Часопис Перемоги

  • 14.01.23, 18:58
Dnipro, 14.01.2023

umnik в кремлі нібито хочуть зустрітися з "нашими" лоботрясами віч-на-віч без посередників говорить про паніку на москві і нерозуміння ситуації. Проте, з терористами не слід зустрічатися.
Не можна дозволити перемовини агентів з кураторами.

angry в 2008-му партія регіонів в ВР запускає кульки "Нато ні!". Через 2 роки оскотинене населення обрало їх владою. Просто якщо в когось виникають питання "чому" і "за що ж нам це".


Символ корупції. Запорожці зрозуміють. Нам мало розкрадання гуманітарки. Тепер бетонні укриття вдвічі дорожчі за такі ж самі у Львові та таблички "Укриття" більше ніж на мільйон... Ми чекаємо, коли прийдуть хлопці ? А вони мають ще й тут за нас розгрібати?

Яка в пz... формула? Ви що суки берега поплутали ??

look Який чудовий цей гетьманцев. Пощастило нам з ним





Під час війни найрейтинговіший канал країни 1+1 належить особам, позбавленим громадянства. Канал, що має вирішальний вплив на політику і вибори президента зокрема, належить громадянам інших країн, злочинцям Коломойському і Медведчуку. І це вигідно владі. Не вигідний — Порошенко

Щоб це значило?

uhmylka Українська делегація в ПАРЄ також представлятиме Україну на конкурсі Євробачення-2023
Колись, щоб отримати владу, люди підробляли дипломи вищих навчальних закладів, тепер треба підробляти профілі на сайтах по пошуку тамади, весільного фотографа, кінолога чи астролога. Бо без такого досвіду в зекоманду, схоже, шляху нема. Що не дивно, враховуючи минуле презедента

 где-то я все это видел


Може виявитися, що це їхній найкращий генерал

Отмєнілі шашликі
Мясо нє марінавалі
Сдалі оркам пол-страни
Нас с тобою проєбалі
Нам отсюда нє с'єбаться
Арєстовіч всьо піздіт
Мол, нам нєчєм атбіваться
А нам похуй, ми незламні
Зе-рєфоми к нам прішлі
І в Європу нас нє взялі
Что ж, абичниє дєла
Нас с тобою проєбалі

"Залишаючи місто — ти представляєш всіх його мешканців. Виїжджаючи за межі Батьківщини, ти представляєш свій народ. По тобі судитимуть про твою країну, твоїх старших, які виховали тебе, і молодших, яких зможеш виховати ти сам.

чудо

  • 13.01.23, 20:44

Одержимость России в 90-е всякими шарлатанами — банки у телевизора, Белое братство, Церковь саентологии, секта Бога Кузи, Чумак, Кашпировский, Московская патриархия, Джуна, Ванга, Ашрам Шамбалы и прочие грабовые — было бы слишком просто объяснять глупостью и дремучестью советских людей, получивших "лучшее в мире образование". Все немного сложнее.
    Когда разрушается государство, до этого казавшееся незыблемым, люди оказываются без опоры. Это состояние очень дискомфортно для многих и его пытаются заполнить чем угодно. Лишь бы упорядочить свой мир.

Все это уже было. Профессор Моника Блэк написала книгу "Земля, одержимая демонами. Ведьмы, целители и призраки прошлого в послевоенной Германии". Немцы после крушения Третьего Рейха прошли через то же самое.

После войны и миллионов погибших, на верх всплыли пена и дерьмо. Баварский лозоходец Алоис Ирльмайер во время войны предсказывая, куда упадут бомбы и как от них спастись. После войны стала востребованной его способность описывать судьбу пропавших людей в загробной жизни: если мертвые прихожане в его видениях поворачивались спинами к алтарю, он знал, что они в чистилище или прокляты.

