хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Часопис Перемоги

  • 17.05.24, 17:41
І тепер весь світ винний, а ти на білому коні?



Щоб все здавати, як Авдіївку, Бахмут, Соледар, Дебальцеве..? Мабуть, таке завдання кураторів з ОПи Єрмака.

русскіє своїх нє бросают


Щойно отримав повідомлення із Харкова: "У нас сьогодні рай. Клован приїжджав, тому ні світло не вимикали, ні ракет не було цілий день! Наче і війни немає. Ось що "сонцесяйне" ху^ло-2 робить!" Отакі справи. ЗЕ із Z спільно працюють згідно договірнякам в Омані.

umnik це не "у нас нема світла", а перший крок у подоланні шкідливої звички. не дякуйте

Передвиборча програма кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського - Я розповім Вам про Україну своєї мрії. Де недоторканими є Карпатські ліси, а не депутати.

Можне земарафон відключити. Теж економія буде

Сумська область. Місцеві здивовані, їм самим розкладати ті зуби, або коли вже росіяни наступатимуть, перед танком кидати


umnik Концентрація влади в руках 5 менеджерів мародерів проекту «зеленський президент» зіграла з Україною злий жарт. Вже сьогодні відчувається втрата керованості державою і ситуаційні рішення без стратегії. Далі хаос буде стрімко наростати. Так кому вигідно нікчемне шапіто у владі?


Не припомню, щоб Зеленський хоч раз повідомив про своїх партійців на фронті. Проте колаборантів з його партії "слуг" аж надмірно

Церемонія вшанування найвидатніших українців за останні десять років відбулася в рамках Великого вечора з NV - медіакомпанії New Voice Вітаю, ЛЮДИНО ДЕСЯТЛІТТЯ!

hypnosis Колективний зеленський, коли дізнався, що Президенту Петру Порошенку вручено відзнаку «Людина десятиліття»…


Іншого виходу не бачу))

3

Коментарі

117.05.24, 18:10

    анонім

    217.05.24, 18:41