли цей рівень почав опускатися. Рівень корупції часів Януковича Зеленського влаштовував абсолютно, тому він і вирішив його повернути.
Зеленскій - це антимайдан, якщо що комусь не ясно

Це по типу Путін підняв із колін Росію на який її поставив алкоголік Єльцин
"Дайте мені точку опори - і я переверну Землю". Архімед "Дайте мені ЗМІ - і будь-якого негідника, котрий Україну називає повією, шануватимуть як суперпатріота". Дід Микола
Це тепер державна інформаційна політика, буде весело

Немає сечі терпіти ці борошно

Зелеботи досі не сказали, що корисного зробив Зеленський для країни. В Конституції не знайдете, що обов’язками президента є читання чужих текстів. Там ані слова, що завгосп ОПи займається міжнародними справами, кадровою політикою, зв’язками з Радою, КМ, розподіляє гуманітарку
Натомість, президент
призначає та звільняє глав дипломатичних представництв:
- послів сексологіню та генпрокуроршу, що проштрафилась; відповідальний за половину складу Нацради з питань ТБ:
відповідальний за третину складу КСУ: - узурпував інституцію; вирішує про прийняття до громадянства України: - один імперець нєвзоров, який чужий для України, чого вартий; Президент не може передавати свої повноваження іншим особам: - агенту єрмаку про це розкажіть.
- перешкоджання мовленню трьох патріотичних каналів;
Курвамама. Мало нам вкраїнчиків. Тепер вони патріотікі.
umnik Этой ночью был артиллерийский огонь между королевствами БНР и КНР!! А все из-за того, что жена короля БНР сосалась на новогоднем корпоративе с сыном правителя КНР!!! МЕЖДУНАРОДНЫЙ СКАНДАЛ!! В «ЛНР» уже вызвали послов «БНР» и «КНР» дабы разъяснить ситуацию и призвать к миру.

Хітрий планpodmig

Этот важный и мудрый пост сенатора СФ РФ на серьезных щах цитирует ТАСС

Хороший мальчік Саша  Гієна народжує гієну, щур – щура, а московіт – московіта
У нас не має бути сентиментів стосовно бидла парєбріка.
Всі росіяни після поразки екс-рф мають підлягати денацифікації в обмін на продовольство. ВСІ – від старого до малого. Інакше цю орду канібалів не змінити.


Музична пауза

  • 03.01.23, 19:31
  
OLIVIA NEWTON JOHN   Дійсно MAGIC   1980й рік