Астролог и телепат Леон Хардт собирал огромные толпы людей с предупреждениями, что политическая и экономическая ситуация будет «очень мрачной», если не состоится «духовное возрождение человечества». Целителей всех мастей обещали решить практически любую послевоенную проблему — от коллективной вины до колорадского жука

    В начале 1949 года волна новых слухов о небесной расправе и земном бедствии захлестнули Германию: скоро мир будет поглощен наводнениями или расколется надвое. Планета Земля будет уничтожена атомной войной или самолетами со смертоносными лучами. Звезды столкнутся, и их части упадут на землю, вызвав цепную реакцию, которая уничтожит мир. Самым ужасным было пророчество о снеге, таком густом и непроницаемом, что погребет под собой все живое. Газеты предупреждали: «Семнадцатого марта миру придет конец!» и «Семьи хотят быть вместе, когда настанет конец света».

Прорицатели обещали, что выживут лишь дети до двух лет — по-настоящему невинные. Утверждалось, что ангелы позаботятся о детях, оставшихся после уничтожения мира. В огромном количестве расплодились народные целители и мессии. Бруно Грёнинг называл себя посланником Всевышнего для провозглашения «великого преобразования». Он объявил себя транслятором невидимой целительной силы — «струящейся божественной силы», которая передается ему непосредственно от Бога и собирал огромные толпы людей, жаждущих исцеления.

Это люди. Они так устроены. Им страшно без любой опоры. И мне даже страшно себе представить, какое количество религиозных кликуш, жуликов и шарлатанов вылезет на свет, когда рухнет путинский режим — Джуна с с Богом Кузей покажутся вам сущими детьми, играющими в крысу.

Часопис Перемоги

  • 13.01.23, 19:57

Ось кого обрали на з'їзді суддів... А чого ви чекали?
Інтереси держави - це не про ЗЕрежим. Їх гасло - красиво брехати та красти.
Промосковська ширка слуг+опзж в дії.
Нєкрасова спиздила гуманітарку,отримала за це орден від Зеленого,уїбала за бугор погріти гузно на пляжах,а тепер повертається чесною людиною.Мрію вар'ята Петриченка втілила слуга Зеленського.Життя прекрасне. Я тут живунькаю!
Кремлівські посіпаки з опзж за своє майбутнє впевнені. Влада в їх руках. Коаліція слуг з опзж, ОПа наповнена ригами. На місцях - слуги у союзі з опзж. У них лише одне змагання між собою: в чиїй зграї більше колаборантів
Нічого особистого... просто тут зара кращий бізнес....
Почули, що пахне смаженим, і прискакали. Цікаво, чи виторгують в Абрахамії, щоб їм мандати лишили
Джонсон в найближчі місяці планує відвідати Україну. Хм... Саме в цей час агент козир анонсував якийсь "план" по "врегулюванню" через читача текстів. Напевно, на Заході відслідковують рухи капітулянтського крила зеленого офісу і посилають сигнали: -"Вова, навіть не мрій".

2008 рік імовірні агенти Кремля на роботі..
Нестор Шфрч не може бути людиною в принципє





В Красноярском крае температура опустилась до -73°C. Климатическое оружие рептилоидов в действии
Так, може, ці орки до нас грітися лізуть?
Не может быть НАРОДНЫХ песен у искусственного народа "русские"
Не нашли ни одной русской народной песни. То есть вообще — ни одной. Какую бы известную «народную» песню мы не брали, у нее непременно находились отнюдь «не народные» профессиональные авторы, жившие в XIX, а то и в XX веке
Самые старые «народные песни» датировались началом XIX века и имели в авторах исключительно русское дворянство. Знаете ли вы что русская народная песня «Калинка-Малинка» была написана саратовским дворянином Иваном Петровичем Ларионовым в 1860 году? А русская народная песня «Во поле березонька стояла» — адъюнкт-профессором Казанского университета Нигматом Мисаиловичем Ибрагимовым в начале XIXвека?
А что знаменитая старинная русская народная песня «Ой, мороз, мороз» (фактически переделка народной украинской песни про мороз) впервые прозвучала лишь в 1956 году, а стала известна русскому народу лишь в 1968 году, когда ее исполнил в фильме «Хозяин тайги» один из соавторов?
В какой-то момент мне показалось, что единственные по настоящему «народные песни» в России — это блатной фольклор. Вроде «Цыпленок пареный» или «Кокаином, серебряной пылью». Однако и «кокаин» оказался переделанным романсом «Ах вы, кони мои, вороные», авторства поэта Кононова
То берёзка, то рябина
Куст ракиты над рекой
Край родной на век любимый
Где найдёшь ещё такой?

