хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Часопис Перемоги

  • 10.03.24, 17:14




smoke Казки і легенди зеленських наркоманів…

umnik У метро відеоролики "вовки да вінчі". Поцікавтеся скільки коштує 30 сек. реклами. Неслабий піар на билбордах окремих бригад з відомими персонажами. Так само Бєня/Аваков розкручували кишенькових нацжон, парасюка, нацкорпус. Тепер ОПа єрмака розкручує шакалів, стерненків, притул

На перельоти Зеленського у 2023 р. витратили >33 млн, - ДУСя. Це копійки, якщо порахувати 19 млрд на ОПу, щорічні мільярди на марафон олігархів, серіали etc і не враховувати польоти скумбрії, єрмаків-арахамій і К. Користі для України від цих польотів - ЗЕро, а шкоди - вагон



Ватиканський збоченець знов рота через московську мотузку відкрив: радить Україні мати відвагу білого прапора вести переговори з маніяком.



Саме так виглядає піпєц України





Як вам план?


Кобзаря покарали найжорстокіше за всіх — відправили у солдати із забороною писати і малювати. Цар орди уявляв, що буде, якщо українці згадають про козаків та гайдамаків.
Царя бісила поема "Сон" — політична сатира, яка викривала злочини Петра І, Катерини ІІ, Миколи І. Імператор показаний незграбним, тупим, його дружина чаплею, яка постійно хитає головою. На наказі про заслання цар дописав: "Под строжайший надзор с запрещением писать и рисовать"


4

Останні статті

Коментарі

анонім

110.03.24, 20:14

    213.03.24, 09:17