хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Часопис Перемоги

  • 19.05.24, 23:19
Я вам туй мистецтва притягнув


заклики Блінкена до ЗЕрежиму посилити боротьбу з корупцією: "Ви дограєтесь, фінансування США припиниться. Заклики матимуть величезні наслідки" Треба це тлумачити ЗЕвиборцям, які не бачать причинно-наслідкових наслідків.

А, може, у вівторок на шашлики?

Вакарчук оголосив що він довбойоб. Планує щось? оновив дані про те, що ми здогадувались





34% "біженців" із паспортом України за кордоном (у Німеччині, Польщі та Чехії) прямо вказали, що зовсім не цікавляться інформацією про Україну, а 11% обрали варіант "важко відповісти", - КМІС. На 100% впевнений, що все це виборці московської жаби. Це знесуни, яким какая_разніца.

Щось не люблять українці сонцесяйного, найвеличнішого прутнеграя планети. А раптом він вперше у світі, потужно та незламно виграє війну у червні? Шах і мат вам, порохоботи!

Княжицький: Естонія в боротьбі з росагентурою випередила Україну. Саме так, бо у нас агентура у самому серці влади - в ОПі. Тому й із забороною моспатріархату слуги тягнуть гуму, адже не просто так в коаліції з провладною "СН" дві зграї колишньої опзж, забороненої судом України.


Зеленський заявив, що результатом саміту "миру" стане комюніке. Що це дає? Будапешт-2 = Оман. Вова вважає перемогою участь великої кількості країн)) Це той випадок, коли кількість переважає якість. Насправді, "саміт" - імітація бурної діяльності ЗЕ, без жодної гарантії безпеки.

москва припинила обмін полоненими з Україною.


Шоб ніхто не бачив, як бубасік перетворюється на гарбуз



5

Останні статті

Коментарі

анонім

120.05.24, 00:14


Да,... Вакарчук...

    220.05.24, 07:27

      320.05.24, 15:35Відповідь на 1 від анонім