и к выпивке россиян американцы приучили?

Тут не обошлось без машины времени, поскольку россияне массово пьянствовали задолго до создания США  ПРОПАГАНДА ВСЕВОЛОЖСТВА ЗАПРЕЩЕНА, ГЕЙ ОРГИЙ

Айтишникам-возвращенцам готовят бронь от армии

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 13.01.23, 19:28


Більше, більше крінжатіни!

Цукерка Патрон. Торгова марка Lucas



uhmylka После закона о гей-пропаганде Headhunter начал блокировать Сергеев
Модераторы Headhunter начали блокировать аккаунты пользователей, в которых содержится слово «гей», пишет телеграм-канал Baza. Это происходит после вступления в силу нового закона о запрете ЛГБТ-пропаганды.





Достоевский - «Записки из мёртвого дома…» Harry Potter's characters, if written by Dostoevsky



Стіл для важливих переговорів

Уряд анонсував роздачу населенню свічок незламності





Часопис Перемоги

  • 12.01.23, 21:35
Українці назвали політиком року президента України Володимира Зеленського, його вважають таким майже 60% опитаних. У 2019 році його вважали політиком року 46% опитаних, у 2020 році — 15%, а в 2021 — 17%. То кому вигідна війна?

Марка не морпіху Журавлю, не В. Сліпаку, не хлопцю, який руками виніс російську міну на початку вторгнення… А покидьку, який ображав учасників Помаранчевої Революції на сходках фсбшника дугіна, плював у бік НАТО та постійно бреше, бреше… Хто проплатив це барахло? Чи то фейк?

Це вам бо не молитесь.Чи буде вже колись дно? Засіб для ригання «Арестовіч», поклади марку на язик і ригай. І пох.., що його слова про українських військових, які "бігли та біжать з-під Соледару'' активно цитують роспропагандисти саме в розпал боїв за місто...
wakeup Марафону вам на лопаті

look Я слова поганого не скажу Фаріон, якщо вона відпиздить за російську мову Арестовича
Як були підарасами, які не цінують людські життя, так ними і лишилися! Вимагати санкцій для росії від заходу, а потім просити пом'якшення для російського сателіта - білорусі!

Думаю, кого воно мені нагадує


Зеля віддав Деркачу Енергоатом, той призначив своїх людей на ЗАЕС, які потім зустрічали окупантів хлібом сіллю. Тепер Деркача, який втік ще до 24.02, позбавили громадянства, тобто карна справа йому не загрожує

Друга за рейтингом (після Притули) партія на наступні вибори

shock Євгена Кошевого розперло від ненависті до москалів!
— Мама, купи Суровікіна!
— У нас є Суровікін удома!
Крадійка гуманітарки Златочка Некрасова передає привіт українчикам з Тайланду
Чому в це віриться? Та просто огляніться навкруги...

Знайшовся! ))) І року не минуло, аж ось він


Про що тепер мовчить телевізор...

Осатаніла фашистська росія далека від взяття Бахмута, а її новим наступам заважає нестача боєприпасів та дезорганізація в лавах терористів




Интересно, что на старом Крымском мосту в Москве висела надпись: "Езда шагом в один ряд"
А москвичи за конструкцию моста называли его "мышеловка".  Дорогие крымчане, ждите сюрпризов от ЗСУ

Часопис Перемоги

  • 12.01.23, 20:14
Несемось в демократичну Європу

Парахаботи знов цькують бубачку
"Незламний Лідер Сучасності" (переклад вільний)Фабрика з виготовлення бюстів Гітлера, Мюнхен, 1937

Сегодня ночью в Турции Зелемскай встретился с путеном. Ну не лично,а через представителей, потому что Зелемскай запретил Зелемскаму встречаться с путеном.
А прикиньте,сталин встречается с гитлером...
Главное Порошенко жму руку обнимаю

"Завтра зранку" вже настало. Детальнішого звіту по витратах "На помсту" так і немає. Напевно, Порошенко вкрав
wakeup Постійно чую, що українці вічно сваряться поміж собою. Шановні, це смішно! Страшні сварки почнуться у чергах до кулеметів, коли Хунта зажене Зе-бидло на стадіони. Отам буде все, аж до мордобоїв за місце у черзі.

60-70 % зелених слуг зрадники , злодії , в бєгах і таке інше , а зебидло соплі пускає та в дупу лижуть. Слуги лижуть , так знають за що , дві третини мильонерами стали . А ви за що ????? За ріки пролитої крові українців ???
lol ще в грудні 2019-го
Пишуть не фейк

На окупованому Кримі російські загарбники знищують ханський палац у Бахчисараї, називаючи це "ремонтном", мета якого – знищити автентичність пам’ятки. Деякі внесені зміни - фатальні. Краще б вони зробили ремонт в палаці Зеленських у Ялті, за який ЗЕ сплачують комуналку окупантам.

umnik Справи проти Порошенка, відкриті за доносами агентів фсб, досі не закриті, – Сюмар. Що не так? путін сам казав - його влаштовує будь-який президент України крім Порошенка. Для кремля ПП - ворог №1. Так само і для московського блазня з сауни - Порошенко ворог №1. Все збігається.
wakeup Зеленський не покинув спроби здати Україну, а його некчемне бажання прикинутись патріотом викликають тільки огиду! Все це, хітрі ходи з позбавленням громадянства, грабіж гуманітарки, пройоби з дипломатією, блокування законів для вступу в ЄС, робиться навмисно! Тільки довічне...



як сказав класик: я крав не в людей а в держави



Пітер Брейгел-молодший, "Підлесники"

"Our home is no more" 2023



Часопис Перемоги

  • 11.01.23, 18:06
Слухайте, це ж геніальна універсальна відповідь:
- Звідки в депутатів і чиновників мільйони доларів?
- Заздрити треба мовчки!
Заздри мовчки, українчик. Тобі дали голос лише одного разу, і ти зробив те, що від тебе очікували. Тепер сиди мовчки, більше тобі голосу не давали

Тобто Зе більше не хоче бути українським Лукашенком (насправді хоче, але вже не може), а хоче бути українським Ердоганом?
І саме на це нам натякають технологи-орнітологи з Банкової?


Як громадянин, патріот і військовий із досвідом 33-ох виходів за лінію фронту, переконаний, що в ці тяжкі часи Україна потребує моїх, без перебільшеня, унікальних навичок і досвіду. Саме тому я ухвалив рішення зніматися в комедії "Похорон Путіна". — О. Арестович
2018-й, четвертий рік війни. Стадо довбойобів висловлює протест діями людини, яка відновила армію і завдяки Мінським врятувала країну.
І жодна журналіська шалава не звинуватила цих баранів і їхніх організаторів у роботі на Москву
Хто захопив майно державного порту?

Знову вороги покушаються на бібочку і його регента їрмака



shock Люди, що з вами не так?
До виборів ви казали: новиє ліцца, нє панравіцца – снєсьом. Але ж зараз бачите морди сосен, анал табу, купу регіоналів в ОПі... Попередник ЗСУ будував, цей розвалював, За 5-го економіка росла, за 6-го занепадає. У ПП Армія-Віра-Мова У ЗЕ Жрать-Срать-Ржать
umnik А що не так? Якраз все так. Суспільство як і будь-яка організація чи група людей має десь 15% активних громадян які рухають вперед організацію. Решті "какая разніца". Чи мова чи ржать.

"Що казав про безвіз Президент Порошенко рівно рік тому. І для порівняння - як зеленський в липні цього року привласнив досягнення безвізу собі."Victoria Maximenko


Це важко перекласти на мову, яку розуміє лохторат

dada Миссия - спасти экономику России. Миссия невыполнима. Жанр: фантастика, комедия
uhmylka Это должны быть два жлоба с бутылочкой "новичка", которые не прочь полирнуть друг другу шпили.
- красивая светская жызнь шпионов, ошеломляющие погони, роковые прелестницы, домогающиеся героя Готье. А в самом конце - пробуждение перебравшего кротовухи в промёрзшем бараке на краю Лабытнанги.



Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 11.01.23, 15:27


Даже боюсь представить, что с машиной






girlkiss сегодня прочитала, что мужчину нужно холить и лелеятьlove От этого у них растёт холка и лелейка












Часопис Перемоги

  • 10.01.23, 21:25
Й справді

Мародери. Президент повинен розібратися зі слугами, які його компрометують. За корупцію в час війни слід негайно звільняти і віддавати під суд!
Складно скомпроментувати те, що вже давно скомпроментовано

Хуже нє стала









Додік нагородив додіка. Додіки всіх країн, єднайтеся!

На росії настав рік zoz-3, що б це не означало

uhmylka СМЕРШ против HIMARS
Калібри в рф нікогда нє закончацца



Часопис Перемоги

  • 10.01.23, 19:38
Треба знову і знову нагадувати. Величезна подяка Віктору Бобиренку за чудовий аналіз і коментар

Сьогодні стало відомо, що помер новокаховський волонтер Сергій Федоренко. Загинув, перебуваючи у «підвалі» – у спеціальній катівні, куди орки кидали проукраїнськи налаштованих громадян.

Зеленський, і ця смерть, серед сотень тисяч інших українців, на совісті тих, хто планомірно, цинічно, підспудно три роки готував південь до здачі росіянам, які "теж люди і не підуть війною на Україну" (с), путіну, "в очах якого побачив мир", бо ти "в своєму мозку війну закінчив"
wakeupВсі корупціонери з України виїхали, тому й антикорупційна програма не потрібна
Хіба хтось думав, що буде інакше?
Всі красиві слова Зеленського про ЄС та НАТО - локшина на вуха любителів какая_разніца. Насправді, ZЕєрмаківщина робить все, щоб Конституційні цілі нашої держави залишились порожнім звуком



Одночасно команда президента знімає реаліті-шоу "Похорони євроінтеграції" — за бюджетні кошти, із собою у головних ролях.
Прагнення українців зрозумілі... але...




look Кров'ю заплатила, але розуму не додалось. Через такі дурощі ще всім платить і платить... Вона відвоювала право обирати клоунів
Жарте шашлички, пийте живчик, обирайте клоунів. В чому проблема то?
umnik Тоді не треба жалітися, що війна прийшла, а влада вкладає військових тисячами, бо не гроші на армію шли на шашлик. Наш вибір завжди дуже відповідальна річ. Треба це усім пам'ятати, тоді про вибір тарганів ніхто б не писав
shock - Маю надію що мешканці Херсона, Мелітополя, Маріуполя, Нової Каховки і інших окупованих міст, більше не проголосують за "кожен з нас президент" і "епоха бідності позаду".
- Боюсь що ви помиляєтесь. Марафон направить їхні думки у вірне русло. Вірне для зешобли
Демократія – найгірша форма правління, якщо не рахувати всі інші, які мали місце до неї
Демократія не сама гірша. За умови що народ думає своєю головою, а не нарід який "думає" тільки г+г




Ухты. До армян дошло.





Щоб стояв у кожній хаті